Şimdi Ara

Bu item ne kadar eder? [ANA KONU] (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.652
Cevap
5
Favori
66.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Beyler sakin yav. Her ikinize de usenmeyip cevap verdiginiz için teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah elinin altinda...aramani yaptir ve bana 2 milyara satilan ama 2k gold bile etmeyen itemleri goster.ben arastirdim,konusuyorum.insanlara en pratik sekilde item degerini kesdirmeyi aciklarken heralde iskembe-i kubradan atmiyoruz,veya agresiflesmiyoruz sebepsiz yere.
    Yanarim yanarim senin yuzunden paragon farmlayacagima ahde vakit harcadigima yanarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hollyspirit H kullanıcısına yanıt
    quote:

    Orijinalden alıntı: hollyspirit

    Kardesim,sana cok kabaca degerli itemi degersizden ayirma yolunu soyleyeyim.itemleri identify ettikten sonra vendor yani gold ederlerine bak sol altta yazan.3000 gold ve ustu itemleri tut.itemlere tek tek bakarken 3fecta olup 3000 golddan az edene rastlayabilirsin.onlari da tutabilirsin ama pek para etmiyorlar.ben tutmuyorum.
    Leg ve set itemlerinde de vendor fiyatlari yol gosterici.vendor bize gold degerini itemin ustundeki degerlerin iyiligine,yuksekligine gore veriyor.4100 goldluk item ile 4000 goldluk itemi karsilastir kendin de gorursun.


    resmen saçmalamışsın.hadi bilmiyorsun neysede adamı mağdur etme bari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitirimAbi -- 3 Ekim 2013; 0:07:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollyspirit

    Ah elinin altinda...aramani yaptir ve bana 2 milyara satilan ama 2k gold bile etmeyen itemleri goster.ben arastirdim,konusuyorum.insanlara en pratik sekilde item degerini kesdirmeyi aciklarken heralde iskembe-i kubradan atmiyoruz,veya agresiflesmiyoruz sebepsiz yere.
    Yanarim yanarim senin yuzunden paragon farmlayacagima ahde vakit harcadigima yanarim.

    Tamam sen 3k nın altındakileri bakmadan vendora yolla ama bari bilgi isteyen insanları yanlış yönlendirme yazıktır. Ah de zaman harcadığına üzüldüm ama dediğin zamanı gerçekten harcasaydın milyarlık malların 3k nın altında olduğunu görüp hatanı anlar susardın diye düşünüyorum.

    3k nın altındaki mallara hiç bakma demek cinayettir şu oyunda




  • şuan hangi itemin para ettiğini bilmiyorum.ama önemli olanlar şöyle cc+chd+ias geldimi bir iteme onu tut elinde.eşine dostuna sor.yüzüklerde cc 4+ chd 40+ avg dmg ias birde main stat bulursan (str,int,dex) onuda bi tut elinde eşine dostuna sor.misal bi eldiven buldun cc+chd+ias+50+all resist buldun onuda tut.kabaca anlatmak istediğim.cc+chd+ias+ar+mainstat bunlar itemi değerli yapar.cc=8 chd =40 ias=7 allres=50+ birde main stat ekle diyelimki bu 2b ise (ki daha fazladır) içinden birisini çıkardığında değeri bayağı bir düşüyor.yani cc=8 chd =40 ias=7 50+all resit 150+str 2b diyelim cc=8 chd =40 ias=7 allres=50 (strsiz) 1b .chd =40 ias=7 50+ all res, 150+str 700m(cc olmadığı için ben almazdım gerçi,dediğim fiyat iyice dibe vurablir cc önemli çünkü.).

    cc>chd>ias>all resist>main stat
    silahlardada diyelimki life steal+chd+ias+mainstat+socket geldi 2b etti.birini çıkar 1b.2sini çıkarırsan 100m 3'ünü çıkarırsan 300k.

    misal 3ü geldi 10m eder 4ü gelir 1b eder öylede garip birşey.

    + olarak shoulder,amulet,gloves,bracers(istisnalar gloves ve bracers için geçerli). bunlara ne gelirse gelsin craftlardan daha iyi olması çok zor.ben craft olayından sonra 60mye sattım bi shoulder.az daha kötüsünü crafttan önce 950m'ye satmıştım. çok parantez açtım.anlam bozulmasın diye uğraştımda umarım anlatabilmişimdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BitirimAbi -- 3 Ekim 2013; 0:54:26 >




  • birde şöyle birşey var misal bir yüzük aldın 30m'e sonra farmladın bi yüzük düşürdün seninki ile aynı sadece 1k dps fazladan weriyor.sakın olada ben kendi yüzüğümü 30a aldım bunuda 40a satarım diye düşünme.belli saatten sonra 1k dps için 1 milyar harcıyorsun.

    okuyarak çok zor gelebilirde anladığında çok kolay aslında.düşürdüğün itemi saliseyle süzüp para edip etmiyeceğini anlayabilirsin.
  • BitirimAbi B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Şimdi daha iyi anladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustalar benim piyasa konusunda cok bi bilgim yok bu iten ne kadar eder bilgilendirirseniz sevinirim! düşük veya yüksek fiyat yazmayalım sonra

     Bu item ne kadar eder? [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.onurocak -- 9 Ekim 2013; 21:41:33 >
  • Yokmudur arkadaslar degerini bilen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtem degerleme ustadlari neredelerse?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.onurocak

    Ustalar benim piyasa konusunda cok bi bilgim yok bu iten ne kadar eder bilgilendirirseniz sevinirim! düşük veya yüksek fiyat yazmayalım sonra

     Bu item ne kadar eder? [ANA KONU]


    ls olsaymış inanılmaz bir item olurmuş. Ls'siz pek tercih etmiyorlar int skornları. ama yinede dps yüklenen wd ler ya da wizardlar vardır. loothunter.net e bakarsanız biraz daha iyi fikir edinebilirsiniz.




  • bu item ne kdr eder arkadaşlar? ben baktığım da socket siz olan ama vit-int i 200 olan 2 tane vardı 1.4B - 1.6B ye koymuşlardı? bunlar o kdr ediyorlar mı? fiyatını bilen ?

     Bu item ne kadar eder? [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.