Şimdi Ara

Bu kırmızı doğru mu değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.ligtv.com.tr/haber/boyle-kirmizi-kart-mi-olur

    Beyler şimdi diyebilirsiniz ki adam rakibe dokunmamış bile nasıl kırmızı çıkıyor diye fakat Eduardo Da Silva ve Aaron Ramsey'in ayağı da böyle hayvan gibi kayan 2 kütük yüzünden kırıldı.

    Ben hep böyle pozisyonlarda dokunmasa bile direkt kırmızı karttan atılmalı diyordum.Oldu da.Şimdi sizin görüşlerinizi merak ettim.



  • garip bi pozisyon, çok sert geliyor çünkü topa yetişip müdahale etmek için çok hızlı koşuyor. sonuç olarak net bi şekilde topa da vuruyor. haa ama topu ıskalayıp rakibin bileğine o şekilde vursa baya bi sorun yaratır.

    bu tip olaylarda tehlike yaratmamak için adam topa mı dokunmasın yoksa rakip kendinimi sakınsın?

    ben bilmiyorum ne yapılmalı ama sanki kırmızı kart olmamış burda
  • Net kırmızı kart ama Türkiye'de bir Fener-Galatasaray maçında verilse iç savaş çıkar.
  • Hani derler ya ne sarı ne kırmızı ikisini de veremezsin diye. Öyle bir pozisyon. Tamam çok sert bir hareket ama topa hareket. İşte bu pozisyonlar için turuncu kart denen geçici sureli ihraç edici kart olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelişi faul ya da gelişi kartlık hareket diye bir olay var. Ama bu pozisyon için geçerli değil, adama müdahale yok, kötü niyet yok, zaten topa dokunup pas da atıyor.
  • Şimdi öncelikle illa ki orda adama müdahale olması gerekmiyor kanısındayım.. Sonuçta adamı sakatladıktan sonra kırmızı göstersen neye yarar.. Bir kaç maç ceza alacak ve tekrar sahalara geri dönecek fakat diğer futbolcu için geri dönüşü olmayan yaralar açabilir hatta futbol hayatı bitebilir.. Bu sertlikteki hareketler(çift ayak dalma da öyle diye biliyorum) bence kırmızı kartla cezalandırılmalı ve burda da zaten öyle yapılmış; ben şahsen pozisyona göre kararı gayet uygun buldum..

    Ayrıca yeni kurallar geliştirilebilir bu konularda.. Maç içinde olmasa bile maç sonrasında yetkililer oyuncuya parasal ve disiplinsel olarak cezalar vermeli.. En azından sahalardaki kasaplara karşı caydırıcı bir etki yaratacağı görüşündeyim..
  • Beyler dedikleriniz doğru fakat şöyle bir şey var.Geneli demiş ki topa.

    Eyvallah fakat şöyle bir şey var.Eduardo Da Silva ve Ramsey'in pozisyonlarına bakın iki pozisyonda da böyle sert gelen futbolcular var.genelde çabuk oyuncu topu kurtardıktan sonra oraya basıyor.Ayak kırılıyor.Bence bu pozisyonlar direk kırmızı verilmeli ki rakip böyle müdahalelere cesaret edemesin.

    En kötü ihtimal perde yapar sarı kart yer.Ayağının kırılıp kariyerinin bitmesinden iyidir oda.
  • Hakem koruyucu hekimlik yapmış bu pozisyonda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ağır karar. oyuncu da yanda, taban dalma durumu da yok, oyle ola belki derdim ama bence ağır olmuş
  • İnsanın fikri neyse zikride o burda brown adam öldürmeye tam teşebbüsle kaymış adeta keşke bu kartları hep görsek birde crouch o bacaklarla nasıl şut atabiliyor acaba ?
  • Adam yandan gelip vurmamış mı nesi kırmızı kart bunun hakem saçmalamış bence. Tam arkadan dalıp da topa vursa tamam da bu gereksiz olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.