Şimdi Ara

bu ihtiyaca hangi tablet uygun? yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar çok bilgim olmayınca işin içinden çıkamadım. tablet almaya niyetlendim ama işimi tam olarak hangisi görür karar veremedim. öğretmenim,
    özellikle Word,pdf (mümkünse powerpoint) dosyalarını açabilmek ve üstlerinde oynama yapabilmek, not alabilmek istiyorum. resim çizip bu resimleri de pc de hazırlayacağım
    dökümanlarda kullanabilmek istiyorum. yani stylus kalem bi nevi olmazsa olmaz benim için. bu özelliğinden dolayı samsung galaxy note 10.1 2014 edition da kesin karar kılmışken,
    ipad le kullanılabilen adonit,wacoom kalem vidyolarını izleyince ipad mini retina 32gb wifi ye de niyetlendim. bir de bu akşam Windows tabletler bölümüne bakarken asusun tabletini
    gördüm.

    http://www.vatanbilgisayar.com/tabletler/asus-m80ta-dl001h-m80ta-intel-atom-z3740-133ghz-2gb-ram-32gbdisk-8-cam-win81/productdetails.aspx?I_ID=71625

    şimdi oyun,film olayının benim için hiç önemi yok. dediğim gibi önceliğim pdf kitap okumak, üstüne not almak. ya da işimle alakalı benzer şeyler.
    8" olmasıyla asus,ipad mini boyutlarıyla ideal. samsung'un kendi note programı gibi bir programı ipad e yükleyemeyeceksem samsung ideal. tabi 10.1 işi sıkıntı.
    asus zaten yeniymiş ve Windows tabletleri hiç karıştırmadım teknomarketlerde.
    samsung dan da ,ipad den de şikayetler var. ama şikayetlenenlerin öncelikleri film,oyun.
    benim için android mi,ios mu yoksa Windows mu daha idealdir. bir haftaya kadar artık noktalamak istiyorum tablet işini, lütfen anlayan arkadaşlar yardımı esirgemesin.
    genel bir tablet tavsiye bölümü olmadığı için, buraya açtım konuyu, ipad ve Windows bölümüne de açıp bunları kullananlarında tavsiyelerini alacam.







  • Hocam, önceliklerini belirtmişsin.

    İlk olarak şunu söyliyeyim, adonit kalemleri her ne kadar harika olsa da, hiç bir zaman samsung'un kalemi kadar hassas olamaz. Ayrıca elini değdirmeden yazman gerekiyor bazı kalemlerde, ki tüm keyfini kaçırır. Kısacası, ince çalışacaksan, notlar alıcaksan yani kalemle çok çalışacaksan kesinlikle samsung note 10.1 diyorum.

    iPad tablet app'leri konusunda daha üstün. Ben de ipad almayı düşünüyorum kendime. Ama önceliklerimiz farklı. Ofistir, üzerinde kalemle editlemektir, resim koymaktır vs bunların hepsi için doğru olan tablet bence samsung'tur.

    İyi akşamlar
  • Note 10.1 cok daha uygundur hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar tavsiyeler için. peki Windows tabletler ne durumda bilginiz var mı, kullanışlılar mı. hep android, ios duydum bugüne kadar. Windowslar almaya değer mi?
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirreddot -- 13 Ağustos 2021; 23:44:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirreddot

    Windows tablet önermiyorum. Aslında android de önermiyorum. Eğer iş yapacaksanız. Kesinlikle iPad. Babam genel müdür ve tüm işlerini iPad üzerinden yapıyor. Harika app ler var. Çizim ve sunum için.

    teknomarketlerde samsung un programını az buçuk deneme şansı var ama ipad de program olmadığı için deneyemedim hiç. app lerin hangileri olduğunu biliyormusunuz, vidyolarını arayıp ,
    varsa bakayım.
  • Babamın maillerinde vardı 1 dakika bekleteceğim.
  • Bu uygulamayı kullanma şansım oldu. İndirimlerden 5 Tl'ye kadar düştüğü oluyor. Microsoft Office'in birebir aynısı diyebilirim Sunudan Word dosyasına Excele kadar tüm dosyaları açıyor.
     bu ihtiyaca hangi tablet uygun? yardım lütfen
  • O adonit, wacom'in kalemleri falan harika fakat genel olarak çizerlere hitap ediyor. Note 10.1 2014 bence sizin için daha uygun, deneme şansım olmadı fakat bir önceki neslini denedim, kalem harikaydı. 2014 modelinde daha harika olduğu kanaatindeyim. Ben de şu aralar tablet arıyorum fakat hâlâ karar veremedim. Butun uygulamalarım AppStore'da, Android alirsam gerekli uygulamalari tekrar almak zorunda kalacağım. Fakat Note'un kalemi de harika, çizime olan merakimi tetikliyor. Ayrica o scrapbook da çok hoşuma gitti. Gerekli uygulamalari alirsam en fazla 50 dolar tutar herhalde, zaten oyun oynamiyorum belirli olanlar dışında. Kalem beni oyalar diye düşünüyorum. Ama bir de para sorunu var. Öğrenci olduğum için note 10.1 ve ipad mini yerine nexus 7 de düşündüm fakat o hem android hem de kalemi yok, ama çok ucuz. Kafam çok karışık... (ipad mini dışındaki fiyatları amerika fiyati olarak alin, onlardan birini alirsam amerikadan gelecek)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirreddot

