Şimdi Ara

Brazen (2022) - Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflixyoutube
    Prominent mystery writer and crime expert, Grace (Alyssa Milano), hurries back to her family home in Washington, D.C. because her estranged sister summons her. When her sister is killed and her double life as a webcam performer is revealed, Grace ignores the warnings of cool-headed detective Ed and gets involved in the case. SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world's leading streaming entertainment service with 214 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages. Members can watch as much as they want, anytime, anywhere, on any Internet-connected screen. Members can play, pause and resume watching, all without commercials or commitments. Brazen | Official Trailer | Netflix https://youtube.com/Netflix Mystery writer Grace Miller has killer instincts when it comes to motive — and she'll need every bit of expertise to help solve her sister's murder.
    https://www.youtube.com/watch?v=WJPSSL2lSjU


    Film Netflix'te yayında. Türkçe'ye Pervasız olarak çevrilmiş.


    Filmde polisiye kitap yazarı bir kadın var. Kardeşi de kocasından ayrılmış bir öğretmen. Çocuğunun velayetini almak için uğraşan ve kocası ile sorunları olan biri. Aynı zamanda evinde gizli bir odada bir sitede sahibe olarak çalışıyor. Erkekler köle ve kadınlar maske-peruk vs takıyor. Webcamden onlara emir veriyor vs. Gibi dizisi Kuki bölümündeki olay gibi.

    Bir de işini iyi yapan bir dedektif ve yardımcısı var.


    Kitap yazarımız kardeşinin evine ziyarete gidiyor. Komşusu da yakışıklı dedektif. Dedektifle tanışıyor ve bir akşam onla takılıyor. Aynı akşam da kız kardeşini evinde ölü buluyor. Kalan kısmı da katili bulma, dedektifle arasında geçenler vs.


    Film ilk başlarda çok içine çekiyor insanı. Güzel bir film gibi. Fakat sonrasında vasat bir suç filmi haline geliyor. Hatta 3. sınıf ABD korku-suç serileri olur ya televizyon için üretilen onlar gibi oluyor.


    Mesela bi Zodiac veya Seven tarzı derinlikte katil ve aynı derinlikte katil bulma-dedektiflik işi vs. olmadığından çok basit kalıyor. Bu tip katil-suç olmadığı için film basit kalıyor. Pek merak da etmiyorsunuz katilin kim olduğunu. Final basit. Dedektiften çok kitap yazarı kadının olaya müdahale etmesi yine filmi basit kılıyor. Pek iyi değil yani :). Eleştirilecek bir yanı yok filmin mantık hatası kısmına falan girmiyorum çünkü senarist çok uğraşmamış gelişme ve final ile. Direkt senaryonun kendisi basit olunca içinden birkaç şeyi eleştirmek anlamsız oluyor.


    Listesinde başka filmleri olan buna pek bakmasın bence. Hergün en az 1 film izleyenler veya sadece Netflix'ten film izleyenler ise izlemiştir muhtemelen.








  • Hocam konuyu açıp paylaşmış ve filmle ilgili görüşlerinizi yazmışsınız. Güzel ama spoiler de vermişsiniz gibi.

    Edit: Neyse zaten bu bir öneri değil önermeme konusuymuş. Film izlenmez gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Ocak 2022; 0:20:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    spoiler yok. :) yazdığım kısımlar giriş ilk 10dk + finalin basitliği hocam. zaten spoiler versem de seyir zevki pek etkilenmezdi.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.