Şimdi Ara

Bu ne biçim hikaye böyle (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
12.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şair in biri ne demiş;
    sen her sabah geçmez akçe
    Her akşam yarından taze
    Yol vermez yigitçe
    Git yüz yüze,gel yüz yüze
    Söz kılıçtır kulak boyun
    Yarım kasap yarım koyun
    Soğuk kanlı sıcak oyun
    Git yüz yüze gel yüz yüze
    Kurşun sıkmayız kalleşce
    Arkadan kem söz kardeşçe
    Yememiz içmemiz leşce
    Git yüz yüze gel yüz yüze
    Dopdolu günlerde boşluk
    Öfke bir müzmin sarhoşluk
    Hani ya düşman olmuştuk
    Git yüz yüze gel yüz yüze


    Böyledir bu alem git yüzyüze gel yüz yüze,git yüz yüze gel yüz yüze

    Şiir in adabını pek bilmem,cahilliğime verin bilenlerinde affına sığındım yazarken Selametle!!!
  • Forum PvP si yapacağınıza, gelinde iki minigame atalım yahu
  • Şiir öyle değil böyle olur.Bak Atilla amcamız ne güzel yazmış :

    Bana bunu yapmayacaktın
    Öyle sırtımdan vurmayacaktın beni
    Gelişin gibi onurlu olmalıydı gidişin
    Ve öylesine gururlu bitişin.
    Gel gör ki kötü oynadın bu oyunu
    Erken düştü masken yüzünden
    Demek sen içimde büyüttüğüm bir dev değil
    Bir hiçtin
    Görüyorsun işte
    Gittin
    Ve de bittin…

    Onun için böyle abuk sabuk şiirler miğirler yazıp durmayın gidip kendi başlığınız altında bir şeyler yapında uzatmayın bu konuları.Allah hepinize oyunda ve gerçek hayayatta selamet versin.
    Ama sunuda unutmayın yaptıkalrınızın cezasını er yada geç göreceksiniz bundan da en ufak bir şüpheniz olmasın.
    Kısas ahirete kalmaz...
    Kirletmeyin artık bu başlığı...
  • İnadına kaşındın efendi Oyun şimdi daha zevli hale gelecek:D

    Gelişim davetleydi, gidişim kendi isteyimleydi ne alacagın var ne vereceğim ama dediğin üzre çok hesap var kapatacağım.

    madem bu guild tanıtımı abbysus iyidir hoştur herkese tavsiye ederim bir katılıp mevzuyu içerisinden görmelerini!!!
  • Selametle,okuyup anlıya bilenede ne mutlu
  • su dune kadar abysusa oyundakı degılde dıger ınsanlık bakımından bakınca herkese saygım vardı ama gel gorkı bole anlasılmıyor ozelıkle umıtedır sozum kendını bılmesce konusmasıdır sızı keklemısler lafını yedırmeyı bılırım ben onada :) onun dısında memet ABI abı dıyorum bak :) senın bı abı olarak yavuza soyledıgın laflar az buz degıl yanı sonunuzu kendınız hazırladınız yavuzunda dedgı gıbı turk guıldı ıstıyosanız abysusa gırın gırın sora bıraz sayınız artsın sayınız artmadan bısey anlamasınız ha oda arttarsa sayınız herseyı ap acık goruceksınız ondan sorada ıletısıme sız gecıceksınız bızle bu yazı burdan sılınmessede bunu kopyalayıp atarsınız haklıymısınız dıe bendende bukadar!
  • Bu konu ne benim yaptıklarım nede kimin kime ne söyledikleriyle ilgili bir konu değildir.Hala yazıyorum hala anlatmaya çalışıyorum,Guild Tanıtımı başlığının altından insanların veya oyuncuların ne yaptıklarını veya yapamadıkarını,kişilklerini,karakterini sorgulamak bize düşmez.
    Dilekleriniz düşünceleriniz veya kişisel kızgınlıklarınızın cevabını aradığınız yer burası olmamalı.Ama hala neden inat ederek bu başlığın altına yazarsınız onuda anlamış değilim.
    Gidin oyununuzu oynayın,gülün oynayın,zıplayın,coşun eğlenin, işin aslı verdiğiniz paranın hakkını nerde olursa olsun yabancı,türk fark etmez almaya bakaın.Buradaki İnsnalar kendileri gibi olan insnalarla yani Türklerle bu Oyuna başladı Oyunuyor ve Oynamayada devam edecek.
    Bundan yana sıkıntısı olan veya bunu hazmedemeyen insnalarda buraya yazdıkları sürece,her ne şekilde olursa olsun benden veya bir başkasındna gereken cevabı gerektiği kadar alacaklardır.

