Şimdi Ara

BRC RUHSATA İŞLETME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BU GÜN LPG Yİ RUHSATA İŞLETMEK İÇİN BİR BAŞLADIM VE KALDIM. MONTAJ YAPTIRDIĞIM YETKİLİ SERVİSİN VERMİŞ OLDUĞU EVRAKLARDA ARAÇ TİPİ 1.6 GL HB YAZIYOR FAKAT RUHSATTA 1.6 GL HB ABS YAZIYOR DİYE SIZDIRMAZLIK RAPORU ALAMADIM.

    1. SIZDIRMAZLIK RAPORU ALIRKEN RUHSAT UYUMLULUĞUNA BAKILIYORMU? BENİM AKLIMA GELEN TAKILAN KİT LPG KAÇAĞI VARMI DİYE BAKMIYORLARMI SADECE

    2. YAKIN ZAMANDA İŞLETEN VARMI ONDADA BÖYLE ŞEYLER OLDUMU.

    3. NE YAPMALI



    CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM



  • İlginç bir problem, bende brc taktırdım ve ruhsata işletirken en ufak sorun yaşamadım. (Emniyet dışında tabi hiç bilgi vermiyorlar muamelecilere muhtaç bırakıyorlar bende azmettim kendi belgelerimi kendim doldurdum topladım) neyse bulunduğunuz şehirde başka bir sızdırmazlık merkezine gidin yine olmazsa lpg taktırdığınız yere gidin bence.
  • İşgüzarlık. Arabanın donanım paketinen MMO'ya ne...
  • Bizde aracın ağırlığı yanlış yazılmıştı dönüşümde.Sızdırmazlığı almaya gittik oradakiler projeye ağırlığın yanlış yazıldığını ve düzeltmemiz gerektiğini söylediler.Bizde adamı tekrar dükanına çağırtıp yanlışı düzelttirdik.Sonra işletebildik.
  • Bu yılın başında konuyla ilgili bir talimat yayınlanmış. lpg kitinin TSE'den aldığı araç tiplerinde varyantların hepsi yok daha önceden araçların varyantlarına bakılmıyormuş şimdi bakılıyor.


    arkadaşlara araştırdım bütün lpg kitlerinin TSE belgelerinde araç tiplerinin sonundaki ABS SP AC gibi yok bunlar için lpg kiti firması TSE den onay alması gerekiyor buda firmalara artı masraf dolayısıyla yapmıyorlar.lpg kitini tıkıyorlar mob yerse devam yoksa müşteri tırmalasın..

    çözüm ?


    1. aracınızın fabrikasından araca ait uygunluk belgesi yada ilk aldığınız yerden faturasını alacak eğer tip bölümünde sonundaki ABS VB. yazmıyorsa şanşlı o zaman evrakla hemen sızdırmazlık raporu alabilir .


    2.eğer yazıyorsa lpg kitini takan yer araca ait TSE den belge alacak masraf ve 2 aylık bir süreç firma buna yanaş mıyorr. bende olduğu gibi...

    3. ADAMINI BULACAN....

    OLMADIMI

    en son çare lanet olsun deyip kiti (yani 1550 tl yi) söküp atacaksın..



    BAŞKA BİR YOLU VARMI BİLMEDİĞİM




  • aracıma lpg taktırıp,sızdırmazlığa gitmiştim.Sıfır sistemde gaz kaçağı var dediler.

    Dön hallet birdaha git çok zor gelmişti.

    Lpg nizi takan yer evrağınızı düzeltmesi gerekir...
  • BRC ÇOKKKK YARDIMCI OLDU........EVRAĞI DÜZELTEMİYORLARMIŞŞŞ..

    OPEL FABRİKA İMDADIMA YETİŞTİ.

    MÜŞTERİ HİZMETLERİYLE GÖRÜŞTÜM 2 GÜN İÇİNDE BANA ARACIMA AİT UYGUNLUK BELGESİNİ GÖNDERDİ ONA İSTİNADEN SIZDIRMAZLIĞI ALDIM.

    SORUN ÇÖZÜLDÜ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.