Şimdi Ara

BRC tavsiye/görüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi forumlar.
    Ben bundan 2 yıl önce brc otogaz taktırdım. Aracım fiesta 1.4. Gelelim görüşlerime; ben genel olarak memnunum çekişte düşme tahminimden az oldu, şehirler arası yollarda özellikle tırmanışta bazen zorlanıyor. BRCnin negatif yanı ise özellikle kış günleri LPG ye geçmesi çok uzun sürüyor, kısa mesafe yolculuklar masraflı oluyor.

    Ben otogazı eskişehir oto sanayide takdırdım zamanında 1800lira ödemiştim, 150 lira BP otogaz hediye etmişlerdi.Ancak belirtmek isterim ki ne işçilik nede kullanılan ürünler beklentimi karşılamadı. Öncelikle tank orjinal BRC değil kablolar fazla karışık ve kalitesiz gözüküyor. Aracı LPG takıldığı gibi uzun yola çıkarmak gibi bir hata yaptım, bağlantılar tam oturmamış yolda attı, zar zor istanbula girdim (tekleyetekleye). Bostancı oto sanayi BRC ye gittim ordaki usta kendi yaptığı araçları gösterdi, inanın çok kıskandım. Mükemmel işçilik kaliteli malzeme direk görüntüden anlaşılıyordu.

    Sonuç olarak BRC düşünen arkadaşlar bostancıdaki BRC ye bir gidip baksınlar ustanın falan ismi aklımda değil ama eminim oralardadır.







  • Brc Çorum Özençler otogaz on numara işçilik profesyonellik kurumsallık +100000

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.