Şimdi Ara

Brimstone (2016) | Dakota Fanning - Guy Pearce - Kit Harington

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Brimstone (2016) | Dakota Fanning - Guy Pearce - Kit Harington


    Brimstone (2016) | Dakota Fanning - Guy Pearce - Kit Harington


    Detaylar
    ----------------------
    Kocası ve çocuklarıyla mutlu, sıradan bir yaşam süren Liz'in (Dakota Fanning) hayatı, kasabaya yeni bir din adamı gelmesiyle kabusa döner. Pederin (Guy Pearce) görevini yapmaya başlamasıyla Liz ve ailesi büyük bir tehlike altına girer. İşlemediği bir suçun sanığı olan Liz, bir yandan ailesini hırslı ve intikam almak isteyen pederden korumaya çalışırken, bir yandan da içinde bulunduğu durumdan kaçış yolu bulmaya çalışacaktır.

    Martin Koolhoven tarafından yazılıp yönetilen filmin oyuncu kadrosunda Dakota Fanning, Guy Pearce, Kit Harington, Carice van Houten ve Paul Anderson gibi isimler yer alıyor.

    Fragman
    ----------------------







  • Filmin konusu hoşuma gitti. Listeme ekledim. İzleyince yorumlarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    İzleyin hocam. Yalnız şimdiden uyarayım çok sert bir film.

    Dakota Fanning yerine, Guy Pearce gibi bir aktöre ayak uydurabilecek kalitede kadın oyuncu seçmeliydiler. Filmde beğenmediğim tek şey Dakota oldu, yetmemiş o role. Emilia Jones da iyi iş çıkarmış. Kit Harington sadece isim olarak var filmde, kısa bir süre gözüküyor.
  • Sert bir film derken ne demek istedin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Hocam filmde sinema tarihinin en sapkın karakterlerinden birisi var. Sert derken ne demek istediğimi filmi izleyince anlarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Casablanca -- 16 Ekim 2017; 23:34:47 >
  • O zaman ben bu filmi aile içinde izlemeyeyim. Uyarı için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi izledim. Sapık, takıntılı, ruh hastası, dinci, yobaz bir insanımsının neler yapabileceğini anlatan; ağır ilerleyen, karışık kurgusu ve aykırı sahneleriyle izleyiciyi kendine bağlayan bir yapım. Film 2 saati aşmasa belki daha sürükleyici olurdu ama böyle de izleniyor. Fakat bir daha izleyeceğimi sanmıyorum.
    Samuel karakterini de harcadılar. Ulan o kadar silahla geliyorsun, adamın dibine girip geyik muhabbeti yapıyorsun ve meftah. Bu kadar salaklık olmaz dedirtti, ama güzel öldü.


    Yalnız yapımla ilgili anlayamadığım bir şey var.
    Pederi genelevdeyken Liz boğazını kesip öldürmüyor muydu? Hatta arkadaşının cedesiyle birlikte orayı ateşe verip çıktı gitti. Bu adamın orada ölmemiş olması çok saşma geldi, boğazına ölümcül bir bıçak kesiği yemişti.

    Bir diğer şeyse Liz'in kızı Sam kendi öz babasından mıydı, yoksa Elizabeth kimliğiyle evlendiği adamdan mıydı onu çözemedim. Herhalde Eli'den olsa gerek. Pederle(!) ilişki yaşadığında çok küçüktü ama bilemedim şimdi.




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Pederin genelevde ölmemesi bana da saçma gelmişti izlerken. O sahneye dönüp, nasıl kurtulduğunu göstereceklerini düşünüyordum ancak yapmadılar.

    Çocuğun babası Eli. Çünkü Joanna tacize uğradığında daha ufaktı. Kaçıyor, geneleve düşüyor, büyüyor ve ortada çocuk yok. Haliyle çocuğun Peder'den olmadığı kesin.
  • Çocuğu olan kadınlar izlemesin arkadaş bu filmi. Bir erkek için de sert ve sarsıcı olabiliyorken, kadın için çok daha sarsıcı olabiliyor. Bu konuda uyarmak istedim niyeyse.



    İnsanın içinde yumru bırakan filmler olur ya, o tarzda bir film. Ve evet Dakota bu filme yetmemiş ne yazık ki. Oyunculuğunu beğenemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.