Şimdi Ara

Bu iki araçtan birisini tercih etmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Aynı model yılı Euro4 multijet ömürlük motorlu Punto dururken 1.2 şehiriçi en az 10 litre yakacak bi Corsa ben olsam almazdım. Tabi yürütme maliyeti olarak Punto daha ekonomik olacaktır. Bu da ekstrası.
  • Yakıt tasarrufu önemliyse kesinlikle Punto'yu öneririm.

    Bende de 2011 Punto var, genellikle şehir dışı kullanıyorum, sakin kullanım ile ortalamanız 5 litre üstüne kolay kolay çıkmaz.
    Bahçeşehir'den Malkara'ya gidip geliyorum bazan, geçen sefer gittiğimde kontağı kapattığım zaman 3,9 litre ile gittim.
    Dönerken de biraz basarak geldim, toplam gidiş dönüş ortalaması 4,5 litre oldu. Arabada 3 yetişkin vardı.
  • Opel bende düşünüyordum özellikle 1.2 benzin yada cdti olandan fakat bunlarda şöyle bir durum var: debriyaj balatası değişirken volant da değişiyor ve bunlarda oynak volant var..kimileri sabit volant takıyor sabit volant ile debriyaj değişimi az az 2000 tl.. Oynak volant ile debriyaj değişimi 3000 tlden yukarı.. Sabit volant kalkışlarda vuruntu yapabiliyor. Pek tavsiye edilmiyor şanzımana zarar verebiliyor ama nispeten ucuz olduğu için ve bilgisiz ustalar yüzünden sabit taktıranlar var. En azından aracı alırken kalkışlarda ve vites geçişlerinde sarsıntılara dikkat edin yada bu konuyu özellikle expere bildirin uygun kontrolleri yapsın derim. Ben vazgeçtim şahsen masrafları yüksek göze alamadım. Punto konusunda onaraç hakkında benden daha fazla bilgisi olanlar mutlaka vardır onların yorumlarını bende beklerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.