Şimdi Ara

Bu lgbt furyası nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence zavallıca yanıtlar veren sensin. Kişisel hezeyanlarınla, laf kalabalığı hakaret saçmasapan ifadeler ile insanları bastırmaya çalışmak dışında birşey yapmıyorsun.


    Eğer bir yorumun varsa yazabilirsin ama bana çemkirmeye devam edersen konu çirkinleşecek o nedenle bu konuyu burada kapatalım. Herkesin kendi fikri var ve burası seninde bildiğin gibi bir forum. Herkes senin dayattığın fikri kabul etmek durumunda değil. Lütfen insani sınırlar içerisinde tartışalım veya tartışmayalım üçüncü kişiler yorumları okuyup karar versinler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 21 Nisan 2021; 20:55:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Bence zavallıca yanıtlar veren sensin. Kişisel hezeyanlarınla, laf kalabalığı hakaret saçmasapan ifadeler ile insanları bastırmaya çalışmak dışında birşey yapmıyorsun.


    Eğer bir yorumun varsa yazabilirsin ama bana çemkirmeye devam edersen konu çirkinleşecek o nedenle bu konuyu burada kapatalım. Herkesin kendi fikri var ve burası seninde bildiğin gibi bir forum. Herkes senin dayattığın fikri kabul etmek durumunda değil. Lütfen insani sınırlar içerisinde tartışalım veya tartışmayalım üçüncü kişiler yorumları okuyup karar versinler.

    İnsani sınırlarda tartışalım. "bana çemkirmeye devam edersen". Korkmayın, sizin gibi mağduriyete yatmayacağım.


    Size agresif konuşuyorum ama hayvani hududun milyar km yakınında bile değilim. Ben fikir sunma da demiyorum. KÖRSENİZ BİLEMİYORUM. Fikir sunun, hatta lütfen sunun ama fikri sunduktan sonra argümanınıza argüman gelmesini de göz önüne alacaksınız. Çünkü o bahsettiğiniz "insani tartışma" ve "forum" da böyle meydana gelir. Fakat siz tarafgir davranıyorsunuz, işinize geleni görüp çarpıtıyorsunuz. Lafımı göz göre eksik söylüyorsunuz, çarpıtıyorsunuz. Sonra belagatin insaniliğine, konuşma hürriyetinden dem vuruyorsunuz. Sizi temin ederim, ben islamcılar dışında kimsenin fikir belirtmesine laf etmem. Fakat fikre gelen argümanı eksiltmek çarpıtmak "forum"ların özelliğine benzemiyor gibi sanki. Ne dersiniz?


    Neyse artık, bütün samimiyetimle size iyi geceler dilerim.





  • Kimlik siyaseti doğası gereği sığ bir harekettir. Küçümsemek için söylemiyorum, kapsamı gereği zaman içerisinde bayağılaşır, eskir, tıkanır. Bir kimliği tanıtma işini üstlendikten sonra artık mezarı kazılmalıdır, mezarını kazmayıp sürekli bu yarayı kaşıyarak bir şeyler devşirmek isteniyorsa da orada amaç bu iş üzerinden para kazanmaktır.


    LGBT olayı buna döndü mü bilemiyorum, incelemek lazım. Fakat Birleşik Devletler ya da Batı Avrupa'da buraya döndü gibime geliyor. Artık bayağılaşan bir hareketin karşıtları da daha bir ses çıkarıyor. Sığlaşmayı gören karşı tarafa kayıyor ki artık boş lakırdı işitmesin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: General Tao

    Bunu belirtmenin anlamı yok. İnançsızlar da dışlanıyor ama dışarı çıkan yok. Her yerde ağlamıyorlar. Çünkü adamın bir kere düşünme yetisi de geliştiği için yaptığının gerizekalıca olduğunun farkında.


    Bir şeyi sürekli dışarı vurmak insanları daha çok bıktırır. Elbette insan zaten niye akli başında birisi bir başkasını sırf sevdikleri farklı olduğu icin dışlasın ki ? Bunu yapan da gerizekalı ve alt kesime aittir.

    Günah kardeşim bunu anlamak için filozof olmak gerekmez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vurdurma sevdası..

  • Nedir bu LGBTI furyasi?


    Cogunlukla kendi kontrolunde olmayan dogalari geregi asagilanan, yaftalanan, toplumdan dislanan, ve ayrimciliga ugrayan insanlarin gizlenmeden, utanmadan, olduklari gibi toplumda yer alma mucadelesi aslinda.


    Soykirima ugrayan yahudilerin, esir olarak satilan zencilerin, oy verme haki olmayan kadinlarin mucadelesi gibi temel insan haklari mucadelesinin gunumuzdeki uzantisi.

  • Abuk sabuk, çocukça hareketlerle kendilerini rezil ediyorlar. Çocukları cinsel obje haline getirip meydanlarla dolaştırıyorlar. Bunlar eşcinselleri temsil etmiyorlar kesinlikle.

  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

    Eğer cidden dışlaniyorlar ise bilsinler ki dışlayan kesim ahmak olan taraf. Niye bi insan diğerinin tercihini topluma zarar vermediği surece dışlasın ki ? Ben abartıldığını düşündüğümü belirttim. Zaten baslikta nedir sorusunu da sordum. İnançsız kesim ile ilişkisi de bundan kaynaklanıyor. İnançsız kesin de fikirleri yüzünden genellikle hor görülüyor.


    Eşcinsellerin islere alınmadığını ve sex işçiliğine maruz kaldığını daha önce duymadım bu konuda bir bilgim yok. Eğer öyleyse bu duruma tabi bir karşıtlığım yok çünkü gerçekten saçma. Ama bütün bu furyanın gerçekten de abartıldığını düşünüyorum. Neredeyse Tüm medya kuruluşları, ünlüler, sosyal medya hatta Fransa Başbakanı bile bu durumda bir seyler saçmalıyor. Altıni çiziyorum savunma değil saçmalama.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence insanlar buna normal bir gözle baksaydı Lgbt li insanlar bu olayı bu kadar vurgulamazdı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanıyorum ki etki-tepki furyalarından biri. Yani toplumda dışlanan, ayıplanan, kınanan, farklı ve hoş olmayan gözle bakılan, belki dövülen, öldürülen ya da aşağılanan azınlık bir güruhun daha duyarlı hale gelen toplum ve iletişim olanakları sayesinde seslerini duyurmaya çalıştıkları bir oluşum olsa gerek. Yukarıdaki bir üye de bahsetmiş; soykırıma uğrayan Yahudiler, geçen yüzyıla kadar köle olarak kullanılmış ve halen daha üzerinde ırkçılığın izleri süren siyahilerin haklarını savunması gibi bir şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LGBT'liler içinden sadece lezbiyenlere bayılıyorum diğerlerinden nefret ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küresel bir nüfus azaltma politikasıdır. İnsan sayısına bakacak olursak; insan gerçekten bu gezegenin kaldırabileceğinden fazla sayıda.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.