    BU YAZDIKLARIMI ANLAYAMAYAN VARSADA GİTDİN KAFASINI




  • banderas arıza çıkarma bundan güzel tanıtım mı olur?Kimin ne !mal! olduğunu insanlara sobaya değmeden önce göstermek lazım
  • YIGIT,
    LUTFEN SEN BU OLAYA MUDAHIL OLMA.BU OLAY SIZIN GUILDLE ABYSSUS ARASINDA DEGIL,BIR KAC KISIYLE ABYSSUS ARASINDA.SIZI DE BU OLAYIN ICINE CEKMEYE CALISIYORLAR.
    LUTFEN BUNU YAPMA.SEN SEVDIKLERIMIZDEN BIRISIN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyssus -- 4 Mayıs 2010; 21:02:53 >
  • Yemezler masum rolüne yatmayalım.Mevzu nereye varıcak onu zaman göstericek yanlış anlaşılmasın bahsedildiği gibi ben dert edinen, kin besleyen kişi değilim.Adamlıktan bahsediliyor satışlardan falan ulan çık guildden dedin çıktım hala laf sokuyorsun çıktın gittin böldün falan diyorsun çık guild kur,guild city ni dahi ben alacağım,çapını göster raid kurabiliyorsan kur dedin ertesi gün ilk iş dediğini yaptım daha napiyim ulan!!!
  • Guild tanıtımı başlığında bu tarz muhabbetleri uzatmak çok yersiz. İmkan olsada bu tarz açılan topicleri kilitleyebilsek keske.

    Birtakım arkadaslar fikir ayrılığına düşmüş ve yollarını ayırmış olabilirler. Bu kisiler yaptıklarının bedelini oyunda öderler burada değil.

    Ben abyssusta değilim belki fakat bu demek değildir ki abyssus benim düşmanım. Bir bakarsınız bir donem güçlü bir guildsiniz zaman gelir çark doner. Dostluklar kalır geride. Ondan yarının ne olacağı belli değil , forum pvpsi yerine keyif almaya bakın oyundan.

    Guild tanitim basligidir. Sikayetlerinizi başka topicte yazabilirsiniz..
  • ELINI VICDANINA KOY,BU OLAYI KIM BASLATTI.KIM HAKLI KIM HAKSIZ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyssus -- 4 Mayıs 2010; 20:43:01 >
  • Ben açıkcası ortaya yazıyorum. Belki Bozkurt iyi niyetli olarak yaklaşmak istedi, onceden yaşanmış birçok olay var ortada anlaşılan. İnanin çok gereksiz aslında bu yazışmalar.

    Fikir ayrılığı yüzünden bölünme yaşanmış olabilir niye uzatılıyor daha. 2 tane turk yönetimi altında olan guild var serverda. Birbirlerini yiyeceklerine, birlik olup futileri yesinler.

    Bu muhabbetlerin sonu gelmez, herkes bence oyununa baksın.
  • Öncelikle Forum adabını bir örenin ondna sonra buraya gelip mesajlar yazın.Öyle lan lu lunlu kelimeler kullanmak ahkam kesmek haklı olduğunuz anlamına gelmez aksine sizi daha fazla savunduğunuz davada haksız yapar.

