Şimdi Ara

Bu D-Smart ne yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar. Daha önce VDSL 24 Mbps Dsmart kullanıyordum. Aradım hızımı 50'ye yükseltin dedim yükselttiler. Sonra hatta kopmalar meydana gelmeye başladı. Bunlar portumu değiştirmiş sonra 50 Mbps hızı sorunsuz alıyordum. Sonra yeniden port değiştirtip bağlantı yapmadan gitmişler. El mahkum gidip ankastreyi açıp kendim bağlantıyı yaptım. Anlamadığım 2 aya yakın fatura yollamadı bunlar senin internetin yok diye. Sonra binama fiber geldi kurtluyorum dedim. Başvurdum herifler VDSL'den Fibere geçişimi 27 günde yaptılar. 50 Mbps fiber kullanmaya başladım. Sonra bunları arayıp hızımı 100 Mbps yapın dedim. Taahhüt yenilemeden yapamıyoruz dedi. Kadına diyorum ki ulan 3 ay önce yaptığım işlemi niye şimdi yapamıyorum ? Yok sistem bozuk falan. En sonunda BTK'ya defalarca şikayet ettim bunları. Geçen gün baktım hızı 100 Mbps yapmışlar. Ama o ahmak sistemlerinde hala 50 Mbps paketteyim gözüküyor. Yemin ederim benim bile beynim yandı. Bunu iptal ettiğim zaman bana sıkıntı çıkarırlar mı ? Müşteri hizmetleri çok ayrı kafa zaten. Adama diyorum ki binamda Türk Telekom kullanan adam 50 ms alıyor ben niye 80 alıyorum ? Bana diyor ki o 50 alıyor diye sen 50 almak zorunda mısın ? Delirmelik. Oh be içimi döktüm yeminle.








  • Neden bunlardan alıyorsunuz demeyin babamı kandırmış herifler 1.5 sene önce. Yok devlet destekli telekom altyapılı falan filan diye.

  • Çok şey söylenir bu şirket ile ilgili ama tek kelime ile anlatayım "BULAŞMAYIN".


    Uzak durun, yanaşmayın, düşünmeyin, kanmayın. Bir kere abone olduktan sonra kurtulmak çoooook zor. Abonelik iptali için fax istediler. Bir şekilde faksı çektim. Normalde direkt aboneliğin iptal olması gerekirken. Beni yaklaşık 10 kere aradılar ikna için ve piyasa fiyatından çok uygun tarifeler sundular "istemiyorum" dememe rağmen ısrara devam sürekli. Kurtulmam 1 ay falan sürdü öyle diyeyim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.