Şimdi Ara

Bu fiyata bu telefon satılabilir mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir telefon almayı düşünüyordum Google den arayınca en üstte bu çıktı ancak emsalleri çok daha pahalı bunlar bozuk veya sahte midir acaba eğer sahte ise böyle ödeme sistemi havuz olan bir sitede nasıl. Satış yapabiliyor? Telefon Xiaomi mi 6

    https://www.sanalpazar.com/xiaomi-mi6-128gb-mavi-xiaomi-turkiye-bayii-guvencesiyle/i-85181533?gclid=cj0kcqjwm6habrcbarisafdnk-jur2lqis61ff1gjl-aqgts44mukb7plc5p2silpwfya1zgz51bog8aamioealw_wcb

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • "Xiaomi mi6 cep telefonu Xiaomi gibi bir telefon Türkiye'bulunmaz.Snapdragon 845 daha Türkiye'de olmadığı için Snapdragon 835 çok iyi bir işlemci.Eğer diyorsanız ki "Hem tarzım olsun hem de oyun oynayalım."hemen almalısınız. Kamerası feci şekilde iyi, ağır çekim,portre modu çok güzel çalışıyor. Çift kullanıcı ekranı,sarj olurken ne kadar sürede sarj olacağını bilmeniz, pil ömrü, telefon kapalıyken alarm calması, kamerası, şıklığı ve güncellemesiyle mükemmel bir telefon. Tavsiye edilir. Tek kelime ile her kuruşu için değer. Performansı, kamerası, parmak izi hızı, ara yüz geçişleri ve teknik özellikleri ile fiyat performans ürünü bir canavar. Şüphesiz şu anda telefon olarak en iyisi."
    şu açıklamaya güveniyorsan al.
    bak bunun araba için olan versiyonu şu şekilde => keyfe keder boyalı, aynalar değişti, içi tertemiz (a.k.a. 10 takla attı ikiye ayrıldı koli bandıyla birleştirdik)




  • Al1mert A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben fiyat konusuna takılmıştım. 1650 TL ye satıyor ve sıfır diyor böyle bir ihtimal yok sanırım diğer ürünlere göre %30 daha ucuza satıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanalpazar kapanmadi mi,+ ucuzsa illa bit yenigi vardir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mİ6 KVK güvencesi ile Hepsiburada'da olması lazım yanlış hatırlamıyorsam ona bakabilirsiniz ya da İstanbul'daysanız biraz bekleyin Mİ store açılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: armonyy

    Hocam ben fiyat konusuna takılmıştım. 1650 TL ye satıyor ve sıfır diyor böyle bir ihtimal yok sanırım diğer ürünlere göre %30 daha ucuza satıyor.
    yani olur mu olurda şu açıklamaya bakarak;
    ya orjinal olmayan bir ürün kitlemeye çalışıyor,
    ya fabrika hatalı bir ürün,
    ya da en iyi ihtimalle iade edilmiş bir ürün.
    Bence değmez, başka bir xiaomi telefonunu sıfır aldım gittigidiyordan dokunmatiğinde sorun var. Paketi açtığında iadede kabul etmeyecekler. zaten 2-3 hafta sonra bir hata falan çıkarsada "garanti" ile uğraşacaksın tamir etmemek için her şeyi yapacaklar. (xiaomi garantisi böyle)
    ithalatçı garantili ürün alıyorsun zaten ucuza alma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al1mert -- 13 Temmuz 2018; 10:46:22 >
  • Sanalpazar sakat. Dikkat et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz etin yahnisi yenmez , almayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcı siteye 10 gün önce "Xiaomi Türkiye Bayii" adı ile üye olmuş ve sadece bu ürünü koymuş.Belli ki bir tokat dönüyor hocam ya çalıntı ürün yada manav gibi salatalık - patates gönderenlerden.Sanalpazar'da öyle çok güvenli bir siteye benzemiyor şikayet var gönderilerine bakarsanız ya parasını alamayan satıcı yada ürünü alamayan alıcı var.
  • Teşekkürler arkadaşlar sağolun. Kampanyalı daha güvenilir bir yerlerden araştırmaya devam edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.