    Mehmet arkadaşımın dediği gibi : "HALEP ORDAYSA ARŞIN BURDA"
    Sen değilmiydin Bu Guilden kişiselve sadece kendi çıkarların doğrultusunda ayrıcalık isteyen.
    Sen değilmiydin ben bu Raidi yönetiyorsam itemleri öncelikle ben alırım diyen.
    Sen değilmiydin bu adamlar ( Burada bu adamlar dediğin insnalar şimdi yanında olan insnalar )2 günde üstlerine t2 itemler aldı , biz hala ser sefil dolaşıyoruz diyen.
    Sen değilmiydin abi haftaya Riade gelmiyelimde ana karakterlerimizle su adamlar bir görsünler Raid nasıl oluyor,herkezin agzında t3 diye sayıklayıp duruyorlar diyen.
    Sen değilmiydin şu anda yanına aladığın insnaları ben bu Guildin içine almak için uğrasırken tek tek her oyuncuyla konuşurken ne olduklarını bana anlatan.
    Sen değilmiydin su anda yanında Yönetici olarak seçtiğin insnaların burada bir şeyler yapmak isterken onaları kötüleyen.Onların yaptığı Riadlere girmeme diyen
    Sen değilmiydin Raidlerde ben bunu yapıyorsam öncelik benim diyen.
    Sen değilmiydin Raidlerde insanlara özelden şu itemleri pas geçin diyen.

    Peki ben sana o konuşmada ne söyledim :
    Ben dedimki Oyuna başlamış 2-3 aylık oyuncu senin item alamamanın cezasını çekemez.
    Ben dedimki 2 senedir oynamış ama bir şeyleri eksik kalan oyuncular,Oyuna yeni başlamış bu Guildin içine girmiş insnaların üzerinden geçinemezler.
    Ben dedimki Hiç kimseye bu Guilkdin çatısı altında kişisel ayrıcalık gösteremem ( Bende olsam,Guild lideride olsa veya her kim olursa olsun )
    Ben dedimki eğerki hala kafanda bunları yapmak gibi bir arzun varsa,karakterini hani çok iyi hatırlıyacağın t2 Raidler listesinden çıkar.Ve mümkünse insanların raide girmediği günlerde o item item diye tutuştuğun karakterini Raidlerde dolaştır.
    Ben dedimki İnsnaların item alma haklarına isterse 2 yıllık olsun isterse 2 aylık olsun kimse el uzatamaz.
    Ben dedimki sen raide gelmezsen ben raide gelmezsem ana karakterlerimizle, bu raid başarısız olur,Raid başarısı olursa Guild başarısız olur.
    Ben dedimki Sen veya bir başkası Riadde veya Guilde yaptıklarındna dolayı ne geçmişte nede gelecekte bir ayrıcalığı olmıyacak diye.
    Ben dedimki Bu insnalar ne kadar başarılı olursa Guilde okadar başarılı olan diyen.

    Sonuçta sen ne yaptın !!!
    Bu benden yani Guilden istediğin ve almadığın şeyleri şuanda yanında olan ama hiç bir şeyden haberdar olmayan insanlardanda aynı açık yüreklilik le isteye bildin mi ?
    Anlata bildinmi açık yüreklilikle ben bunu istedim bunu teklif ettim kabul etmediler ve bende Guilden çıktım diye bildin mi ?
    Yoksa bunları kendine saklayıp başka yalanlar mı uydurdun onuda çok merak ediyorum ?

    Birşeyler yazmak için veya karalamk için önce ellerinizin temiz olması lazım.Bunları zaten sen kabul etmiyeceksin ki umrumda dahi değil .Ama ben bunlarrı sana değil,bu Guildin içinden çıkmış ve burada bu konuları okuyan 3. sahıslara ve bunlardan bunlardan bir haber o insnalara yazıyorum.




