Şimdi Ara

bu çift ekran kartı nedir ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hp marka laptopta çift ekran kartı var. Bir tabe üst model rodeon bide alt model intel. Bunların çalışma presnibi nasıl? yani 2 si aynı anda mı çalışıyor? yoksa en iyisinimi kullanıyor,eger en iyisini kullanıyorsa oteki neden var? bunu acıklarmısınız, acaba dandik olan kartı iptal mi etsem(cs go da arada takılmalar oluyor)? Bu konuda biraz kafam karıstı beni aydınlatırmısınız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radef -- 28 Temmuz 2017; 22:43:25 >



  • Bilgisayar otomatik seçiyor diye biliyorum, günlük islemler için Intel çalışır. Oyunu açtığınızda radeon aktif olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Entegre gpu ve harici gpu nasıl çalışır yaz google amcaya sor. Ağzınızın içine bilgi istiyosunuz ya. Bi de böyle basit şeyleri azıcık araştırın be birader.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici gpu oldunu nerden bilcem birader,biliyon konusuyon forum niye var hwrşeyi googleye aıralım ozaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift ekran kartlı modellerde bir tanesi oyun ve daha fazla performans isteyen uygulamalarda kullanılmak üzere olan harici ekran kartı, diğeri ise anakarta ya da işlemciye entegre olarak gelen günlük kullanıma uygun (ofis, video, internet, müzik, flash oyunlar vb.)
    ekran kartıdır.

    Hangi uygulamayı çalıştırıyorsan otomatik olarak uygun bir ekran kartı seçilir. Örneğin ; internette gezinmek için yüksek performanslı olan ekran kartına ihtiyacın yok, kullansan ne olur, daha fazla güç harcar, bataryan daha kısa sürede biter, uygulamaya göre daha fazla ısınır. Ama oyun oynayacaksan eğer, o zaman da düşük performanslı ekran kartından verim alamazsın.

    Aslında şöyle bir benzetme yapabiliriz. 1-2 km'lik yolu gitmek için garajdan arabanı çıkarmana gerek yoktur. Yürüyerek ya da bisiklet ile gidebilirsin ama 5-10 km'lik ya da daha fazla bir yolu gitmek için arabanı garajdan çıkarman lazım.




  • konuyu hortlatalım. bjk betimlemen mükemmel :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.