Şimdi Ara

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kızkaçıran
    Saygın Film ve Serpil Altın Film yapımcılığında hayata geçen, yönetmenliğini ve senaristliğini ise Korhan Uğur’un üstlendiği yerli yol komedisi Kızkaçıran filminin başrollerinde evli çift Emir Benderlioğlu ve Ceren Benderlioğlu yer alıyor. Çekimleri izmir Çeşme’de gerçekleştirilen filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Aydan Burhan, Yüksel Ünal, Erol Aksoy, Kyamran Agabalaev, Levent Ülgen ve Ergun Kuyucu isimleri dikkat çekiyor. Komedi türündeki film, düğünden gelini kaçıran; ama gelini damatla beraber kaçıran Ahmet’in hikayesini anlatıyor. Yetim olan Gül, fakirlik içinde geçen hayatını mantık evliliği yaparak tersine çevirmeye çalışırken, büyük aşkı Ahmet de onun zengin bir iş adamıyla evlenmesine göz yummayarak onu da, damadı da kaçırıyor. YKaçtıkları yol boyunca da karşılarına birbirinden ‘enteresan’ karakterler çıkıyor

    Yeniden Başla
    2013 yılında çektiği ve Matthew McConaughey, Jared Leto ve Jennifer Garner’ın oynadığı Sınırsızlar Kulubü ile erkek oyuncularına Oscar kazandıran Jean-Marc Vallée’nin Jake Gyllenhaal ile Naomi Watts’ı buluşturan filmi Yeniden Başla’da Judah Lewis ve Chris Cooper da kadroda yer alıyor. Eşini bir trafik kazasında kaybeden yatırım uzmanı Davis’in bir otomat makinesine sinirlenip şirkete mektup yazması sonrası gelişen olayları konu alan film, Toronto Film Festivali’nin açılış filmi olarak görücüye çıktı ve o günden beri yılın en merakla beklenen projelerinden birine dönüştü. Filmin ülkemizdeki ilk gösterimi ise !f İstanbul kapsamında gerçekleştirilmişti.

    Zoolander 2
    Owen Wilson ve Ben Stiller’ı yeniden bir arada görme şansını yakalayacağımız Zoolander 2’nin yönetmen koltuğunda Ben Stiller oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Kristen Wiig, Christine Taylor, Will Ferrell, Bill Zane ve Penelope Cruz yer alıyor. Filmin senaryosuna ise Demir Adam 2 filminin senaristi Justin Threoux imzasını atıyor. Zoolander 2 dünyanın en güzel insanlarının birer birer öldürüldüğü bir senaryoyla açılıyor. Şapşal modellerimiz de bu büyük gizemi çözmede kilit rol oynuyorlar. Karşılığında ise Zoolander’ın oğlunu bulma şansı var!

    Cesur Horoz
    Gabriel Riva Palacio’nun imzasını taşıyan Meksika yapımı animasyon yapımın orijinal seslendirme kadrosunda; Bruno Bichir, Carlos Espejel, Angelica Vale ve Omar Chaparro bulunuyor. Film, küçük civciv Toto ve ailesinin, çiftlik sahibi ile mücadelesini anlatıyor…

    Ölümcül Oyun
    ABD’de sürpriz başarısıyla yılın en çok konuşulan filmlerinden birine dönüşen Ölümcül Oyun filminin yönetmenliğini Veronika Franz ve Severin Fiala üstleniyor. Filmin başrollerini ise Susanne Wuest, ile ikiz kardeşler Lukas Schwarz ve Elias Schwarz üstleniyor. Haneke’nin “Funny Games”ini akıllara getiren filmin yapımcılığını Avusturyalı yönetmen Ulrich Seidl üstleniyor. İkizler, estetik bir operasyon geçirdikten sonra yüzü bandajlı bir şekilde eve dönen annelerinin gerçek anneleri olup olmadığından şüphelenmeye başlar. Ancak kasabadan uzakta, ormanlık bir alanda olan evlerinde onlara yardım edecek kimse yoktur…

    Ölüm Emri
    Politik dram sularında dolanan, Helen Mirren ve Aaron Paul’lu Ölüm Emri’nin yönetmenliğini geçtiğimiz yıl Uzay Oyunları’nın beyazperde uyarlamasıyla gişede umduğunu bulamayan Güney Afrikalı yönetmen Gavin Hood üstleniyor. Zoraki Kral filmindeki performansıyla Oscar’a layık görülen İngiliz oyuncu Colin Firth, yakın zamanda kaybettiğimiz usta oyuncu Alan Rickman ve geçtiğimiz yıl Kaptan Phillips filmindeki rolüyle Oscar ödülüne aday gösterilen Barkhad Abdi gibi usta isimleri kadrosunda barındıran film modern bir savaşı temel alıyor. Londra merkezli ordu istihbarat komutanı albay Katherine Powell, bir grup tehlikeli teroristi Nairobi, Kenya’daki karargahlarından kaçırabilmek için çok gizli bir operasyonu uzaktan komuta etmektedir. Görev, Powell teroristlerin bir intihar saldırısı planladıklarını anladığı anda “ele geçirme” değil “öldürme” operasyonuna dönüşür. Nevada’daki merkezden Amerikan insansız hava aracını kontrol eden pilot Stewe Watts, karargahın bahçesine 9 yaşında bir çocuğun girdiğini görünce havada seyir etmeye devam eder. Saniyeler hızla akarken, bu imkansız karar, politikacıların ve avukatların ellerine kalır.

