Şimdi Ara

BS PLAYER CODEC SORUNU HAKK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Beyler,

    Yeni bir pc aldım. Daha önce sorunsuz izlediğim bs playerdaki hevc, mkv türündeki videoları artık izleyemez oldum. Klite codec pack kurdum. Evet onda sorun yaşamıyorum ama bs player da açmıyor. Görüntü hareketlendirmesinde değişiklikler falan yapıyorum olmuyor. Bu yüklenen codecler üzerinden açma gibi bir ayarı yok mu? Bu arada bs playerın yüklenirken tüm seçeneklerini vs seçtim pro versiyon kullanıyorum.

    Bu arada görüntü hareketlendirmesinde cihazın kendi donanımını seçince dosya tipini bulamadı gibi bir hata veriyor.



  • BsPlayer ve K-Lite Codec'i silip PotPlayer kurabilirsiniz. Daha kaliteli ve kendi codecleri ile kuruluyor. Şimdiye kadar hiç problem yaşamadım. Kurulum bitiminde kapat tuşuna basmadan önce üstteki 3 codec setinide işaretleyip kapat derseniz codecleride kurup ondan sonra çalışma moduna geçiyor. Herhangi ek bir programa ihtiyaç duymadam tüm dosya türlerinde video izleyebilirsiniz. Veya VlcPlayer de kurabilirsiniz. BsPlayer bende bi ara kullandım bu gibi sorunlar yüzünden kaldırdım. Size de o yüzden bu iki programı önerdim.
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Bs playerı görüntü kalitesi ve çift altyazı gibi özellikler nedeni ile teecih ediyorum. Ama artık yolun sonuna geldik gakiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lovekrand kullanıcısına yanıt
    Bende zamanında çok beğenerek kullanmıştım. Şu an ki durumunu pek bilmiyorum. İlk zamanları çok iyiydi. Sonrada sorunlarla sık sık karşılaşınca bende player değiştirdim. Yine de kullanan arkadaşlar belki çözüm yolu sunar. Onun dışında PotPlayer'ı kesinlikle tavsiye ederim. Nettende ayarlarına bakıp kendinize göre optimize ederseniz sorunsuz uzun süre kullanırsınız diye düşünüyorum.
  • MexeSs kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam pot playerı denemeye başlıyorum artık, hakkında güzel yorumlar okudum
  • lovekrand kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Benim en çok sevdiğim özelliği ise FTP üzerinden indirmeden video izlemeye olanak tanıyor. Bazı diğer programlarda yapıyor ancak sorunsuz ve takılmadan donmadan oynatan gördüğüm tek player.
  • BS Player kurulum sırasında bazı Codecleri indiriyor biliyorsunuz. 2.70 sürümünden sonra iki tane codeci isteseniz de kuramıyorsunuz. Sebebini bilmiyorum. Ben 3 yıldır 2.69 sürümünü kullanıyorum. Bu sürümü bulursanız kurulum sırasında tüm codecler kurulmuş olur ve sorunsuz kullanırsınız. Güncellemelerini de kapatırsınız. Az Önce 2.75 sürümüne baktım onda da kurulmuyor bazı codecler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.