Şimdi Ara

BROTHER HL2040 LAZER YAZICI TONER SEVIYESI GORUNTULEME ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BROTHER HL2040 LAZER YAZICI TONER SEVIYESI GORUNTULEME NASIL OLUYOR ARKADASLAR ? AYARLARINDAN FLN BAKTIM BULAMADIM BIR KERE ACMISTIM SIMDI BULAMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM IYI AKSAMLAR...



  • böyle bir yazılım varsa bende öğrenmek isterim.
  • arkadaşlar yazıcı alıcam. bu yazıcıyı tavsiye ediyor musunuz?
    yanlız win7 de kullanıcam arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 1 Ekim 2010; 15:01:53 >
  • Ben şahsen tavsiye ediyorum. Daha önce hp 1018 yazıcı kullandım. hp daha hafif ve küçüktü hatta daha kaliteliydi çünkü ben 2 yıl kullandım sonra kardeşime verdim 2-2.5 yıldır da kardeşim kullanıyor ama bu yazıcı da güzel. Çift taraflı çıktı manual olarak alabiliyorsun. Çıktı kalitesi güzel hp den daha güzel tabi hp 1018 daha eski bir teknoloji. Toneri tam dolu olarak geliyor, 2500 sayfa kapasiteli, daha bitmedi chip olmadığı ve dolum yapılabildiği söyleniyor hatta bir yerde nasıl doldurulduğunu da gösteren bir video izlemiştim. Toner tozu alıp, kendim doldurmak istiyorum. Bence yazıcılarda marka önemli değildir. Önemli olan tonerinin kapasitesi, dolum yapılıp yapılmadığı ve drum unitesidir. drum ünitesi 12000 sayfa yani 4-5 defa doldurabilirsin toneri sonra drumını orjinal olmamak kaydıyla 25-30tl ye değiştirip, kullanmaya devam edebilirsin. Tabi yazıcının ömrü hp kadar uzun ömürlü çıkar mı bilmiyorum.




  • Ben de kesinlikle tavsiye ederim brother 2040 ı.. şık tasarım, çipsiz toner, tam dolu tonerle gelmesi, baskı çözünürlüğü yüksek ve çok hızlı... dolumu da çok basit..
  • brother 2040 la birlikte gelen cd açın içinde hardware yazılımı var onu yüklerseniz toner sevyenizi görebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: merhaba_2233

    Ben şahsen tavsiye ediyorum. Daha önce hp 1018 yazıcı kullandım. hp daha hafif ve küçüktü hatta daha kaliteliydi çünkü ben 2 yıl kullandım sonra kardeşime verdim 2-2.5 yıldır da kardeşim kullanıyor ama bu yazıcı da güzel. Çift taraflı çıktı manual olarak alabiliyorsun. Çıktı kalitesi güzel hp den daha güzel tabi hp 1018 daha eski bir teknoloji. Toneri tam dolu olarak geliyor, 2500 sayfa kapasiteli, daha bitmedi chip olmadığı ve dolum yapılabildiği söyleniyor hatta bir yerde nasıl doldurulduğunu da gösteren bir video izlemiştim. Toner tozu alıp, kendim doldurmak istiyorum. Bence yazıcılarda marka önemli değildir. Önemli olan tonerinin kapasitesi, dolum yapılıp yapılmadığı ve drum unitesidir. drum ünitesi 12000 sayfa yani 4-5 defa doldurabilirsin toneri sonra drumını orjinal olmamak kaydıyla 25-30tl ye değiştirip, kullanmaya devam edebilirsin. Tabi yazıcının ömrü hp kadar uzun ömürlü çıkar mı bilmiyorum.

    ben 100 000 - 150 000 baskı almış makina görüyorum dayanıklılık konusunda yeterince açıklayıcı oldumu bilmiyorum ama.. :)




