Şimdi Ara

Bu eşya ithal etmeye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ,

    Forumdan ben tanıyanlarınız olabilir.Gümrüklerde firmaların işlerini yapıyorum.Gümrük müşavir yardımcısıyım.Çinden Xiaomi Mi Band getirmeyi ve satmayı düşünüyorum.Fakat piyasası var mı iş yapar mı bilmiyorum diğer Xiaomi ürünlerinden de getireceğim telefon dışında.Fikrinizi almak için buraya yazdım.Çok teşekkür ederim.



  • akilli saatler gereksiz dusuncesi varken bence degmez. Zaten iphone larla bi uyumsuzlugu vardi tum ozellikleri kullanilamiyor diye biliyorum. Akilli saatlerle ilgilenenler de zaten cinden bizzat satin aliyor. Yani elinizde de patlayabilir, az karla da satabilirsiniz. Risk etmeye degmez bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NikolayGulayev

    akilli saatler gereksiz dusuncesi varken bence degmez. Zaten iphone larla bi uyumsuzlugu vardi tum ozellikleri kullanilamiyor diye biliyorum. Akilli saatlerle ilgilenenler de zaten cinden bizzat satin aliyor. Yani elinizde de patlayabilir, az karla da satabilirsiniz. Risk etmeye degmez bence

    Üstad peki sizin önereceğiniz bir ürün var mı?
  • qer kullanıcısına yanıt
    kapsamli arastirmalar yapmak lazim. mesela en kotu motosiklet eldiveni 55 tl. ama ben 5.5 dolara aldim cinli bi siteden. 40 tl kar var ettim yani siz bunu 30a satarsiniz mesela 15 tl kar ederek satmis olursunuz. tum urun kategorilerini tek tek incelemek lazim , ayrica drone larda baya uygun 25 dolar civarina kamerali drone bulunabilirken burada 100 kusur tl ye kamerasiz drone lar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi size şöyle anlatayım.Siz bir eşya alırken onun fiyatı ile ilgileniyorsunuz.Biz ise fiyatının yanında ek vergileri ve ithalatı için gerekli izinleri araştırıyoruz.Mesala drone'ler oyuncak statüsünde değerlendiriliyor ve hem ekonomi bakanlığı hemde kimyagerlikte azur boya testine giriyor.Bu sebepten dolayı gerçekten analiz derinlemesine yapılmalıdır.Ben 3 sene önce kırtasiye malzemesi getirdim.Satana kadar göbeğim çatladı.
  • Hoverboard normalde bildiğim kadarıyla 100$falan ama Türkiye'de 1200-1300 liraya satmaya çalışıyorlar.Bi bakmanızı öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chemistbutnodealer

    Hoverboard normalde bildiğim kadarıyla 100$falan ama Türkiye'de 1200-1300 liraya satmaya çalışıyorlar.Bi bakmanızı öneririm.

    Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.