Şimdi Ara

Bu dünyada mutlu olmak istiyorsan... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şahsen kendimi en kötü hissettiğim zamanda bile çok mutluyum... Benim en çok yaşadığım duygu pişmanlık!
  • Konu biraz hort olcak ama kesinlikle mutluluk zeka gerektiren bir şey ne kadar zekiysen mutlu olmanın yollarını bulman o kadar kolay olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elsequito

    Konu biraz hort olcak ama kesinlikle mutluluk zeka gerektiren bir şey ne kadar zekiysen mutlu olmanın yollarını bulman o kadar kolay olur.

    Ne kadar zekiysen o oranda kafayı sıyırma ihtimali de artabilir ama :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V_lkan

    quote:

    Orijinalden alıntı: elsequito

    Konu biraz hort olcak ama kesinlikle mutluluk zeka gerektiren bir şey ne kadar zekiysen mutlu olmanın yollarını bulman o kadar kolay olur.

    Ne kadar zekiysen o oranda kafayı sıyırma ihtimali de artabilir ama :)

    o kısmı tartışılır
  • İyi ve kötünün dengesini ruhunun merkezine oturtabilen insan mutludur her daim.
  • Cahil ve mutlu olacağıma bilinçli ve mutsuz olurum daha iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hadron

    çağımızın hastalığı sorumluluk ve güven.

    Cağımızın hastalığı narsisizm ," ben "olma duygusudur ve "egolarını tatmin etme" isteğidir. Bu dürtü insanın içinden gelir eğer insan bu dürtüyü kontrol altına alabilirse mutlu olmanın gerçek hazzına ulaşabilir.
  • Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız...Hepimiz heba oluyoruz...Bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş...Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz...Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz... Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız...Bir amacımız yok; ne büyük savaş ne de büyük bir buhran yaşadık...Bizim savaşımız ruhani savaş... Ve bunalımımız kendi hayatlarımız... bu yüzden sen en iyisi kendini dövmeye başla. HEP DAHA FAZLASINI İSTEME BULDUKLARINLA YETİNMEYE ÇALIŞ. SENDE DİĞER İNSANLAR GİBİ YAŞA VE ÖL.
    (FİGHT CLUP)
  • Nobel Ödülünüz kargoya verilmiştir. 3 iş günü içerisinde adresinize teslim edilecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmacalı53

    Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız...Hepimiz heba oluyoruz...Bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş...Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz...Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz... Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız...Bir amacımız yok; ne büyük savaş ne de büyük bir buhran yaşadık...Bizim savaşımız ruhani savaş... Ve bunalımımız kendi hayatlarımız... bu yüzden sen en iyisi kendini dövmeye başla. HEP DAHA FAZLASINI İSTEME BULDUKLARINLA YETİNMEYE ÇALIŞ. SENDE DİĞER İNSANLAR GİBİ YAŞA VE ÖL.
    (FİGHT CLUP)

    aynen...sürü psikolojisi ile üç kuruş kazancımızı tüketerek aklımızca rahatlıyoruz. ne çalıştığım işi seviyorum ne mesleğimi, ne oturduğum muhiti..bunlar da cabası....yaşadığımız çağ "beklentilerini büyük tut" diyor ama...buna zorlanıyorsun...metropolde yaşıyorsan durumun daha da zor




  • cahillik mutluluk falan değildir
  • sağlıklı olacaksın ve paran olacak

    evet arkadaşlar mantıklı cevaplar bekliyoruz UP
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.