  • bu yazıcıyı bende kullanıyorum gerçekten güzel bi yazıcı toner seviyesini makine hazıra geçtikten sonra makine üzerindeki tuşa basılı tutun size bi liste verecek listede drum toner ve numaratör bilgileri mevcut....
  • epsiloncopy aynı yazıcıdan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama Brother HL 2040 aldım geçenlerde çok memnunum hakkaten süper bi yazıcı hızı, cipsiz toner, tam dolu toner vs.. toner seviyesini görmek için buraya baktım dediğiniz gibi yaptım (düğmeye basılı tuttum) ama malesef herhangi bir çıktı vermedi.. Programı üzerinden görebiliyormuyuz toner seviyesini gerçi driverini yüklemiştim ama yazıcıya ait bir program belirmedi, sadece driveri ve uninstallı görünüyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Müverrih

    epsiloncopy aynı yazıcıdan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama Brother HL 2040 aldım geçenlerde çok memnunum hakkaten süper bi yazıcı hızı, cipsiz toner, tam dolu toner vs.. toner seviyesini görmek için buraya baktım dediğiniz gibi yaptım (düğmeye basılı tuttum) ama malesef herhangi bir çıktı vermedi.. Programı üzerinden görebiliyormuyuz toner seviyesini gerçi driverini yüklemiştim ama yazıcıya ait bir program belirmedi, sadece driveri ve uninstallı görünüyor..



    tuşa iki kere ardarda hızlı bi şekilde bas birde öyle dene
  • bilgi için teşekkürler bir de öyle deneyeceğim..
  • ark arkaya 3 kere basacaksınız. test çıktısında çıktı sayısı dahil gerekli bilgileri görürsünüz.
  • evet ard arda 3 kere basınca rapor çıktısı verdi, teşekkür ederim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müverrih -- 22 Şubat 2011; 15:24:45 >
  • arkadaslar sıkıntım büyük elimde 5 tane hl 2040 yazıcı var drum ısıgı sabıt sönmüyor.Başka birinde ise toner ve drum ısıgı sabit bunlarda sonmuyor resetleme işlemi yaptım.kapagı acıp usttekı tusa basılı tutup yazıcıyı çalıstırdım.sonra usttekı tusa 2 defa bastım ısıklar sondukten sonra 5 defa bastım peaper ısıgı yandı kapagı kapattım yıne aynı destek lütfen.
  • Arkadaşlar ofis için tarama yapabilen, ağa bağlanabilecek laser yazıcı ihtiyacımız var. Ne tavsiye edersiniz? Chipsiz toner olması iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ayak

    brother 2040 la birlikte gelen cd açın içinde hardware yazılımı var onu yüklerseniz toner sevyenizi görebilirsiniz.

    Ben Mac OS X'de bunu nasıl görebilirim peki? Yazıcıyı alalı 2 sene oldu.

    Manual Feed: 5
    Tray: 2375

    Drum: %80

    Toplam 2380 sayfa basmışım hala bitmedi soluk da çıkmıyor yazılar bu yazıcıyı aldıgım zaman üzerinde gelen toner. İhtiyacım oldugu anda biter diye ne kadar toner kaldı merak ediyorum.

    Not: Sürücü CD'si kullanmadım. Yazıcıyı taktım HL 2040 bağlandı diye bir dialog geldi ve sürücüyü kendi yükledi. Mac ile bu yazıcıyı kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Toner seviyesini nasıl görüyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 25 Haziran 2012; 10:16:23 >
  • yazıcının üzerindeki mavi büyük Go tuşuna art arda üç defa basıp bırakınız.. toner drum blgilerini içeren bir çıktı verecektir.
  • Arkadaşlar HL2040 ın yazma kalitesini dpı nasıl arttırabiliriz? Mesela şimdi 300 ama ben 1200 yapmak istiyorum?
  • GO tuşuan seri bi şekilde 3 defa bas toner ve drum seviyelerini görürsün
  • sayfanın sol kısmını bu şekilde boydan boya silik çıkarıyor tozunu yeni doldurdum ne olabilir problem ? BROTHER HL2040 LAZER YAZICI TONER SEVIYESI GORUNTULEME ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.