Şimdi Ara

Bu filmi bulmama yardım eder misiniz arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar;

    Uydudaki abidik gubidik dandik ve bitkisel ürün reklamı yayınlayıp duran kanallardan birinde, yanlış hatırlamıyorsam 1 veya 2 yıl önce bir filme denk geldim ama maalesef sonuna yetişebildim. Filmde; bir yerde (galiba yer altı mağarasıydı, emin değilim) adamın birisi önüne geleni müthiş dövüş hareketleriyle un ufak ederek ilerliyor ve en sonunda SURATI BEYAZA BOYANMIŞ bir adamla karşılaşıyor ve bu adamın tipi de aynı jean kılot van dam denilen oyuncuya benziyor. ama o mu emin değilim.

    Her neyse...

    Kahramanımız, bu adamla önce bir şeyler konuşuyor ve daha sonra amansızca bir şekilde kapışmaya başlıyorlar ve kahramanımız bu beyaz suratlı adamı öldürüyor. Tam bu sırada bir kaç adam daha çıkıyor kahramanımızın karşısına ama kahramanımıza bir şey yapmıyorlar, onun gitmesine izin veriyorlar. Gerisini hatırlamıyorum ve film ya tam burada bitmişti ya da reklam girmişti.

    Dün yine aklıma geldi, dövüş tarzı film seyrederken. O zamanlar internetin altını üstüne getirmiş fakat bulamamıştım. Sizlerden seyredenler vardır diye buraya elimden geldiğince ayrıntılı yazmaya çalıştım ama bu kadar hatırlayabildim ancak.

    Yardımlarınızı bekliyorum.

    Not : Konuyu nereye açacağımdan emin olamadım, sinema genel bölümünüe açacaktım ama film tavsiyeleri belki daha uygun olur diye düşündüm.







  • Eeee ?

    Hadi amaaaaa, mutlaka seyretmişsinizdir gençler bu filmi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.