Şimdi Ara

browser sayfasının genişliğini ayarlamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • web sayfasında bir linke tıklayınca yeni bir sayfa açılacak fakat yeni sayfanın ölçüleri 200x120 gibi ufak ve sabit olcak. bunu nasıl yapabilirim.



  • <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=7435590&url=#" onClick="window.name='popup'; window.open('açılacak_sayfanin_adi.htm','new','width=500,height=300')" data-href="#" onClick="window.name='popup'; window.open('açılacak_sayfanin_adi.htm','new','width=500,height=300')">tıklayın</a>

    kodu ile yapabilirsin.

    aynı klasörde 'açılacak_sayfanin_adi.htm' adlı sayfa da olmalı tabiki...
  • sağol arkadaşım çok teşekkür edrim fakat bu width ve height sayılarını değiştirdiğim halde pencerenin boyutları değişmiyor o nedendir acaba?
  • değişmesi gerekir, sayfayı kaydettikten sonra yenileyip tekrar tıkla istersen...
  • tamam o benim hatammış tekrar teşekkürler..
  • meliksah 16... kodu anladım işe yarıyo da yazıyı mor olmaktan nasıl kurtarabilir hatta kendi istediğimiz renge nasıl çevirebiliriz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mad skillz

    meliksah 16... kodu anladım işe yarıyo da yazıyı mor olmaktan nasıl kurtarabilir hatta kendi istediğimiz renge nasıl çevirebiliriz?



    <style type="text/css">
    .yazim {color: #FF3300}
    </style>
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=7445902&url=#" onClick="window.name='popup'; window.open('açılacak_sayfanin_adi.htm','new','width=500,height=300')" data-href="#" onClick="window.name='popup'; window.open('açılacak_sayfanin_adi.htm','new','width=500,height=300')">tıklayın</a>



    color: #FF3300 kısmında istediğin renk kodunu kullanarak yapabilirsin.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.