Şimdi Ara

Bu hatayı Neden Verir.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.birlesmisemlak.net/neden.php adresine bakarsanız gorursunuz cvplar için şimdidien tşk ederim...



  • $downfile bulunamadığından olacak.

    bu arada o nasıl şifre kontrolü öyle "TurkDDL"
  • siteyi ben yapmadım bir arkadasım yardım istedigi için baktım ama ben asp'ciyim ftp neden.php dosyasını indirdim içinde hataya neden olabilecek hiçbirsey yok db baglantısı için sadece bir dosya includes edilmiş ondan da database localhost olarak geciyor sorun burda olabilirmi bir de ftp içinde sql yani db bulamadım ben sorun acaba ftp içinde olabilir mi?
  • php de ftp içinde db bulamazsın zaten aspye benzemez bu.access veritabanı kullanmaz.Phpmyadminden ulaşabilirsin veritabanına.
  • bu hatanın sebebi bu php dosyasının hatalı bir dil desteği ile değiştirilmiş olması olabilir. gördüğüm kadarıyla dosyanın içindeki karakterler bozulmuş. Kullandığınız phpspy kodunun orjinali Çince diye biliyorum. Bu dosya Çince karakter setine ya da UTF-8 karakter setine göre hazırlanmış olabilir. Kodu düzenleyen kişi de bunu örneğin Türkçe karakter seti iso-8859-9 ile açmış olabilir ya da farklı bir sebepten bir kaydetme hatası olmuş olabilir. Böylece PHP kodlarını gizlemeye yarayan karakterleri de html kodu gibi algılayıp bunların html kod değerlerine dönüştürmüş, dolayısı ile de php kodlarını (admin şifrenizle birlikte ;) ) açığa çıkarmıştır.

    Örneğin ?> olması gereken yerde ? & g t ; karakterleri mevcut. & g t ; html için > karakteriyle eşdeğer. bu kod aynı asp'deki %> karakteri gibi php kod yazımının bittiğini ifade eder.

    Eğer hata bundan kaynaklanıyorsa dosyanın orjinalini temin edip size uygun düzenlemeleri baştan yapmanızı tavsiye ederim. Metin editörü programlarından birisiyle dosyayı tekrar düzenlemenizde fayda var. Dreaweaver türü programları bu tür işlerde kullanmak pek de sağlıklı değil.

    Notepad++ programını ise şiddetle tavsiye ederim.

    Sanıyorum phpspy kodunun güncel versiyonu dahttp://www.4ngel.net/project/phpspy_2006.rar adresinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambamx -- 29 Temmuz 2008; 19:27:40 >




  • Kimse Anlamadımı neden oldugunu? cvp verebilecek kimse yok mu?
  • normalde kodlarda hata olsa bile bu kodların sayfada görünmemesi lazım, muhtemelen tag eklenmemiş yada eval fonksiyonuyla çağrılması gereken bilgi direkt olarak çağrılmış, bilemiyorum şimdilik aklıma gelen bunlar kaynak kodu görsek daha kolay olacak sanırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.