Şimdi Ara

BU DİREKSİYONLA BU OYUNLAR OYNANIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pc den Forza horizon 5 the crew 2 assetto gibi kısaca yeni oyunları oynayacağım ilk snopynin ucuz direksiyonlarindan aldim oyunda hic gormedi bile bende bunu almak istiyorum bu direksiyon gorup desteklermi ? BU DİREKSİYONLA BU OYUNLAR OYNANIRMI? BU DİREKSİYONLA BU OYUNLAR OYNANIRMI?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Bu tarz aletlerde tepkime süresi çok önemliydi. İmkan varsa denemek lazım yoksa bir tür kumar.


    Bence alınmaz, hatta bu markanın ürünleri genel olarak alınmaz. Neden bilmiyorum hiç sağlamlık ve güvenilirlik vermiyor bana. Youtube da bu tarz direksiyon sistemlerini kendi yapan ve nasıl yapılacağını gösteren çok güzel kaliteli kanallar vardı. Bilgim var derseniz oralara da bakın.


    Giriş seviyesi için 150-200€ bandında ürün öneriyorlar genelde ama bizim ekonomi malum BU DİREKSİYONLA BU OYUNLAR OYNANIRMI? . Tamamen örnek için veriyorum; Logitech G920 fena değil ya da 2. el temiz, farklı bir set de alınabilir güvenilir birinden.


    Ya da bu almak istediğiniz modeli alın deneyin beğenmezseniz iade ederseniz eğer uğraşmak isterseniz. Hatta konudan alakasız tavsiye amazon dan alın, çok nadir sorun çıkırtıyorlar iade-değişim gibi işlemlerde.


    NOT: direksiyon sistemleri ile igili hiç bilgim yok. Bir sefer asetta oynamak istedim direksiyon lazımmış bi kısa bakmışlığım var o kadar. Kolay gelsin.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.