Şimdi Ara

BTK tarafından Ekşi Sözlük’e erişim engeli getirildi! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
5
Favori
32.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
184 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

    Hahaha bomboş cevap. Niye cevap veremiyorsunuz sorularıma? Çünkü savunacağınız argümanınız yok. Lafa bak çay demle inceleyecekmiş gel incele bakalım. Adres de vereyim mi? İnsanda kapasite olmayınca bu kadar oluyor işte. Cevap veremiyor hakaret ediyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi sözlüğün kapatılma nedeni > 5651 sayılı yasanın 8/a maddesinde düzenlenen milli güvenlik ve kamu düzeninin korunması gerekçesiyle alındığı belirtildi.


    ee ekşide açılan başlıkların yapılan yorumların benzerleri donanımhaberdede yapılıyor konular açılıyor? Burayı neden kapatmıyorlar? Burasi ekşi sözlükten farksızmı?

    Burayida kapatsınlar o zmn.

  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    Şikayet edin kapatırlar bence

  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    Aslında AKP'yi kapatmaları lazım. O zaman millet derin bir "OHHHH!!!" çeker. İnşallah ona da sıra gelir.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 25 Şubat 2023; 12:16:37 >
  • murtiaraba M kullanıcısına yanıt

    Yahu her 4 başlıktan 1 i akp propagandası olan bir ortam son yıllarda sözlük siz ne zırvalıyorsunuz açık açık sadece akp propagandası yapan onlarca hesap var sözlükte ve kimsenin hesabının kapandığıda yok. Burdaki olay sözlük falan değil.Sizin kafanızın karşıt görüşler olmadan toplumun gelişemeyeceğine basmaması .Herkesi kendinizle aynı cehalet çukuruna çekmek istemeniz başka bir şey değil.


    Bu kadar basit bir şeyi nasıl anlamıyorsun çözemiyorum ama bak basitçe tekrar soruyorum, sen benden farklı düşünüyorsun (bence düşüncelerin topluma ve ülkeyede zarar veriyor) ve bu forumdasın o zaman ben bu forumun kapanmasını mı talep etmeliyim ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 24 Şubat 2023; 16:10:55 >
  • 1mpossible kullanıcısına yanıt

    Bu forumda rahatça size cevap yazabiliyoruz. Bu forum da ekşi gibi faşist bir yer olsaydı evet buranın da kapanması gerekirdi. Neyi anlamıyorsun. Cahillik senin ruhuna şlemiş boş boş konuşuyorsun. Yazdıklarıma cevap da veremiyorsun. Bir dahaki sefere daha zeki biriniz cevap yazsın bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murtiaraba M kullanıcısına yanıt

    Hangi kısmına cevap vermedim anlamadım ama şu izmir lağım kokuyor zırvasından sonrasına çok cevap vermeninde alemi yok çünkü devamında gelecek zırvaları çok net görebiliyorum (batı hayranı , fetöcü , dış güçler , hayin ...).


    Konunun izmirle ne alakası var izmir nerden çıktı şimdi.Dostum sizin tayfa baya bir sanrı görüyorsunuz . Öbürü durduk yere çıkıp ama fetö bilmem ne der diğeri alakasız yerde baş örtüsü der yahu ne alaka şu anda bunlar.İstersen birde çıkarıp telefonumu göstereyim iyice şizofrene bağladınız


    Şu argümanlardan herhangi birini papağan gibi bana söylersen kusura bakma ama senin hakkında 2 seçenek oluşuyor kafamda, ya bu kadar zırva ve hamaset kokan kelimeleri devamlı yazmak için birilerinden para alıyorsun yada gerçekten argüman üretmeye,çözümleme yapmaya yetecek bir zeka seviyesine sahip değilsin.


    Ayrıca yarın öbürgün aynı sebeple daha önce wikipedia'yı youtube'u reddit'i ekşi sözlüğü ve diğer onlarca platformu kapattıkları gibi bu forumuda kapatırlarsa adım gibi eminimki memurlar.net te bu kapamaları savunmaya devam edeceksin, o yüzden sana yazdığım cevaplara yazık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1mpossible -- 24 Şubat 2023; 17:31:20 >




  • işin tuhaf yanı, spesifik bir entry kaynak olarak gösterilmemesi. sözlüğün genel olarak içeriğinden rahatsız olunduğu için erişim engeli getirilmiş. bazı akıllılar hoşlarına gitmeyen entryler sebebiyle erişim engelini destekliyor. şunun farkında değiller, bugün karşı tarafın hakları engellenirken, yarın kendi hakları engellenecek ama bunu anladıklarında çok geç olacak.

  • Verdiği cevaba bak. Neymiş Ak Parti reklamı yapan başlıklar varmış. O başlıkları açanı linç ediyorsunuz zaten hemen. CHP reklamı yapan başlıklara da aynı muameleyi yapıyor musunuz? Sen buna da çarpık bir cevap verirsin. O zaman ben cevap vereyim HAYIR. Çünkü faşizm bunu gerektirir.


    Araba alıp sattığımı nereden çıkardın. Hayatımda daha bir tane bile araba al sat yapmadım. Hem konumuzla ne alakası var. Gerçekten araba alıp sattığımı nereden çıkardın da beni ifşaladığını zannedip orgazm oluyorsun. Cevap ver. Kendini çok komik bir duruma düşürdün. Ad hominemci seni  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam devamlı masturbasyon orgazm gibi kelimeler kullanıyor.Ve devamlı öfkeli ve geriye dönük magduriyetlerini dile getiriyor.Ne yazık ki bunun olası nedenlerini ben değil bu işte uzman bir psikiyatr arkadaş anlatsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1mpossible kullanıcısına yanıt

    Baksana sözlükle ilgili tek derdi kendisine aktroll denilmesi ama kendi de aynı şekilde burada karşıt görüşe hemen “chp trolü” îmâsı yapıyor. Derdi fikir ayrılığı, demokrasi filan değil. Bunlar hep böyledir. Bunlar fox tvye tarafsız haber yapmıyor diye ceza yazan adamlar. Ne beklersin ki? Tayyip’i övmek demokrasi, yermek faşizm bunların lügatında.


    Bir de yalanı ve manipülasyonu çok severler. Furkan denen bir tip yıllarca bu sözlükte Atatürk’e hakaret edip,Tayyip’i yüceltti. Ama güya karşıt görüşe yer yokmuş. Adam mahkemelik olana kadar sözlükten uçurulmadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bana aktrol dersen ben de sana cehape trolü derim bundan daha doğal ne olabilir. Hem ben ne yazmışım yukarıda okuyun. Demişim ki bir dahaki sefere daha zeki birisi cevap versin ama seviye her seferinde daha aşağı düşüyor. Bu konuda cehape genel merkezine çok kırgınım.


    Faşistlik sizin ruhunuzda. Ulan Fazıl Say bile sizin faşizminizden korktuğu için üçüncü havalimanını överken 'kızmayın' yazarak başladı tweetine. Linç kültüründe en önde gidenler sizlersiniz. Sizinle adam gibi seviyeli bir şekilde tartışılamıyor bile. Hemen ikinci mesajınızda başlarsınız hakaretlere. Kelime dağarcığınız size öğretilen 3-5 hakaretten ibaret (aktrol, cahil vs.). Papağan gibi tekrarlıyorsunuz. Yazdıklarıma cevap bile veremiyorsunuz. Bak yine zamanımı boşa harcadın duvara anlatsam daha mantıklı aslında.

  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.