Şimdi Ara

Btk mı o da nedir :) Btk ile yaptığım yazışmalar içeride

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ülkemizin resmi bir kurumu olan Btk nin içler acısı hali buyrun fotolar burqds
    Btk mı o da nedir :) Btk ile yaptığım yazışmalar  içeride
    Btk mı o da nedir :) Btk ile yaptığım yazışmalar  içeride
    Btk mı o da nedir :) Btk ile yaptığım yazışmalar  içeride

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Btk mı o da nedir :) Btk ile yaptığım yazışmalar  içeride


    Burda da önce altyapı yok diyor aradan 1 saat geçince alt yapı var demiş :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapasite arttırımı için uğraşmayın, çeken operatöre geçin

  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Kapasite vs yok diğer firmalarda alt yapı gözükmüyor binaya ankastre kutusu takılmadı henüz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zoRHac.RK Z kullanıcısına yanıt

    ben cep telefonu çekmediği için sandım, siz ev interneti için uğraşıyormuşsunuz

  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    İnternet altyapısı malesef yıl 2022 ve 9 aydır internetsisiz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zoRHac.RK Z kullanıcısına yanıt

    superbox lazım bir tane

  • BTK nın şikayet kaydını kuruma iletmek dışında hiçbir etkisi yok, Şikayetvar' a yazmak daha iyi hatta.. TT müdürlüğü erişim planlamayı ikna etmeniz gerekli.

  • Mealen yazalım, binanızda altyapısı varmış Telekom un ama kapasite olarak yetersizmiş. Bu kapasitenin arttırılması gerekiyormuş, bunun için de bütçe ve iş gücü gerekir. Ek kapasite ihtiyacı derken ne kastediliyor demişsiniz, her şey olabilir. Port yetersizliği olabilir, santral tarafında bir darboğaz yaşanıyor olabilir. Bunun yanıtını bulmak zor, bulunca bile müşteriye söylemeyebilirler.


    Gelelim diğer kısma. Kapasite yetersiz olunca altyapı sorgulama sayfalarında adresleri yeni aboneliklere/nakillere kapatıyorlar. Bu sebeple sorgulama yapsanız da ya port yok der ya da adreste altyapu bulunamadı vs der. Tamamen teknik süreçler esasen.



    Benim tavsiyem, bulunduğunuz ildeki Telekom Müdürlüğü ile görüşmek. Eğer ilinizde TT müdürlüğü yok ise, bağlı olduğunuz müdürlükteki erişim planlama birimi ile görüşme sağlamak.


    Telekom hiçbir zaman iş programının detaylarını vermiyor, sizin adresiniz projelendirilmiş olsa bile işlemlerin ne zaman tamamlanacağı bilgisini muallak veriyorlar. O sebeple benim tavsiyem şu konuda anlattığım şekilde olacaktır. Bireysel olarak bir yol katetmek zor bu tarz konularda, toplu hareket etmekte fayda var.


    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-dilekce-ornegi-ornekleri-ve-altyapi-port-fiber-talepleri--140072962-105#152992232




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 10 Haziran 2022; 13:57:30 >




  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam konunuzu defalarca okudum hatta açık kapı ve kamubasdenetciligine başvuruyu sizin konunuzda okuyunca başvurdum. Turktelekom il müdürlüğüne gittim saat 4:15 de mesai bitmiş kimse yok denildi. Bu nasıl bir firma anlamadım bir türlü. 4:15 de mesai nasıl biter.
    Aslında devletimiz bunların elinden alacak altyapı hizmetlerini bunlar normal telekominikasyon firması olacak o zaman görecek bunları

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zoRHac.RK Z kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, çok teşekkür ediyorum.


    08:00 başlangıç 16:00 bitiş şeklinde bir uygulaması var birçok ilde mesai saati olarak. Bazı illerde ise 08:30 ile 16:30 arası oluyor. Öğle arasında ve çay molasında da denk gelmeyin, yine kimse olmuyor müdürlüklerde.

  • Devletin kurumları zaten halka çare olsa biz bunları yaşamazdık.

  • BTK, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ile dalga geçmek üzere işleyen bir kurumdur. NET. Bu ekran görüntülerinin aynısı benim başvurularımda da var. Böyle yapıp vatandaşı oyalayanların ALLAH BELASINI VERSİN.

  • BTK eskiden aracı bir kurum gibi iş görürken şuanda yazılan şikayeti direk kuruma iletiyor ve sana kurum cevap veriyor saçmalığa bakar mısın. Aracı kurum olup üstüne düşeni yapması kullanıcıyı koruması gereken resmi bir kurumken sadece mesaj atabileceğin bir platforma dönüşmüş. Ayrıca TT tarafından gelen kopyala yapıştır mesajlarıda şaşırtmadı TT kalitesi. Bu elemanlara ne zaman yüklü bir ceza kesilecek merakla bekliyorum o gün büyük bir rahatlama yaşayacağım. Böyle müşteriyi sömüren 2022'de dandik bakır altyapıya mecbur bırakan bir firma.

  • Yani diyor ki, benim müşterim olamazsın sabit internet olarak ama mobil olarak olabilirsin, oradan kazıklayabilirim diyor, magnet alabilirsen al, 4g limitsiz 179 tl.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BTK, amacı ve görevi ne olduğunu tam anlamak mümkün değil.

    İSS ler hakkında tüketici şikayet bölümü var ancak listede şikayet edilmesi gereken iss nin ismi yok. BTK bünyesinde hizmet etmesi gereken şirketleri bile tam olarak listelemeyen kuruma iss ler ile ilgili yaşanılan sorunları şikayet bile edemiyorsunuz. Etsenizde zaten direk firmaya yönlendiriyor sizi herhangi bir görev sorumluluk üstelenilmiyor.


    Örnek olarak TBTnet şirketi ön faturalandırma yapıp ay içerisinde çıkış yapanların ücretlerini geri ödemiyor, kısacası suç işliyor. BTK da ve E-devlette bizzat bu geri ödemeler ile ilglili sayfa var. Ancak TBTnet bir internet servis sağlayıcı şirketi olmasına rağmen listede ismi olmadığı için şikayet edilemiyor bu firma E-devlet ve BTK üzerinden.


    BTK en az 200 bin abonesi olanları İSS olarak listeliyor. Böyle bir saçma yapılanma var.

  • Bu mesajlar ilelebet kalacak günü gelince bu kurumlar ve kurumda görev yapan ne kadar idareci varsa bir bir şikayet edeceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.