Şimdi Ara

Bu fiyata bu ürün mümkünmü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu Polo gömlek bu fiyata orijinal olması mümkünkü?

    Satıcının 208 işlemde %100 olumlu yorum almış olması sahtekar olmadığını gösterir.Kafam karıştı.Bu işten anlayan arkadaşların yardımını bekliyorum.


    http://urun.gittigidiyor.com/10-NUMARA-POLO-OXFORD-SIYAH-MEDIUM_W0QQidZZ2837555



  • kaçak geliyor olabilir..veya çok iyi bir taklit..

    zaten normal bir gömlek bile ondan daha pahalı..bence almalısın..
  • Ürün açıklamalarında hiç orjinal,gerçek gibi ifadeler yer almıyor.Ürünü aldığınız elinize ulaştığı zaman satıcıya bu ürün sahte dediğinizde ben orjinal demedim diyip üste çıkar.
  • muhtemelen ihraç edilen ürünlerden ama nereye ihraç ediliyor bilmem.. orjinal ralph lauren gömlek bile yaptırmaz burda yaw

    ordan alışveriş yaparım usa dan getrip satan çok az sayıda satıcı var .. bazıları usa dan kargoluyor . onlardan alışveriş yaparsan orjinallik şüphen kalmaz..
  • Zaten ürün sayfasında orjinal diye belirtmemiş.Önce ürün açıklamasını okuyacaksın.Elbette orjinal bir polo gömlek o fiyatta olmaz.sen ürünü alıp bu orjinal değil dersen satıcıda sana ben zaten orjinal diye belirtmedim derse BU SATICININ ÜSTE ÇIKACAĞI ANLAMINA GELMEZ.GG'DE zaten güvenli alışveriş mantığı mevcuttur.Ebay'da ki gibi saçma mantıkları yoktur.Ürünü alırsın eline ulaştığında bakarsın o süre içinde onayını vermezsin.Paran sitenin havuz hesabında bekler.Baktın ki beğenmedin ürünü geri iade eder ve paranı geri alırsın.Sen kabul ediyorum diye onay vermediğin sürece paran satıcıya ulaşmaz zaten.Büyük ihtimalle çok iyi taklit edilmiş bir gömlek tir ve aldığında sürekli olumlu yorumlar alan bir satıcı ile problem yaşayacağını sanmıyorum. Benim GG 'de şimdiye kadar 291 alışverişim oldu.Doğru satıcıları seçersen ve önce sen güzel dilli olursan çözülmeyecek bir problem yoktur o sitede hiç şüphen olmasın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.