Şimdi Ara

Bu forumda yazılan yorumlara neden ceza veriliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yani hakaret yok, küfür yok mesajlarıma ceza gelip duruyor. Anlamıyorum yazdığım mesajlara ceza verilmesini hak ediyor mu etmiyor mu bunu sizin taktirinize bırakıyorum ama biz fikrimizi söylemeyeceksek neden bu forumda mesaj atıyoruz ? x bir forum vardı benzer tutumu yüzünden 1 senedir girmiyorum her gün girdiğim forumdu. Görüyorum ki burada da bir baskı söz konusu ama neden ?


    Bir ayakkabı arıyorum konu açmışım adamın birisi gelmiş " ayakkabıda keko ayakkabısı " yazmış bende " kekoyum zaten de bundan sanane ? " demişim Rahatsız Edici Mesaj ile ceza verilmiş.


    İphone konusunda bir bahis geçmiş ;


    " 15 ler 70 binden başlar diye düşünüyorum pro max lerde 90 ile 100 arası olur sanırım

    elim ayağım titredi yazarken şuraya bak ya 2014 yılında 7 yaşında araba aldım 17.500 TL ye şuan 100 bin telefona veriyoruz

    erdoğan erdoğan erdoğan :D "


    şeklinde mesaj atmışım Siyasi - Dini İçerikli Konu/Mesaj ile ceza almışım. Şu mesajlarda ne var değerli yöneticilerimiz ?



    bir kulaklık kampanyasına gelen eleştirelere


    " Yaw amma duyar kastınız ha. Alan alsın almayan almasın ne uzattınız. Kulaklık tavsiyesinde bulunanlar, yok sağlık diyenler bla bla bla. Ben dükkanımda satıyorum. Müşteri kablosuz kulaklık istediğinde en düşük fiyatı bu diyip kalitesine göre gösteriyoruz fiyatından ötürü bunu seçiyorlar bu kulaklık en dandiği diye de uyarıyoruz çok bir şey bekleme diyipte kötülüye kötüleye satıyoruz ama insanlar tercih ediyor. Gram övmüyorum kulaklığı. Alan alır almayan almaz. Fiyatıda şuan %50 indirimli bir ürün sağlığını düşünen 3.000 TL ile 5.500 TL arası verip orijinalini tercih etsin tabi ki !!!"


    bunu yazmışım Düzeysiz Mesaj denilerek ceza almışım.


    Sayın yöneticilerimiz bunuda silip ceza vericeksiniz büyük ihtimal ama bu mesajlar ceza almayı hak edecek mesajlar olmadığı kanaatindeyim. Sayenizde korkar olduk ne yazsak ceza alıyorum !!!



    Bu forumda yazılan yorumlara neden ceza veriliyor ?


    Bu forumda yazılan yorumlara neden ceza veriliyor ?


    Bu forumda yazılan yorumlara neden ceza veriliyor ?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.