Şimdi Ara

Bu Dava Siyasi Bir Dava Olmuştur. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bütün olayların arkasında malum kişi var ama ne hikmetse kimse onun hakkında konuşamıyor böyle rezil bir ülke olamaz arkadaş her anlamda çok çok gerideyiz
  • hep öyleydi
  • yazıda katılmadığım tek nokta şike yapılmamıştır iddiası. bu ülkede her takım şike yapmıştır. galatasaray da yapmıştır. tamam adil bir yargılama yapılmadı. tamam fenerbahçenin hakkı yendi. ama bence fenerbahçenin hakkını en çok yiyen kişi aziz yıldırımdır. bırakın adam girsin hapse. sanki çok mu masum. bu ülkede bu kadar paraya sahip hiç kimse masum değildir. elbette bir sebepten hapsi haketmiştir.
    bizler takım taraftarlarıyız. kişiler gelip geçicidir. fenerin avrupaya gidemediği her sene türkiye sıkıntısını çekti. geçen sene ülke puanı düştü. ondan önceki sene şampiyonlar ligi yayın gelirleri yarı yarıya azaldı. biz bunları dert edinelim. bunlara sebep olanları koltuklarında rahatsız edelim. arkalarında ordu gibi birikmek kime ne fayda sağladı. bırakalım tepedekiler birbirlerini yemeye devam etsinler. birbaşlarına.
  • Silver Eagle kullanıcısına yanıt
    Saçma değil bilakis olan bu. Türkiye de her takım şike yapmış olabilir. Kimse çıkıp geçmişte biz yapmadık diyemez. Fenerbahçe yöneticileri de başından beri bu şekilde savunma yapıyor zaten, herkes cezasını çeksin biz çekmeyelim sadece diye. Bu noktada insanların gözü kapanıyor ve böyle bir oluşum olduğu gerçeği unutuluyor... Konuya dönersek toplusal olaylarda toplumu yönledirmek için somut malzeme vermen gerekir. Örnek olarak "protesto gösterisine katılan sivil polislerin protestocu gibi davranması ve her yeri yakıp yıkması" gösterilebilir. Dolayısıyla toplum bu olaylarda "bunlar yakıp yıkıyor!" algısı oluşur ve sen toplumu istediğin gibi yönledirebilirsin. Bu sonuçtan yola çıkarak yazdıklarımın doğru olduğunu düşünüyorum. Önceden de bahsettiğim gibi eğer ergenekon ve balyoz gibi davalar olmasaydı şike ve teşvik Türkiye de yıllarca sürerdi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aslanmad




    nolcak. herzamanki şeyler. ama kimse çıkıp da bunlardan bahsetmez.
  • Trabzonspor Hukuk Kurulu'ndan 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararıyla ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. Kurul üyelerinden Avukat Hakan Orhan, "Kamuoyunu yanıltıyorlar. Bu bir yeniden yargılama kararı değil. Sadece yeniden yargılama talebi kabule değer görüldü. Bunun daha iki aşaması var" dedi. Diğer üye Atilla Dilaver ise,

    "Tapeler delil olmaktan çıkartılırsa ortada suç kalmazmış. Oyuncuların ifadelerini, İlhan Ekşioğlu'nun mahkemedeki itiraflarını, para transferlerini ne yapacağız?" diye konuştu.

    Orhan, Trabzonspor olarak itiraz haklarını kullanacaklarının altını çizerek, "İtirazımızın reddi halinde 13. Ağır Ceza Mahkemesi ikinci aşamaya geçecek. Kısaca 13. Ağır Ceza Mahkemesi henüz yeniden yargılama kararı vermemiştir" dedi.