    91.1
    ”İnsanı sevdikleri tamamlar” cümlesiyle yolculuğuna başlayan 91.1 filminin oyuncu kadrosunda Ali Barkın, Güneş Sayın, Hakan Kurtaş, Mustafa Uzunyılmaz, Derya Alabora, Sevil Akı ve Sadi Celil Cengiz gibi sevilen yüzler yer alıyor. 9Alper en yakın arkadaşı Soner ve yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Hazan ile aynı üniversitede okumaktadır. Son zamanlarda Alper ile Hazan’ın ilişkileri yolunda gitmez. Soner ise arkadaşını ilişkisini kurtarması yönünde destekler… Aynı şehrin başka bir semtinde yirmili yaşlarını yaşayan Hakan, Barkın ve Serhat bir tatil beldesinde tatil yapmayı planlarlar, bunun için gerekirse ailelerinden para çalacaklardır. Hakan babasının arabasını, Barkın ise annesinin cüzdanını çalınca tatil planları hayal olmaktan çıkar…

    Azem 3: Cin Tohumu
    Yerli korku sinemasında seri olmayı başarmış Azem serisinin 3. filmi Azem 3: Cin Tohumu’nun yönetmenliğini serinin 2. filmi Azem 2: Cin Garezi’nin de yönetmeni olan Hürcan Emre Yılmazer üstleniyor. 1917 yılında Orta Anadolu’da, Kızılırmak kenarında bir köyde iki yakın aile arasında başlayan ve sonrasında tüm köyün senelerce süren gizemli olayların ortasında kalmasına sebep olan hikayeyi aydınlatmaya çalışan film Türkiye’nin dört bir yanından gönderilen 5.000’e yakın fotoğraf, kayıt, belge gibi bir çok cin hikayesinin içinden seçilen bir senaryoya sahip.

    Türk Lokumu
    Başrollerde Alper Rende, Oya Aydoğan, Metin Yıldız ve Mustafa Topaloğlu’nun yer aldığı komedi filmi Türk Lokumu’nun yönetmen koltuğunda Deniz Denizciler oturuyor. Anadolu’da bir devlet okulunda okuyan Niyazi’nin başarılı ve örnek bir öğrenciyken İstanbul’daki koleje gelerek tam bir parti insanına ve çapkına dönüşmesini temel alan yerli komedi İstanbul’da bir öğrencinin nasıl yoldan çıktığını komik bir dille işliyor.

    Küçük Esnaf
    BKM yapımı yeni komedi filmi Küçük Esnaf’ın yönetmen koltuğunda Bedran Güzel oturuyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan Zeynep Koçak ve İbrahim Büyükak’ın da senaryosuna imza attığı yapımın görüntü yönetmenliğini ise Veli Kuzlu üstleniyor. Mahalle arasındaki ‘Açık Kapı Anahtarcılık’ isimli küçük dükkanında çilingirlik yapan Berhudar’ın komik hikayesini anlatan filmde İbrahim Büyükak kendi halinde bir çilingir rolünde seyirci karşısına çıkarken Zeynep Koçak ie bir avukat olacak. Cengiz Bozkurt bir mafya babasını, Gupse Özay da mahallenin güzel kızını canlandıracak. Babasının mafyadan aldığı borç para vefatından sonra miras olarak oğlu Berhudar’a kalında küçük esnaf da kendini kurtarmanın yollarını aramaya başlıyor.

    Baba Mirası
    Kadrosunda Yakup Yavru, Mehmet Emin Eren, Mansur Ark Latif Doğan, Hüseyin Kağıt, Nesrin İşçi ve Belkıs Akçil’i barındıran yerli komedi Baba Mirası’nın yönetmenliğini Sefa Özçelik üstleniyor. Babalarının vasiyeti üzerine köyde kalıp mirası hak etmek isteyen üç kardeşi, alışık olmadıkları köy hayatında çeşitli sürprizler beklemektedir. Farklı mesleklere ve karakterlere sahip kardeşlerin başından geçen komik olayların yanı sıra Muhtar Hasan ve Maydanoz Nuri’nin köy yaşantısındaki ilginçlikleri de filme renk katıyor.

    Kaynak: Biortam







  • İzlenilecek bir film göremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.