Şimdi Ara

Bu fotoğrafta ki ne anlama geliyor acil yardım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı geceler arkadaşlar. 16 m/bit e kadar 75 gb akk ttnet abonesiyim. İnternet bir süredir aşırı yavaş. Karşı komşuyla birlikte kullanıyorduk ancak her ay 200 gb ı geçtiğimizi gördüm. Ben akşamları bir iki saat kullanıyorum yalnızca. Benim bu kotatı doldurmam imkansız. Ne bir online oyun, ne video, ne de download. Çok nadir çocuğa çizgi film falan açıyorum. Pek kullanılmıyor anlayacağınız. Bende komşunun oğlu kullanıyordur diyip, şifreyi değiştirdim geçen ay. Ama az önce kontrol ettim 5 günde 20 küsür gb olmuş bu ay download. Tekrar web arayüzüne baktım, şu kısım dikkatimi çekti. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

     Bu fotoğrafta ki ne anlama geliyor acil yardım??

     Bu fotoğrafta ki ne anlama geliyor acil yardım??







  • 12 adet cihaz bağlı görünüyor 8 tanesi aktif ip oturumu vermiş modem yani kullanımda cihazınızın wps eşleme özelliğini kapatın, şifresini değiştirin gerekirse kendi cihazlarınızın mac adresleri haricine erişim kısıtlamasını ayarlayın..
  • Şifreyi defalarca değiştirdim ama şifreleme türü wpa-psk idi. Az önce wpa2-psk olarak ayarlayıp tekrar değiştirdim. Bir de "lan" yoluyla yani ethernetle bağlantı yapmış olarak görünmüyor mu cihazlar? Access point yoluyla kablosuz bağlanılıp dağıtılmış olabilir mi? Kafam çok karıştı.
  • Birde şifreyi yarım saat önce değiştirmiş olmama rağmen o kısım hala aynı görünüyor.
  • bende geçen hafta modemi çok fazla kurcalarken sürekli modeme reset attım ve acsess pointi baglamaya calişirken modem üzerinde 15 tane cihaz bagli görünüyordu.

    sizinkinde de muhtemelen biri sürekli baglanmaya çalışmış sonra kapatmiş sonra tekrar baglanmiş olabilir.

    en kötü ihtimalle şunu deneyin modemi fabrika ayarlarına çekin. Giriş şifresini ve wifi şifresini değiştirin.
  • Sizin bağlantı internet kafe olmuş.

    Dhcp adres alındığında 24 saat kira verir normalde ancak 24 saat içerisinde aynı cihaz geldiğinde aynı ip adresini alması gerek, bunlar hep yeni bağlantılar.

    Siz şifre tarafına iyice bir göz atın. Ayrıca komşunuz şifre vermişmi birilerine onuda araştırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.