Şimdi Ara

Bu arabaların radyo anteni nerede? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
41.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benımkınde anten orda Emınım
  • Benim Arabada olmasa da olur ama koymuşlar tavanın ucuna uzunca bişi. Gerekte yok aslında radyo dinlemem de pek..Ama bu gunun teknolojisiyle FOcus II bunu böyle yapmamalıydı tabi..SAğlık olsun..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gorele2000

    Allah Allah, anlayamadım...

    Cep telefonunu merak ettim şimdi
    quote:

    Orjinalden alıntı: civcivx

    Anten dediğin dışarıda olmalı, parazitsiz ve net bir çekim için.





    Aslında bir açıdan iyi bir noktaya değinmişsin gibi görünüyor ama benim dediğimi iyice tasdikledin, bilmem farkında mısın? Cep telefonu zaten cebinde geziyor, kapalı yerlere girdiğin zaman cebindekinden daha kötü çeker. Telefonun basit plastik kılıfı, çekim için pek bir engel teşkil etmez. Ama arabanın içinde giderken hışırtı-cızırtı vs. sorunlar had safhaya vurur. Sen farkında değilsin ama karşında senin sesini dinleyenler bunun farkında.

    Denemesi bedava, şehirin göbeğinde bir fark göremeyebilirsiniz ama anteni gizli-aracın içinde olan bir araba ve anteni dışarıda, hatta mümkünse şu otomatik çıkan teleskopik antene sahip olan bir araçla yerleşim bölgelerinden uzaklaşıp aynı radyo frekanslarını dinleyin, farkı göreceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 22 Haziran 2006; 10:00:57 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ugrvw

    avensistede arka cama entegre anten. sinyal gücü en az dışarıdan antenli araçlar kadar güçlü.antenin dışarıda olmasının hiçbir avantajı yok.
    ön camdaki yağmur sensörüdür.
    quote:

    Orjinalden alıntı: küber_ez

    dedemin avensiste aramıştım fakat bulamadım. heralde ön camda avensisteki anten. direklerin içinde falan kablo halinde olabilir.




    Benim kuzende Opel Senator var 80bilmemkaç model. onun anteni ön cama entegre mesela.
  • HYUNAİ ELENTRA CAMA ENTEGRE ANTEN REZİSTSNS GİBİ
  • gereksizzz... ben tepedeki anteni söktüm. baktım değişen birşey yok. aynen çekiyor. ancak şehirdışında filan işe yarar belki...

    quote:

    Orjinalden alıntı: civcivx

    Anten dediğin dışarıda olmalı, parazitsiz ve net bir çekim için.
  • arkadaşın dediği doğru içten antenlerler dıştan antenler şehir içinde aynı çeker ama git bakıyım mesela tekirdağ mürefteye noluyo o içten antenler cine5 yayını gibi şifreye girer
  • bmw nin bir 525 tds modelinde de arka cam resistansı anten görevi görüyordu...
  • Cama entegre anten farklı bir uretim yatırımı olduğu için bazılarında dışarıdan bazılarında camda . Ben doğu seyehatlerimde iki cinside kullandım aman aman fark yok cama entegreliler eğer çif ise gayet iyi diğerlerine göre ama sonuşta ölümcül bir durum değil , cam değişimi sırasında antenin cama entegre olmasının şu zararını gördüm caddy e biniyordum ön cam uzun yolda önden gelen taş ile çatladı caddy ön cam tamı tamına 1280ytl ye değişti , önde entegre çift anten vardır. Ford c max ta arkadaşın başına aynı durum geldi onun anten dışarıda ve cam ebatları yakın olmasına ramen 600ytl ye değişti yani iç dış bence yatırım üretim maliyeti ile ilgili
  • 1999 Honda civic anteni çok yıpranmış .nasıl degisrilir acaba??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmu bi cevap????
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.