Şimdi Ara

Bu değerler normal midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turknet altyapısında olmama rağmen rezalet hız ve upload alıyorum. Destek kaydı açtım. Yapıcı değil geçiştirme yollu "santrale uzak olduğunuz için alabileceğiniz maksimum hız budur." benzeri cevap aldım. Turknet'ten önce türk telekom abonesiydim 16mbit alıyordum. Turknet'e geçerken altyapı sorduğumda daha uygun fiyata daha fazla hız almalısınız vs. dediler sonuç bu !

    Bu değerler normal midir ? Bu değerler normal midir ? Bu değerler normal midir ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Daha once interneti saha dolabindan aliyordunuz, simdi turknette iken yapa altyapisina gectiniz ve saha dolabi aradan kalkarak direk santrale bagladilar sizi maalesef adsl altyapisi olanlar icin yapa sistemi zulum, vae sisteme gecis isteyebilirsiniz fakat cok zor geciriyorlar vae sisteme
  • Vae'ye geçiş yapılsa indirme ve upload hızlarında artış olur mu ? Olursa ortalama ne kadar olur ? Binamda kablonet kutusu var geçmek mantıklı mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine bir Türknet yine üç kuruş daha az vermek için Yapa alınmış santralden uzaktaki bir müşteri. Öncelikle normal değil. Düşük hızdan dolayı VAE'ye geçmek istediğinizi belirtin. 10 Mbps onlar için yüksek görünüp geçirmeyebilirler, Öyle olursa Aboneliğinizi iptal edip farklı bir İSS'ye geçmekten başka çareniz kalmıyor.https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005 bu konuya şikayetinizi yazın TurkNetDestek daha iyi ve hızlı ilgileniyor.
  • Rhchiko kullanıcısına yanıt
    Kablonet varken Türknet'le vakit kaybetmeye değmez VAE'ye geçseniz bile kablonet kadar iyi hız alamayabilirsiniz zaten.https://www.turksatkablo.com.tr/Telefon-Kampanyalari,649,100-gulduren-kampanya bu kampanyaya bakın derim, arkadaşım kullanıyor ve memnun.
  • Rhchiko kullanıcısına yanıt
    Vae'ye gecerseniz eski hizinizi alirsiniz ama binada kablonet kutusu varsa hic dusunmeden kablonete gecin.
  • Açıkçası abonelik benim değil dayımın. O da hem taahhütsüz hem de uygun fiyatlı olsun diyor. Bu ihtiyaçlara göre çok fazla seçenekte (netspeed, turknet, millenicom) yok. İkna edebilirsem 12 ay ya da 24 ay taahhütle geçsin başka seçenek yok gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HeiLi kullanıcısına yanıt
    Bunun adsl ile bir bağlantısı yok 800metre üstünde önermiyoruz diye kendileri belirtiyor kardeşim.Mesafe uzaklaştıkça hızın düşmeside çok normal zaten.Sağ dolabını sorgulasın internetten adsl ise kullanmaya devam etsin yoksa başka issye geçsin.Yüksek hız alabileceksen altyapı sorguladığında geç başka issye.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Madem onermiyorlar da niye zorla geciriyorlar? Benim mesafem 1305 metre forumda 2km uzaktan YAPA kullanan var, cikarin beni dedigin zaman cok zor cikariyorlar. Konu sahibi arkadasin zaten kablonet altyapisi var, o kurtuldu diyebiliriz.
  • Rhchiko kullanıcısına yanıt
    Bu yazdiginizi gormemistim, netspeed, millenicom, netgalaksi ve oris var bildigim kadariyla. Turknet son zamdan sonra adls kullanicilari icin cazip degil maalesef
  • HeiLi kullanıcısına yanıt
    Kablonet bende olacak ve ben Türktelekom kullanıcam kafamda sorun olması lazım yapa için önerilen en ideal mesafe 500metre ve altıdır.800metre üstünü kendileri yazdı zaten önermiyorum diye.Hız kaybı yoksa geçiş sağlanır veya %50 kayba razı getirip sizleri yapaya geçirirler.Yapaya geçişlerin otomatik olması çok kötü.
  • Dediğim gibi abonelik benim değil. Abonelik Benim olsa apartmanımda kablonet kutusu olsa zaten uğraşmam turknetle. Hat sahibi taahhütsüz ve uygun fiyatlı istediğinden zamanında tutknet'e geçirdik fakat hızlar berbat. kendi altyapısında bu hızları vermesi çok saçma ki geçiş yapmadan önce altyapı sorguladığımızda çok daha yüksek hızlar vaat ederken, şimdi aldığımız hız ortada. Ben de turknet abonesiyim vae olarak kullanıyorum 45mbit'e yakın hız alıyorum.

    Neyse ikna edebilirsem taahhütlü kablonet kullansın yoksa millenicom, netspeed gibi firmalardan biriyle yola devam edilecek.

    İlginiz için teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bu konuda arkadaşlarımın inceleme yapabilmesi için bulunduğunuz binada sizden yüksek hız alan abonelik varsa hizmet numarasıyla ile birlikte aldığı hız değerlerini www.turk.net/oim sayfamızdan modem buluşması gereken hız da buluşmuyor kaydı açarak iletebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.