Şimdi Ara

Bu laptop hakkında yorumlarınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla hem kaliteli hemde ultrabook olması dolayısıyla şu laptopu almak istiyorum ;
    http://www.n11.com/asus-k56cb-xo029d-i5-3317u-6gb-750gb-2gb-vga-ultrabook-P12699622

    ne dersiiz? kullanan veyahut olumlu olumsuz yorumu olan var mı ?

    özellikle internet ve ödevlerim içina lıyorum ama oyun özelliğide istiyorum ama öle crysis 3 ü full ayarlarda oyniyim falan kadar abartı değil tabii.



  • antititan A kullanıcısına yanıt
    Bence ultrabook düşünme ultrabook olduğu için fiyat uçuyor bence aynı fiyata daha yüksek performanslı bir notebook alınabilir. ama ben sürekli taşıyıcam diyosan hiç olduğu yerde durmayacak diyosan ultrabook al..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolofgod

    Bence ultrabook düşünme ultrabook olduğu için fiyat uçuyor bence aynı fiyata daha yüksek performanslı bir notebook alınabilir. ama ben sürekli taşıyıcam diyosan hiç olduğu yerde durmayacak diyosan ultrabook al..

    aslında öyle taşıma amaçlı değil şehirdışında okumaya gideceğim o yüzden çok phalı olmayan ama her konudada iyi bir pc almak istiyorum. ultrabook lara iyi demişlerdi o yüzden düşünüyordum açıkcası. 1500 liraya önerebileceğin ve önerebileceğiniz başka bir laptop var mı ?
  • Bence şuradaki Z500 testini inceleyin derim. Aslında o bahsettiğiniz ürün de son derece güzel bir bilgisayardır bilginiz olsun. Ama hani inceleme varken hemen hatırlatmak istedim...
    http://www.notebooktesting.com/tr/index.php/8-notebook/11-lenovo-z500-366635#performans
  • sentetik5 S kullanıcısına yanıt
    KArdeşim bu Z500 1 ay Once Aldım İ7 sini Bu Makinanın en kotu yanı kasası aldıgım gunden 5 gun sonra arka tarafı 1 cm falan catladı Ama Performans bakımından güzel bir makina
  • sentetik5 S kullanıcısına yanıt
    çoğu kişi bunu söylüyor güzel bir makine olduğunu. sağolasın
  • CafeMarina kullanıcısına yanıt
    makine nasıl biraz daha bahsedermisin? netbookdan zarif ve şık olduğu kesin hem ince hem hafif tabii. ısınmaproblemi oluyor mu?
  • antititan A kullanıcısına yanıt
    Z500 = Kötü yanları kasası cok acayip dandik Menteşeleri Kırılmasın diye cok narince acıyorum cunku arkadasımın birinde z580 var 1 ay once menteşesinin teki kırıldı 300 tl kadar masraf yaptı o yuzden hayvanca acmayalım kapagını Oyun veya Yüksek performanslı bir Program açmadıkmı nVidia devreye girmiyor İntel Graphic üzerinden işlem görüyor Klavyesi güzel ama cok hassas oyun oynamaya gelmez altında ki led ışıklardan dolayı ayrı bir Klavye mouse almanızı tavsiye ederim

    İyi Yanları ise = Görünüş olarak güzel ince zarif bir pc Beyaz renk olmasıda bir ayrıcalık Hoparlör alt tarafta oldugundan masaya koydugunuzda sesi etrafa yayıyor çok süper ses kalitesi var Dolby Home Theater Ses programı ile Müzik Film ve Oyun hangisini dinliyor ve oynuyorsanız o konuma getirebiliyorsunuz Ekran Kartı na gelirsek 645m notebookcheck 99. Sırada Pes 2013 Cod Mw2 Cod Mw3 Oyunlarını Rahatlıkla Kaldırıyor Hemde yüksek çözünürlükte Battery management yazılımı ile (uzun vade) batarya ömrünü uzatabilme Toz giderme özelliği En uygun yanı İse Fiyat o fiyata o ozellikte Hiç bir NoteBook Alamazsınız (Probook Hariç :) )

    Performans Olarak güzel bir pc Tavsiye ederim




  • Bende bu laptopu alacağım, kesinlikle kaçırmayın derim. Ekran kartıda güzel,http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html Bu sitede ekran kartının hangi oyunları nasıl kaldıracağı yazıyor. Biraz altlara inerseniz görürsünüz.
  • CafeMarina kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yazmışsınız uğramışsınız sağolun. birde bişi sorucam şimdi sizin ki galiba i7 işlemcili benim alacağım i5 fark ne tam olarak bide i5 iyimi yani linkini verdiğim modelin işlemcisi iyi mi ?
  • antititan A kullanıcısına yanıt
    İ5 İşlemci hızı biraz düşük ama genede seni idare eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.