Şimdi Ara

Bu elektrikli bisiklet, 2300 Watt motora ve çift zincire sahip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Kanada'lı bisiklet şirketi Biktrix, 2300 Watt motor gücüne sahip çift zincirli elektrikli bir dağ bisikleti tanıttı. Biktrix Juggernaut FS XD ismindeki bisiklet, Biktrix ekibi tarafından şirket içinde tasarlanan özel yapım orta tahrikli bir motora sahip. Şirket bu büyük motoru bisikletin ortasına yerleştirerek daha dengeli bir ağırlık dağılımı ve daha iyi bir yol tutuşu elde eldildiğini belirtiyor.




    Bir insanın üretebildiği gücün neredeyse 10 katı güce sahip olan motor, geleneksel zincir ve dişlilere zarar verebileceği için, şirket bu gücü tekerleklere aktarmak için ikinci bir aktarma organı tasarladı. Bisikletin sol tarafında yer alan daha dayanıklı bir zincir ve dişli seti aracılığıyla motorun gücü tekerleklere aktarılıyor.




    Bu büyük motoru beslemek için büyük bir batarya paketine de yer verilmiş. 910 Watt kapasiteli batarya bisiklete 64 km menzil sağlayabiliyor. Tabi bu menzil pedal desteğiyle elde edilebiliyor. Bisiklette pedalda yer alan tork sensörü sayesinde pedala uygulanan güç miktarınca motor desteği verilerek kolay ve doğal kalkış yapılabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Yerli girişim Genoride, dünyanın ilk elektrikli çocuk bisikletini tanıttı



    Biktrix Juggernaut FS XD'de frenlerde 180 mm ve 220 mm rotorlu, çift pistonlu hidrolik kaliperler kullanılıyor. Bunun yanında SRAM NX marka 11 vitesli şanzıman yer alıyor. Dağ bisikleti olması sebebiyle gelişmiş süspansiyon sistemine sahip olan bisiklette  51 mm hareket mesafesine sahip Rockshox Monarch Rl arka amortisörler bulunuyor.



    32,6 kg ağırlığa sahip dağ bisikleti ABD'de 6000 dolar fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Ayrıca lansmana özel 1000 dolar indirim sunulduğu da belirtiliyor.



     




    Kaynak:https://electrek.co/2024/03/15/biktrix-unveils-new-2300w-full-suspension-electric-mountain-bike-with-two-chains/







  • Bunların yaygınlaşması için yasaların düzenlenmesi lazım, 250w sınırı yüzünden yokuş bile çıkamıyorlar. Üstü için de ehliyet lazım.

    Maksat sürat değil ama elektrikli bisikletin de amacı aslen pedal desteği sağlamak, yokuş çıkabilen bu tip güçlü aletler lazım.

  • 6000 dolara gayet güzel arabalar satın alınılabilinilir ABD'de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 17 Mart 2024; 16:27:20 >
  • Ve 6000 usd ye sahip olan birine sahip

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 beygir

  • Fiyat çok mu çok yüksek. Bu nedir arkadaş.

  • en çok 2000 dolar ederi var

  • 2300watt 3beygir civari eder. baya baya mopet gibi.

  • Bisikletleri saçma sapan fiyatlara satıyorlar mesela bu modele 16 bin avro istiyorlar.


    Bu elektrikli bisiklet, 2300 Watt motora ve çift zincire sahip
  • MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt
    Bisikletlerden pek anlamam ama genelde karbon gövdeli hafif bisikletler pahalı oluyor. Muhtemelen çok hafif bir dağ bisikletidir.

    Profesyonel olarak bu işlerle ilgilenenler tercih ediyodur kanımca, yoksa pek akıl karı değil. O paraya 1000cc BMW motor alınır.

  • Motor çok güçlü çift zincir ha ? 1000cc motorsikletlere de çift zincir koysalarmış. Motorsikletleri tasarlayanlar düşünememiş. Bu adamlar çok akilli. i ile.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar araba ile arabayı, üstelik aynı segment ve aynı amaca hizmet eden, ihtiyaca uygun araçları karşılaştırmak lazım. Bisiklet bir spor aracıdır. İllede başka birşey ile karşılaştıracaksak pahalı bir spor ayakkabı ile karşılaştırmak olabilir örneğin. Eğer sağlıklı olmaya, spor yapmaya ihtiyacınız varsa, arabanızı satın. Yürüyün, koşun, bisiklete binin. Böyle bir bisiklete binerek yakın çevredeki yazlığınıza, işinize gidebilirsiniz. Sadece insan gücüyle çıkılamayacak yokuşlara bu bisikletin gücüyle çıkabiliriz. Sağlığımız bedenimizde, paramız cebimizde kalır. Doğayı, havayı kirletmeyiz, bir de böyle bakmak lazım....

  • Ben 910 watt saat diyeceğim ama yine olmayacak. Bu kadar zor olmamalı

  • O fiyata şeeker fabrikasi kurarim ????

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.