Şimdi Ara

BRENNER P8 R4 PIC PROGRAMLAYICISI İÇİN ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben bu devreyi yaptım ve bazı sorunlarım var ve yardıma ihtiyaç duydum.
    Devrede kullandığım tüm malzemelerim şemada verilerin aynısıdır değişik değerlerde malzemeler kullanmadım. Devremde lehim hatalarına rastlamadım.
    Benim sorunum devreyi usb yoluyla bilgisayarıma bağladığımda devremde bulunan iki LED birden yanıyor
    ama bilgisayar usb aygıtı tanınamadı ikazı veriyor ve devre bilgisayarda bilinmeyen aygıt düzgün çalışıyor olarak görülüyor. Aslında "pic-brenner sprut" olarak görülmesi gerekiyor.(aldığım bilgilere göre)
    bilinmeyen aygıtı sistemden kaldırıp donanım ekleme menüsünü kullanarak gösteriyorum yeni donanım bulundu ikazı geliyor ama benim gösterdiğim driver ı "gösterdiğiniz konum donanımınız hakkında bilgi içermiyor" uyarısıyla kabul etmiyor.Devremide defalarca kontrol ettim ve bir sorun bulamadım.
    Sizce bu durum neden kaynaklanır ve nasıl çözebilirim?? Yardıma ihtiyacım var.
    Aşağıda gerekli şemaları devremin resmini veriyorum.







  • Dostum mail olarak da yazdığın kadarıyla, "bilinmeyen aygıt" olarak gözükmesi, en azından cihazın çalıştığının (bir kısmının belki de) göstergesi. Mailde gönderdiğim driverları gösterdiğin takdirde görüp otomatik kurması gerekli. Driver klasörünün içini göstereceksin, onun dışındaki bir klasörü değil. Bende anında kuruldu, sende nasıl çalışmıyor anlamadım.
    Ayrıca, aygıt yöneticisindeki hub'ın "Özellikler" seçeneğine gelin, "Güç Yönetimi" sekmesinin altındaki "Güç kazancı sağlamak için, bilgisayar bu aygıtı kapatsın" seçeneğini kaldırın.
  • sizinde dediğiniz gibi o seçeneği kapattım fakat yeni donanım bulundu dediğinde yüklendi ve kullanıma hazır diyor yine bilinmeyen aygıt olark gösteriyor bilinmeyen aygıt düzgün çalışıyor diyor ama sürücüyü güncelle deyip driver ı göstermek istediğimde driver klasörünün içinde girmiyor bende klasörü gösterip denediğim gibi ayrıca o klasörün dosyalarını dışarı çıkarıp ordanda gösteriyorum ama belirttiğiniz konum donanımınız hakkında bilgi içermiyor diyor ve shirbazı sonlandırıyor artık ne yapacağımı şaşırdım denemediğim şey kalmadı pici üçüncü kez tekrar mı yazsam acaba hangi hexi yükleyeceğiz benim yüklediğim yazılımdamı sorun var anlamadım eksik olabilir belki ama emin değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.