    ÖĞRENCİ YAZSA DERSİ GEÇEMEZ
    Trabzonspor 'un haklarını savunmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını vurgulayan Atilla Dilaver ise, "Bu karar bir hukuk katliamıdır. Bunu hukuk fakültesinde bir öğrenci sınav kâğıdına yazsa dersi geçemez. Mahkeme temel ilkeyi çiğnemiştir. Bu karar Türkiye'yi kaosa götürecek. Bütün uyuşturucu mafyaları, insan tacirleri, kapkaç çeteleri hepsi bu gerekçeyi emsal gösterip tahliye isteyecekler. Ortaya konan gerekçe hukuk dışı bir gerekçe. Şike davasında sanıklar hiç bir delile itiraz etmediler. Tapelere 'bu benim konuşmam değildir' demediler" diye konuştu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: David Levien

    Bunların hepsi yıllar önceki Azizle-Başbakan arasında 3.Köprü kavgasıdır başka birşey değil.

    NATO mu 3.kopru mu bi karar verin artık herkes farklı komplo teorisi attıgından kendinizden baska kimseyi inandıramıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere daha yazayım.

    Aziz-Ali Yıldırım, baaşbakanın, oğlunun ve onun çevresindekilerin tüm imar iskan oturum işlerini yapmıştır.Bunun karşılığında aziz yıldırım bu ülkede 2003 ten beri her istediğini yapmıştır gerçi 98 e kadar dayanır ama.Önce hava alanı daha sonra 3.köprüden işleri koptu.

    Birden başbakan şikeyi ortaya çıkarttı.

    Aziz yıldırım bunu bildiği için dediki cumhuriyet elden gidiyor.Kişilerle kurumlar ayrılamaz.

    Hala bunu görmeyen kör gözler var.İşine gelmeyen varsa da gelmemeye devam etsin olan Fenerbahçe'ye oluyor.

    Aziz yıldırım dün fenerbahçeyi bitirme operasyonu adını verdiği aslında aziz yıldırımın kimliğini deşifre operasyonunu bugün de fenerbahçeyi aklama operasyonu olarak telafuz etmezse şapkasını çıkarıp önüne koysun.
  • Şike yapıldı diyenler şunlara bir cevap verse;

    Mesela tapeler nerede ? Herkes soruyor ama kimse tapeleri vermiyor ... Mahkeme heyeti dahil tapeleri dinleyen yok...

    Şimdi bu şike davasıysa neden özel yetkili mahkemede görüldü ?

    Bu şike davasıysa neden örgüt diyerek dinleme yaptılar ?

    Bu şike davasıysa neden fenerbahçe şampiyon olunca harekete geçtik dediler?

    Transfer edilen paraların somut dellieri nerede ?

    Şimdi geçiyorum diğer tarafa... Yeni yargılamada tapaler delil olarak kabul edilemeyecek bildğiniz üzere ... Şimdi mahkeme neye dayandırarak şike var diyecek ?

    Bide fenerbahçe yetkilileri tff ye gitti biliyormusunzu bilmiyorum haberin devamı

    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26681217.asp

    bu olaydan bişey çıkarsa trabzon ne yapacak çok merak ediyorum...




  • Fener ceza alınca "Yaşasın adalet!", komplo açığa çıkınca, aslında taraf bile olmadıkları bir dava için, "Adalet yok!" deyip UEFA'ya Fener'i düşür diye yalvarmalarVergisini ödemeyen, bedava stadı için biat eden, jurnalci, yandaş, ezeli rekabette geride kalan bir kulüp olma utancını unutmanın tek yolu
  • Türkiye'de Fenerbahçe başkanlığı, Başbakanlıktan sonraki 2. önemli koltuktur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Agger

    3 Temmuz'u özetlemek gerekirse;

    "Ne şikesi, memleket elden gidiyor."

    "Gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi bir huyu vardır."

    Naptın la bizim Agger'e?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele


    quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Agger

    3 Temmuz'u özetlemek gerekirse;

    "Ne şikesi, memleket elden gidiyor."

    "Gerçeklerin bir gün ortaya çıkma gibi bir huyu vardır."

    Naptın la bizim Agger'e?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz diyoruz MEMLEKET ELDEN GİDİYOR onlar diyor SİZ ŞİKE YAPTINIZ.. yazık adamların 100 yılda bir söylenecek birşeyleri olmuş bırakırlar mı ?
  • şu süreçte tek katıldığım cümle "Ne şikesi, memleket elden gidiyor."
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.