Şimdi Ara

Bu dünyaya yeni katılıyorum. Lütfen yardım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Marantz ve KEF iyi bir kombinasyon olabilir ama "uu99"'un dinlediği müzik klasik ve caz değilse gereksiz. Liste fiyatından mailyeti 2400-2800$ arası olur (KEF IQ serisi için). Ayrıca "uu99" ilerde homecinema'ya terfi etmekten bahsediyor. Bu biraz "Hem söför arkası hem cam kenarı hem de 25 kuruş" hesabına döner. İlerde homecinema'ya terfi etmek niyetin varsa o zaman dinlediğin müziğin rock-pop gibi bir segmentte olduğunu düşünmemiz gerekir. Aksi halde homecinema'ya uygun bir sistemle klasik ve caz müziğin keyfini çıkarmak mümkün değil ( Bu ara ben de araştırma içinde olduğumdan durum tecrübeyle sabit). O zaman üst seviyeden bir AV receiver(1000 YTL ve üzeri fiyatlı) ve bütçe/keyif (şimdi uydurdum) performansı yüksek bir speaker alman daha anlamlı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROLLER -- 8 Şubat 2007; 23:55:14 >
  • arkadas home cinemaya uygun bir sistemle caz muzigin keyfi cikmaz diyor nad t753 triangle altea esw dinledinmi caz muzigi ben dinledim kendileri abimdir bu islerde prof dur 20sene kadar
  • Arkadaşlar arkadaşın elinde bilgisarayı var ne cd çaları yaa adam sölemiş pc me baglıcam dinlicem diye..!!!
  • quote:

    Arkadaşlar arkadaşın elinde bilgisarayı var ne cd çaları yaa adam sölemiş pc me baglıcam dinlicem diye..!!!


    arkadaş hi-fi set kurmak istiyor.

    bu arada triangleler gerçekten gzl hoparlörler ama triangle altea gibi bir hop u nad ile sürmak bnce yanlış daha prof amfilerle sürmek lazım.triangle hopların sinema performanslarınında pek iyi olcağını zannetmiyorum.onlar daha çok klasik ve jazz müzik için.
  • triangle nad karsisinda oyle ahimli sahimli bir sey degil fransaya gore normal bir hoparlor cok arkadasimdada var home cinema perfonmansi cok iyi .ama bi ikilem insandan insana dgisir kimisi o hp.lorle amfiyi eslestirmez a burda carrefour gibi sirf bu urunleri satan magazalari gezdim burda bir amfinin yanina hp. koyarlarsa bilinmeden koyulmaz .iyi bir hifi sistemi kaliteli hop. av amfi .iyi bir home cinema demek .ama bazi hoparlorler sadece home cinema yogunlugu tasir muzik icin ideal degildir .anlatmak istedigim sisteminizi kurarken daha cok muzik agirlikli kurarsaniz ilerde home cinema cevirdiginizde cok iyi bir perfonmans alirsiniz.bu arada sistemimi 3 senedir kuruyorum acele etmeyin amfim 1sene bekledi . once on ikisi daha sonra arkalar ve center yinede faal degildi kablo olmadan .en onemli seydir hatta bi-cablage israrla oneririm.
  • bana görede ikisi ayrı ayrı kurulmalıdır.ayrıca bu bi-cablage derken bi-wire danmı bahsetmek istedin?
  • Sayın hi-fi MAN,
    NAD AV reciever ile siz caz ve klasik müzik dinlemekten zevk alıyorsanız size bu sisteminizle iyi dinletiler. Zaten önemli olan kişisel tatmin. Ancak bu kadar titizlikle stereo ampli, cdp, speaker ve kablo seçenler de yanılıyor olamaz. Bende önceden bir Renault araba vardı. Döküldü dökülecek ama ben ondan memnundum. Çünkü bana masraf çıkartmıyor ve ayağımı yerden kesiyordu. İnsanları tıklım tıklım otobüslerde gördükçe arabama daha pozitif bakıyordum. Şimdi Allah'a şükür Golf ve Focus kullanıyorum. Tabi ki farklı. Konforlu. Maddi imkanlarım dahilinde alabileceğim en iyi araçlar ve beni tatmin ediyor ama bunları oturup bir Range Rover, Porsche veya Ferrari ile karşılatırmıyorum ya da "Kapışırsam hepsine tut bindiririm" demiyorum. Kişisel zevk ve tercihinize saygı duyuyorum ancak stereo ampli hakkında bu kadar üretici ve kullanıcı yanılıyor olamaz. Size tekrar iyi dinletiler.




  • hakilisin tamam demek istedigim sadece ve sadece muzik icin cok dehset sistemler var ama bizim gibi hem film hem muzik agirlik ise ben oyleyim.
    iyi bir av recev.dan ve iyi bir ho.den tatmin edici muzik ve film keyfini yasayabilirsin dedigin gibi cok cok ileri duzeyde olmayabilir zaten bunun siniri yok
    1000 euroyada stero sistemi var 100000 euroyada ya 1000 euroya kablo gordum bunun siniri yok .ben orta halli bir dinleyici olarak sistemimle cok iyi film ve muzik dinleybiliyorum.bana yetiyor.sistemimi yazmistim sistem resimlerinde var .gorusunu almak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.