Şimdi Ara

bu iki kasadan hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba öncelikle iyi günler ben iki kasa beğendim bu ikisi arasında kaldım yakında almayı düşünüyorum ikiside ayrı bi güzel sizce hangisi ?

    bu kasa daha sade bir tasarıma sahip yeni sanırım iyimidir sizcehttp://www.hepsiburada.com/power-boost-elegance-serisi-vk-1007r-4x12-cm-kirmizi-led-fanli-usb-3-0-tempered-glass-gaming-kasa-p-HBV0000065ZJS?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=CN_XkpLaydQCFcWkGAodOyAFlg

    bu kasa daha estetik tasarımlı hoş bir kasahttp://www.hepsiburada.com/dark-shadow-3x-led-fan-1xusb3-0-2xusb2-0-atx-siyah-kasa-akrilik-yan-panel-dkchshadow-p-HBV000001G8IH?magaza=Teknobiyotik&utm_source=pc&utm_medium=cimri&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=cimri.c.k.pc

    diğer kasada alt tarafında ayrı bir bölüm olmasıda hoşuma gidiyor ama öbür kasada üst tarafında ek fan yeri var ve üstte micro kart okuyucu filan var siz olsaydınız hangisini alırdınız?







  • Bana kalirsa 2sinide alma malzeme kalitesi acayip kotu olan kasalar.https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=8761 malzeme kalitesi olarak muazzam. 100 TL daha ekleyip temperli modelini alirsan dahada iyi olur estetiklik acisindan.
  • düşünücem teşekkürler ama biraz pahalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.