    Bu uygulamayı kullanma şansım oldu. İndirimlerden 5 Tl'ye kadar düştüğü oluyor. Microsoft Office'in birebir aynısı diyebilirim Sunudan Word dosyasına Excele kadar tüm dosyaları açıyor.
     bu ihtiyaca hangi tablet uygun? yardım lütfen

    teşekkürler ilgilendiğiniz için. youtubedan vidyoları izledim. kullanışlı bir programmış gerçekten normal fiyatına bile alınabilir. 1 hafta boyunca burdan gelecek önerileri değerlendireyim, bakalım nasipte ne var:)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

    O adonit, wacom'in kalemleri falan harika fakat genel olarak çizerlere hitap ediyor. Note 10.1 2014 bence sizin için daha uygun, deneme şansım olmadı fakat bir önceki neslini denedim, kalem harikaydı. 2014 modelinde daha harika olduğu kanaatindeyim. Ben de şu aralar tablet arıyorum fakat hâlâ karar veremedim. Butun uygulamalarım AppStore'da, Android alirsam gerekli uygulamalari tekrar almak zorunda kalacağım. Fakat Note'un kalemi de harika, çizime olan merakimi tetikliyor. Ayrica o scrapbook da çok hoşuma gitti. Gerekli uygulamalari alirsam en fazla 50 dolar tutar herhalde, zaten oyun oynamiyorum belirli olanlar dışında. Kalem beni oyalar diye düşünüyorum. Ama bir de para sorunu var. Öğrenci olduğum için note 10.1 ve ipad mini yerine nexus 7 de düşündüm fakat o hem android hem de kalemi yok, ama çok ucuz. Kafam çok karışık... (ipad mini dışındaki fiyatları amerika fiyati olarak alin, onlardan birini alirsam amerikadan gelecek)

    adonit in 6-7 çeşit kalemi var, 1-2 modeli özellikle yazı için. tabi çizimde yapılır. samsung un 10.1 i ve 8.0 i galiba aynı özellikte değil. eğer aynı özellikteyse 8" e yönelebilirim.
    10.1 P olup, 8 N olunca 8 in 2014 edition olanını çıkarmamış galiba. bir de herkeste illa andoid ya da ios telefon olduğu için az buçuk fikir sahibi. ben taşıma sorunundan,
    ihtiyaç olmayışından ve her ortamda telefon parmaklamak çok itici geldiğinden nokiadan devam diyorum. Hatta Nokia x6 mı sıfır ya da çok temiz bulabilirsem 8890 la falan değiştirmeyi düşünüyorum.
    2-3 sene içinde ihtiyaç halinde modaya uyarım :)




  • hocam ofis uygulamaları konusunda ipad veya samsung çok farketmez. sonuçta ipad'de ne kadar güzel ofis uygulamaları olsa da aynı işleve sahip uygulamalar samsung için de var. ama şöyle de bir fark var:

    samsung alırsanız içindeki herangi dosyayı itunes olmadan başka bir bilgisayara atıp aynı şekilde kolayca alabilirsiniz. sürükle bırak olayı olması sizin işinize gelebilir.

    ayrıca çok kafa yorarsanız işin içinden çıkmanız çok zorlaşır, ben gerçekten 2 yıldır ne alayım diye düşünmekten tablet kullanamadım. Halen de tabletim yok ama hepsini o kadar çok denedim ki.

    Sonuç olarak, kalem ile çok çalışacaksanız bence samsung alın. ki zaten genel olarak öğrenci/öğretmen/mühendis'lere samsung note önerilir.
  • Ben de galaxy note 10.1 i öneririm çünkü onun multi screen özelliği var ayrıca kalemine ait çok güzel programlar yapmışlar eğer bütçen uygunsa gözün kapalı alabilirsin emin olmak için şu videoları izle istersen

    http://www.youtube.com/watch?v=4lsh5TCm__U

    http://www.youtube.com/watch?v=J_KL8t0p1Qk




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.