  • IYI NIYETLI MI?
    BU YAZI MI IYI NIYETLI?
    quote:

    Ben sizin çağrınızla serverin en büyük gulidlerin birinden cıkarak geldim gülidize ve malesef 3 kişiden oluşan bir diktatörlükle karşılaştım yapınız ne olursa olsun bu adamlar haklıdır mantıgına dayalı.Raidlerde ve oyunda insanlara hakaret edebiliyorsunuz paralarını verip oynayan insanların size kölelik mantığı ile bağlı kalmalarını istiyorsunuz ve bunu grup olma gerekliği gibi göstermeye çalışıyorsunuz.Player lerinize saygı göstermiyorsunuz (bunu sadece ben değil şu an gülidinizde kalan 3-5 kişi haricindeki tüm playerleriniz sölüyor)

    FATIH SENIN IYI BIRI OLDUGUNU SOYLEMISLERDI?LUTFEN ELINI VICDANINA KOY.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyssus -- 4 Mayıs 2010; 20:57:27 >
  • Bana kalırsa dedim ya guild başlığı açıldıktan sonra açan kisi tarafından kilitlenmeli :)

    Dediğim gibi eğer bir yonetici bir hata yapiyorsa bunun bedelini oyunda öder. Bu arada yanlış anlasilmasin sakın genel konuşuyorum birşeyleri ima etmeye çalışmıyorum.

    Burda birileri çıkıp birsey soyleyecektir. Yapılacak olan şey , cvp vermek yerine lütfen şikayetlerinizi başka bir topicte belirtiniz seklinde cvp vermek olmalıdır. Ben burda abyssus hakkında şikayet savunma okumak istemiyorum ki sizde istemyorsunuz. Acın bir şikayet başlığı kim ne yazacksa orada yazsın. Burası saf kalsın.. Sadece öneri ..
  • :) ANLADIM BOZKURT SUCLU DIYEMIYORSUN?
    PEKI O ZAMAN BIR DENEME YAPALIM SIZIN TARAFTA.SIKAYETINIZI BASKA BIR YERDE YAZIN DIYE CEVAPLANDIRIRSIN.
    FATIH,KUSURA BAKMA,KIMSE SANA KIRGIN DEGIL,KIMSE BIR SEY DEMIYOR SANA.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyssus -- 4 Mayıs 2010; 20:59:30 >
  • Benim ne yazdığımı dikkatli okuyan insan zaten orada bozkurtun aslında böyle bir yazıyı guild tanıtım başlığı altında açmaması gerektiğini anlayacaktir. Ama burada sizin olayın üzerine gitmenizde yanlıştır.

    Dedim ya sonu gelmez yoksa.. Harcanan zamana yazık ...

    Bence bu mevzuyuda sonlandirmak lazım şimdi. Ana konuya dönün lütfen..
  • Ana konuya dönülmek faln istenmiyor Fatih iyi analiz et yazılanları ısrarla cevap hakkı doğurtuyorlar!!! Ben etrafıma kendimi anlatmam senin gibi hataya düştüğün kısım burası insanlar gördükleri ile beni 3.sahıslara anlatır nitekim madem raid konusu esas alındı söylemek lazım ben sen olmazsan bu düzen dönmezi sana asla söylemedim.Çünkü biliyorum traider la beklemekle 2 sene evvel kyliki kkesmekle oyun da etkin kalamazsın.Evet ben değilmiydim bırak muhalefet yapma 1 parçam eksik alayım sonra 12 ay bu adamlara full kıyafetlerle raid yapayım bir beklentim olmadan diyen.Bazen mevzuları eksik anlatmak yalan söylemektende beterdir.Ama işine gelen kısımlarla icraat etmek senin zanaatin!!! Bence artık bu duzen şunsuz bunsuz yürür demektense bu guild 3.kez büyük çoğunluk kopma yaşadı diye düşünme vakti banderas buda son topic im uzatmak niyetlisi değildim fakat cevap hakkı doğduğunu hissettim sadece.Sözün özü kurmak istediğiniz yeni düzende başarılar dileğiyle Selametle...




