Şimdi Ara

Bu Fiyata next olabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar next nextstarın bir cihazını gördüm. 156,38 TL 3 saattir fiyat araştırması yapıyorum Bu fiyat çok ucuz gibi geldi.

    http://www.hepsidijital.com/Next-YE-2010-TiGER-HD_219764.html#0 bu linktekinde hediyesi paylaşım

    en yakın fiyat da burada

    http://www.nextpazar.com/default.asp?git=9&urun=22 buradada hdmi kablo hediye ediliyor. HDMİ kablo acaba cihazın içinden çıkmıyormudur.



    Atlanta shine ile Next tiger arasında kaldım. 2 sindede benzer özellikler var ama Next in servisi daha fazla diyorlar. Ne dersiniz.







  • ismiyle müsemma diyemeyeceğim bir site var burada da fiyat çok uçuk görünüyor. Herkes tutturabildiğine mi satıyor yoksa ucuz fiyat yazıp cihazı göndermiyor olabilirlermi

    http://www.netteenucuz.com/?urun-33769-NEXT-YE-2010-HD-CIS-TiGER.html&ref=akakce&v=1.67.4
  • Fiyat doğrudur merak etmeyin ara ara bu tür radikal indirimlere gidiyoruz. Bu indirimli ürünler hakikaten piyasanın en düşük fiyatıdır. Modül girişli ve paylaşım özellikli üstelik next marka bulmanız imkansız. Paylaşım hediyesi de ayrıca sunulan artısıdır. Mini uydu alıcı fiyatlarına normal bir cihaz almak en doğrusudur. Zaten bu üründe çok fazla ürün adedi yok 80 cihaz kampamnyaya girdi şu an 68 stok var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HDsatış

    Fiyat doğrudur merak etmeyin ara ara bu tür radikal indirimlere gidiyoruz. Bu indirimli ürünler hakikaten piyasanın en düşük fiyatıdır. Modül girişli ve paylaşım özellikli üstelik next marka bulmanız imkansız. Paylaşım hediyesi de ayrıca sunulan artısıdır. Mini uydu alıcı fiyatlarına normal bir cihaz almak en doğrusudur. Zaten bu üründe çok fazla ürün adedi yok 80 cihaz kampamnyaya girdi şu an 68 stok var.

    bu cihaz iptv destekliyormu?

    destekliyorsa sipariş geçeceğim.
  • İp tv desteklemiyor ama bu fiyata modül girişi + kart paylaşım özelliği olan bir receiver şu anda yok avermedia kampanyası vardı daha ucuz oda bitti malesef. paylaşım hediyeside var bunu çıktığınızda cihaz size 60 liraya gelmiş olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuda

    Arkadaşlar next nextstarın bir cihazını gördüm. 156,38 TL 3 saattir fiyat araştırması yapıyorum Bu fiyat çok ucuz gibi geldi.

    http://www.hepsidijital.com/Next-YE-2010-TiGER-HD_219764.html#0 bu linktekinde hediyesi paylaşım

    en yakın fiyat da burada

    http://www.nextpazar.com/default.asp?git=9&urun=22 buradada hdmi kablo hediye ediliyor. HDMİ kablo acaba cihazın içinden çıkmıyormudur.



    Atlanta shine ile Next tiger arasında kaldım. 2 sindede benzer özellikler var ama Next in servisi daha fazla diyorlar. Ne dersiniz.



    Bahis konusu Next Tiger HD'yi Teknosa Turuncu kampanyasından 99 liraya aldım. Yani aslında pahallı bile satıyorlar.
    HDMI kablo cihazın içinden çıkmaktadır.

    Kullanışlı bir cihaz değil bana sorarsanız. 99 lira ödemiş biri olarak memnunum ama daha fazla ödeseydim memnun olmazdım.

    D-Smart modül ile sorunsuz çalışıyor.

    Cihazı seyahat nedeniyle 2 ay kullanmadım, fişe bile takmadım. Kanal ayarları kendiliğinden gitti. Bir kanalı yanlışlıkla silerseniz bütün kanal listesini silmeden o kanalı bir daha kanal listenize alamıyorsunuz. Kullanışlılık olarak benim sıkıntım bu ikisi oldu. Bir de benim cihaza mı özgüdür bilmiyorum ama bazen dokununca elektrik çarpıyor.

    Cihaz divx oynatıyor ancak altyazı ekleyemezsiniz. Cihaza 16gb NTFS formatlı usb bellek taktım okumadı. Fat32 daha düşük gb'lı taktığımda okumuştu 16gb'ı henüz denemedim.

    Kart sharing kullanmıyorum şu aralar. Bu yüzden bu konuda yorum yapamayacağım.

    Bana sd veya hd ucuz bir modüllü cihaz lazımdı o yüzden aldım. 150 lira ve üstüne almazdım. Gerçekten HD cihaz ihtiyacınız varsa bunu da alabilirsiniz ya da daha üst klasman Vu+ veya klon (modülsüz) 800hd gibi cihazlara bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 7 Mayıs 2013; 18:28:31 >




  • Evet teknosa zararına müşteri çekmek için belirli bir adet sattı. Bu kısa dönem media marketlerin uyguladığı bir yöntem. Hediyesi de yoktu tabi. Ama modül girişli ve paylaşımlı bir cihaz olarak bu ürünü bu fiyata bulmak imkansız ancak 200 tl ve üzeri bulunabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.