Şimdi Ara

bu ay 90 gb download yaptım ve sadece 12 tl ödedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ttneti iptal ettirmeye gittim telekoma ama 24 ay sözleşme bitmediği için 150 tl ekstra para ödemem gerekti bende sabitnet tarifesine geçtim. ttneti kapatmadım ama kapatmış gibi oldum zira interneti kullanmayınca para yazmıyor. böylece 24 ay geçene kadar ttnete eksta 150 tl ödememiş oldum. üsttelik ihtiyacım olduğu zaman internetide kullanabiliyorum.

    haftaiçi zaten çalışıyorum hafta sonları giriyorum internete geceden torrent ve linkleri programa ekliyorum sabaha kadar yüklüyor. sabah uyanıncada akşama kadar sadece nete giriyorum. böyle neti 24 saat kullanmış oluyorum

    bu ay 13 gün internete girdim 90 gb fln download yaptım 12 lira fatura geldi. 26 lira gelmesi gerekiyordu halbuki sanırım hesaplamalarda bir sorun var ttnette ayrıca 1 megabit hızda hiç düşmedi ben bu sabitnettet çok memnun kaldım doğrusu ilk defa da ttnete kazık atmış oldum böylece..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 15 Mart 2012; 6:42:50 >



  • 2 + 2 = 5
  • Dayadılar millete sözleşmeleri,sıkıyorsa iptal etsin diyorlar.24 ay sözleşme yapılırmı arkadaşlar hemde nerede ise herkes yapmış durumda.Hadi birlik olalım,hadi iptal edelim ama nafile.TTnet işini biliyor ne diyeyim.
  • O tarifeyi bana da teklif etmişlerdi ama günlüğü 3 lira diye kabul etmemiştim. Astarı yüzünden pahalıya çıkar diye.

    Siz galiba bir günü 24 saat olarak değil, bir günün akşamından diğer günün sabahına geçişi 2 gün olarak hesapladınız diye "13 gün" girdim diyorsunuz ancak aslında 24 saatlik period olarak sadece 5-6 gün girmişsinizdir o yüzden 12 lira fatura gelmiştir. Yoksa bu TTNEt insanda kuruşunu bırakmaz.

    Kullanıcılar, pakette bulunan 500 MB internet kotasını doldurduktan sonra da internet kullanmaya devam edebiliyor. 500 MB üzerindeki internet kullanımlarında kota aşımı her 1 MB için KDV ve ÖİV dahil 1 kuruşla ücretlendiriliyor.

    İlginç, size kota uygulanmadı bu tarifede demekki ama AKK'yı hesaplamaya başlayan TTNET, sizin kotayıda bir güzel hesaplacaktır. Gelecek aya dikkat edin derim.
  • diğer ay yanlışlık yapmışız derler geri alırlar bence onu. (Samimiyetimle söylüyorum) İnşallah attığınız kazık yanınıza kâr kalır. Ama ttnet gibi kazıkçı, paragöz bir internet sağlamayacı onu geri alır gibime geliyor.
  • Fatura kesim tarihi derler sistem hatası derler geçmiş dönem borcu olarak alırlar. Kalmaz.
  • ttneti 5 6 gün değil 13 gün girdim o 13 günün ise der dakikasını kullanmaya çalıştım. 5 6 gün girip 13 gün sanmak gibi bir durum yok. internetin günlüğü de 3 lira değil 2 lira. kotayı aşıncada ekstra ücret ödemiyorsunuz. internet sınırsız sadece kotayı aşınca hız düşürüyorlar oda daha hiç olmadı.

    zaten hergün girdiğini düşün 30 x 2 = 60 lira gene aynı para ediyor önceden de 59 lira ödüyordum artık kullanmadığım günlerin parası yanıma kar kalıyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: magrofon

    ttneti 5 6 gün değil 13 gün girdim o 13 günün ise der dakikasını kullanmaya çalıştım. 5 6 gün girip 13 gün sanmak gibi bir durum yok. internetin günlüğü de 3 lira değil 2 lira. kotayı aşıncada ekstra ücret ödemiyorsunuz. internet sınırsız sadece kotayı aşınca hız düşürüyorlar oda daha hiç olmadı.

    zaten hergün girdiğini düşün 30 x 2 = 60 lira gene aynı para ediyor önceden de 59 lira ödüyordum artık kullanmadığım günlerin parası yanıma kar kalıyor..


    mantıklı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.