Şimdi Ara

Bu Alex Olayını Artık Bitirmeliyiz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sene 2012,
    8 senedir kulübüne üstün hizmet veren Alex De Souza, takımdan kovuldu.

    Neden kovuldu? Fenerbahçe'de gidişat kötüydü. Antrenör yetersiz, yönetim ise gerekeni tam anlamıyla beceremiyordu. Alex ise bu gidişin durmasını saglamak amacıyla kendi takımını provake etti. Yandaşları, savunucuları oldu. En önemlisi taraftar Alex'in yanında yer almaya başladı ve durum tehlikeli hal alınca " saygısızlık " adı altında takımdan kovuldu.

    TAKIMDAN KOVULMASI DOĞRU, KOVULMA BİÇİMİ YANLIŞ

    Acaba gerçekten Aykut Kocaman kötü mü? Yoksa gerçekten Alex mi işleri kötü hale getirmişti, bunu zaman gösterecek.
    Son 2 maça baktığımız zaman, Cristian konusunda Aykut hoca haklılığını kanıtlamıştır benim gözümde.
    Son iki maça baktığımızda Alex hakkında da haklılığını kanıtlamıştır.
    Çok şey mi istiyor Aziz Yıldırım? İstikrar derken, takım yerine oturur tecrübe kazanır derken, teknik direktöründe bilgi sahibi olur, tecrübe sahibi olur görüşünde olmakla çok mu haksız? İçimizden birinin orada olması çok mu yanlış bir düşünce? Bu kişi şu anda tam olarak yeterli olmasa da?

    Alex artık kulübe bağlı bir oyuncu olmadığından istediğini söyleyebilir. Fenerbahçe kurumsal yapısından dolayı malesef bunu yapamaz. Kim doğru söylüyor, kim yalan söylüyor asla bilemeyiz. Kendi kendinizi sadece tek taraflı açıklamalarla galyana getirmeyin. İşlerin sadece görünen kısmına aldanıp olayları o şekilde kabul eden taraf olursanız, ortada kullanılan sadece kendiniz olursunuz. Bu kadar basın açıklaması, kanallara çıkmak bilmem neler, sadece bizleri oyuna dahil etmek için. Başka bir amacı yok. Tarafınızı seçin. Fenerbahçe mi, diğerleri mi?







  • Tamam,bitirdik.
  • he biter he


    her aykut kocaman ile ilgili konuşmada aykut kocamanın bu kulüpten nasıl kovulduğu anlatılıyor ve irdeleniyorsa

    alex olayıda hiç bir zaman unutulmaz ve bitmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni bi oyuncu alırız mesela Ganso. Kral öldü yaşasın yeni Kral
  • Ben kral öldü derdinde değilim.
    Alex bir efsanedir gözümde. Yeri asla dolamaz. Ama şu anda Fenerbahçe yi düşünmek gerek. Kişileri değil. İyi gidişatın önüne bir set çekmenin anlamı yok. Önümüzde avrupa ligi var. Gruplardan çıkarsak iyi yerlere gelebiliriz.
  • Beyler Allah'ı seven şu dakikdan sonra buraya gelip Alex'sin TROLL'ğünü yapmasın.Takımınızı tutan bakın keyfinize geriyede gelmecek.Zamanında bende destekledim Alex'si.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thrax

    Beyler Allah'ı seven şu dakikdan sonra buraya gelip Alex'sin TROLL'ğünü yapmasın.Takımınızı tutan bakın keyfinize geriyede gelmecek.Zamanında bende destekledim Alex'si.

    Fenerbahçe tarihini sadece Alex'ten ibaret sanıyor onlar. Sorsan Lefter nerede oynuyor, kaleci derler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thrax

    Beyler Allah'ı seven şu dakikdan sonra buraya gelip Alex'sin TROLL'ğünü yapmasın.Takımınızı tutan bakın keyfinize geriyede gelmecek.Zamanında bende destekledim Alex'si.

    Alex'i babam gibi severim. Din kursun anında müridi olurum. Kendisiyle çekilen fotoğraflarımız, imzalı formalar vb. gibi sürüyle materyal mevcut. Her ne kadar gidişini üzüldüysemde hayat devam ediyor ve bu yapılanlar Alex'i geri getirmeyecek. Bu olay birilerinin kellesini alacaksa çok iyi olur. Bu olayların tekrarlanmasını eminim kimse istemez.

    Biz taraftar olarak yolumuza bakalım ve takımımızı sahada destekleyelim. Onun haricinde kime ne tepki koyulacaksa koyulsun ve artık Fenerbahçe üzerinden karalama çalışmalarına bir son verilsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NatroTech

    quote:

    Orijinalden alıntı: Thrax

    Beyler Allah'ı seven şu dakikdan sonra buraya gelip Alex'sin TROLL'ğünü yapmasın.Takımınızı tutan bakın keyfinize geriyede gelmecek.Zamanında bende destekledim Alex'si.

    Fenerbahçe tarihini sadece Alex'ten ibaret sanıyor onlar. Sorsan Lefter nerede oynuyor, kaleci derler.

    Sen lefteri izleyerek mi büyüdün :) bu çok normal google olmasa lefterle alakalı ne bilecektin sanki.

    Herkes kendi bilinçli olarak yaşadığı süre içerisindeki fenerbahçeyi bilecek, adam dünyada yokken lefterin olması büyük oyuncu olarak anılması evet saygı duyulacak birşey ama o kişiye pek birşey ifade etmeyecek, sadece duygusal manevi bir olay olarak geçecek.Ama alexin golüyle canlı canlı sevindiğini hiçbir zaman unutmayacak o kişi sende dahil.




  • Benim doğru bulmadığım şey, sanki Alex acınası durumdaymış gibi bir ortam yaratılıyor. Alex kovulmadı ki arkadaş. İstese gitmezdi. Yani A2'yle çalışsın demiyorum. Olaylar bu noktaya gelmezdi. Böyle dedim diye de Alex kendini kovdurdu anlamı çıkmasın. Ama Alex de sıkılmış herhalde ki, ta sezon başından bu yana gideyim mi? Gitsem m? Düşünmüyorsan gideyim gibi şeyler çıkıyordu. Yani Alex eski hırsıyla oynasa performansı artar burada da kalırdı. Mental olarak çökmüş. Bu da futbolunu etkiledi. Bunun farklı sebepleri olabilir. Bence en önemlisi sezon sonu sözleşmesinin bitiyor olması. Ve yenilenip yenilenmemesinin belli olmaması. Bu kafasını çok karıştırdı. Ve bence gitmeyi de istiyordu.

    Tweet konusunda hata yaptım dedi, ama pişman olsa bile o an ne yaptığının farkında olduğunu düşünüyorum. Ve Aziz Yıldırım'la görüştükten sonra Kasımpaşa maçında yaptıkları? Yani Alex de gitmeyi daha hayırlı görmüş. Takıma engel oluyorum diye düşünmüş. Ülkesini özlemiş. Bizim için de hayırlısı oldu en azından şimdilik. Daha uzatmaya gerek yok gerçekten de




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.