Şimdi Ara

Bu macla sampiyon olabilirdik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkes gs ve bjk yerine bizi konusabilirdi su sn. Ama maalesef bizi simdiden unuttular. Ulan iyi alistik ha bursaya ver cimboma ver. Turkiye kupasi finallerinde anadolu takimlarina yenil .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bence bi kaç yıl daha takip etmeyin feneri cidden üzüntü hastalığına kapılacaksınız
  • Mesut'u alıp şekil şukul yapana kadar forvet getirseydiniz bu haftaya bile kalmazdı iş. 

  • @Pantherus IV


    Ilk geldikleri sezonda yine golcü lazımdı. Gidip tolgay ve zajc alındı  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pantherus IV

    Mesut'u alıp şekil şukul yapana kadar forvet getirseydiniz bu haftaya bile kalmazdı iş. 

    aynen öyle hocam işimiz gücümüz gösteriş yapmak.. mesut la irfanı alsak nolacak ilerde golü atacak kimse yokken onlardan ne kadar faydalanabiliriz ki.. rıdvan boşuna rica etmemiş devre arasında vedat muriç i kiralayın diye.. samatta dan bişi olmica belli olmuştu ona rağmen forvet almadılar koskaca camia da forvetin olmadığını gören kimse yok mu ne kadar ilginç.. buna rağmen emre yine takımı baya toparladı daha önce gelseydi muhtemelen daha farklı bi yerde olurduk




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 11 Mayıs 2021; 23:43:46 >




  • Ya mesut mesut, ne mesutmuş arkadaş. Puan kayıplarının sebebi mesut değil. Rakip taraftarların oyununa geliyorsunuz, adamlar fenerlileri fişlesek de mesutu küstürseler diye bekliyorlar. Adam 2 senedir top oynamadı ona rağmen kötü oynamıyor, yedek otursun sıkıntı yok ama lütfen lütfen rakip taraftarların oyununa gelmeyin.


    Şampiyonluğun gitme sebebi en net olarak erol bulut. Erol bulut değil de adam akıllı bir t.d ile, hatta onu geçtim emre (savunmuyorum ama eroldan 10 gömlek üstün, son 8 maçta gördük ) ile sezona başlasaydık şu an puan farkı ile şampiyonluk ilan etmiştik. Bu sezon yönetime yazar, ersun yanalı göndermek için sabırsızlanan yönetim ondan bin kat beter erolu sezon sonuna kadar tutacaktı taraftardan çekinmese.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 13 Mayıs 2021; 22:30:56 >
  • Bir fb’li olarak 3 yıldır maçları takip etmiyorum. Size de önerimdir
  • emre iyiydi de ondan mı yenildik son maçta? bırak bu hayal perestliği.


    mesut özil ortasaha mı? ya josef'i bjk aldı. boşuna mı aldı. sergen futbolcu'dan anlıyor. bizimkiler anlamıyor. anlamadığı için de böyle tek maçlarda puan ve puanlar kaybediyorlar. final maçı oynayacak kadro yok fenerbahçede.


    ya rakibin mağlup durumda, sen de mağlupsun ama öne geçemiyorsun maçta. emre değil on gömlek yüz gömlek üstün olsa kaç yazar? ayrıca, ligin en başarılı takımı sonlara doğru o kadar puan kaybetmelerine rağmen, o kadar eleştiri almalarına rağmen, içlerinde o kadar kavga yapmalarına rağmen, belhandanın gönderilmesinden sonra karışsalar dahi, 1.ciliği de kaybedecek olsalar dahi, başkanlarını yerin dibine soksalar, hasta etseler dahi yine gs yine gs.. her türlü gs.


    şu var ki sergen bile fb'den daha başarılı işler çıkardı. sen şampiyonluk kelimesini nasıl telafuz edebiliyorsun ki? onunla başlasaydık, yok bunu alsaydık, efendim emre en başta td olsaydmış.. ee oldu olacak keşke ligi tekrar oynayabilseydik demekle aynı şeyler senin dediklerin.  


    ya artık son iki maç kalmış ya. bu iki maçta yetenek mi ararsın yoksa performansını ikiye bilemedin üçe nasıl katlayabilirime mi bakarsın? bütün sezon maçlarını her iki takımda bol gollü kazansa, son maçta da gs ile derbi oynayacak olsan, sabaha kadar da maç yapsan fb kaybeder. delil mi, al işte bjk'yi yendi gs. hem de 3-1 ile en azından aralarındaki avrerajı ortadan kaldırdı. ya bir de şampyion olurlarsa var yaa.. bana göre uefa kupasından sonra yaptıkları en büyük iş olacak..





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.