Şimdi Ara

Bu kıza nasıl tanışma teklif edebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, çalıştığım yerde ilgimi çeken biri var. Henüz muhabbetimiz olmadı. İşi gereği mesai boyunca dışarıda. Sadece sabah dosyaları alırken, mesai bitiminde dosya teslimi için ve öğle arası yemek için iş yerine geliyor. Sabah hariç diğer zamanlar geldiğinde yanında hep arkadaşları var. Whatsapp'tan denedim ama o şekilde biriyle konuşmak istemediğini söyledi. Ne tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu işler zor gibi görünse de aslında iki kişi arasında olması muhtemel elektrikle alakalıdır. Ben de bi kızdan çok etkilenmiştim, muhabbet de kurmuştum ama iş ciddiye binince kusura bakma tipim değilsin cevabını almıştım. Aynı şekilde beni de beğenen kızlar olmuştu ama bir şekilde ortak noktayı ve enerjiyi yakalayamayınca benden dolayı iş ilerlememişti. Tanışmak için bahane çok, açık olur ve ilgini belli ederek muhabbet kurarsan başlarda istemese bile ısrar her zaman işe yarar bilgin olsun, yılmadan hedef odaklı çalışmaya devam etmelisin. Tabi bi erkek arkadaşı yada hoşlandığı başka biri varsa hiçbir yöntem işe yaramaz, rotayı mecburen başka limanlara kıracaksın. Bir de şu var, aşk çok saf ve yüce bir duygudur, insanı afallatan da odur. Afallamış vaziyetteysen doğaçlama dahil elinden ne geliyorsa yap. Ben arkadaş olmadan direk sevgili modunu tavsiye ederim. Kızla erkeğin arkadaşlığı diye bişey yoktur. Eğer kız 20 yaş civarındaysa bu yaşlarda kızlarda inanılmaz bir ilgi ve beğenilme açlığı vardır, hiç gizemli, bakışmalı işlere girme direk ilgini söyle. Daha iyi tavsiye veren çıkar umarım, benden bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • pelstina kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bahaneleri benimle de paylaşır mısınız?
  • başlangıcın kötü olmuş. Kız demekki seni alıcı gözüyle süzmemiş. Bu şekilde davranması normal. Herkese direk yaklaşamazsın. Öncelikle karşındaki kızı iyi analiz etmen lazım.

    Pelstina arkadaşımızın söylediği gibi ısrarcı olursan bunun sonucunda iki şeyle karşılaşabilirsin. Birincisi kız seni engeller devam etmen durumunda seni birilerine şikayet edebilir. (muhtemelen bu en mantıklı seçenek) İkincisi kız ısrarlarına dayanamayarak seni arkadaş olarak kabul edebilir (tabii taktiğini biliyorsan) bir süre sonra da seni postaslamak için bir bahane bulabilir.

    Bunlar gibi riskli şeyler peşinde koşmak yerine sana daha iyi bir taktik vereyim. Kızlar, senin gibi ilk başta red yemiş erkeklere başka türlü dönmeleri çok zordur çünkü. Bu kız sabah geliyorsa seni sabah başka bir kızla konuşurken görmeli. Mümkünse konuştuğun kızı güldürebilmelisin. bu şekilde seni 1-2 gün süzdüten sonra muhtemelen o konuşmak isteyecektir. Konuşmasa bile yolunu arayacaktır. Sende ona imkan tanırsan bu işte 1-0 öne geçmiş olursun. Sonrası senin bu kızı ne kadar çözdüğünle alakalı.




  • miroglu6 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ben onun herhangi bir girişim yapacağını zannetmiyorum. Dışarıya kapalı biraz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miroğlu arkadaşım da güzel önerilerde bulunmuş. Bi kaç şey daha ekleyim. Kızları da erkekler gibi donanımlı ve donanımsız olarak ayırmak mümkün, bazı kızı tavlamak çok kolaydır, çünkü kızın kafası boştur, duygusal yada fiziksel ilişkiden beklentileri seninkilerden farklıdır. Çoğu zaman ilişkilerde tarafar kendilerinden feragat ederek ortak noktada buluşur, zamanla zevkler hatta hayata bakış bile değişebilir. Bazen de ikişkiler kavgalı, gürültülü, anlaşmazlıkla sürüp gider, hatta taraflar kavga etmekten hoşlanmaya başlarlar, bunu bir nevi deşarj olma yada fikirlerinin yada kendisinin değer görmesi olarak değerlenirirler vesaire. Senin durumun için Will Smith in Hitch (Aşk doktoru) diye bir filmi var, onu izlemediysen izlemeni öneririm. Çoğu erkek için hoşlandığı kişiyle iletişim kurmak, duygularını açmak dağları aşmak kadar zordur, bakma sen günümüzde insanlar cort olduğu için ilişkiler de cort. Şahsen ben şu anda evli olduğum eşimi çenemle tavlamıştım. Bilgi birikimim, eğitimli olmam, hayata bakışım, hoş sohbetim sayesinde tanıştık ve aşık olduk. Eğerki böyle şeylere önem vermeyen biri olsaydı tabiki bu iş olmazdı. Karşındakinin nelerden hoşlandığını bilemezsin. Yapman gereken kıza sokulmak, yakın olmak, yemekte, çayda yanında ol, ölçülü olarak sohbete katıl, pot kırmamaya özen göster vs.




  • Seni beğenmemiş ve reddetmiş hala neyin derdindesin
  • Olayı yanlış anlamışsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok basit müsait olduğunda kahve içebilir miyiz diye teklif de edersin veyahut çok çalışıyorsun gel kahve içelim yorgunluğun gider hem dersin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.