  • AH ŞAHİNİM KUYRUK ACIM FALAN YOK SİZİN GÜLİDE HİÇ BİR ZAMAN GİRMEK İSTEMEDİM İLK SEFERİN DE SEN RİCA ETTİN GELDİM AD NİN MAİN TANKI İLE BERABER TRASH KESEKEN ESPİRİ YAPTI DİYE HAKARET ETTİ YÖNETİCİN ONU HAKLI BULDUN DİYE HİÇ KİMSEYLE TARTIŞMADAN CIKTIK 2. DE İSE GENE YÖNETİCİN VE KENDİ ARKADAŞLARIM GELDİ RİCA ETTİ TÜRKLERİ BİRLEŞTİRİYORUZ ABİ DİYE GENE GELDİM ÇOK CİRKİN DAVRANDINIZ ONU BURAYA YAZMADIM BİLE BEN SADECE O KADAR UYARDIM SİZİ ARTIK GÖRÜN BAZI ŞEYLERİ İSTEDİM BU YAZIYI YAZDIM .BENCE SEVİYENİZİ KORUYAMAMIŞINIZ BİZİM GÜLİDİN TANITIM SAYFASINA YAZDIĞIN ŞEY BENLE İLGİLİ OLSA GENE BİRŞEY DEMİYECEM AMA BİRÇOK İNSAN HAKKINDA BELDEN AŞAĞIYA VURMAYA CALIŞMIŞSIN SIRF O LOGLARIN KAYITLARINI TUTMAN BİLE NASIL BİR İNSAN OLDUĞUNU GÖSTERİYOR ZATEN SANA ARTIK DAHA FAZLA BİRŞEY DEMİYECEĞİM.

    BEN TÜRKLER HER KAPIMA GELDİĞİNDE ABİ GEL BERABER OYNAYALIM DEDİĞİNDE AD DEN CIKTIM BAKTIM OLMADI GERİ GİRDİM HERZAMAN YERİM OLAN BİR GÜLİD Dİ AMA MALESEF SU AN SADECE GARİP İSPANYIOLLARIN KALDIĞI BİR KABUK.SON ANLANTIĞIN OLAYDA DA BİZ İSPANYOLLA LA TARTIŞTIK CIKTIK DOĞRU AD NİN GERÇEK PLAYERLARININ OLDUGU BLACKSOUL VE GRUBUNDA İSE HALA YERİMİZ VAR VE NO BOZKURT DİYE GLOBALE SPAMLADIKLARINI GÖRMEDİM ŞÜKÜR.

    BEN KAVGACIYIM BEN KÜFÜRÇÜYÜM BEN ÖLEYİM BEN BÖLEYİM YAKIŞTIRMADIĞINIZ SIFAT KALMADI SADECE KENDİNİZİ HAKLI GÖSTERMEK İÇİN AMA ESKİ PLAYERLARINIZ ABİ SENİ BİZE HEP ÖÇÜ GİBİ ANLATTILAR SEN NE KADAR İYİ BİR İNSANMIŞIN DEMELERİ BANA YETTİ.SİZİN YAPTIKLARINIZDA BENİ ÇOK GÜLDÜRDÜ....

    NEDEN Mİ ŞİMDİ YAZDIM PLAYERLARINIZ TOPLUCA SİZİ TERKETMESİNE, SİZİ O KADAR UYARMAMA RAĞMEN OLAYLARI BURAYA KADAR GETİRMENİZE ÜZÜLDÜM DESEM İNANACAKMISIN Kİ BANA.

    BENİM YAZDIĞIM YAZIDAKİ PARAĞRAFLARA KOMİKLİK YAPMANADA ÇOK GÜLDÜM KEŞCE VERECEK CEVAPLARINDA OLSAYDI..

    TANITIM SAYFANIZA DA YAZDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM VALLA KASITLI DEĞİLDİ O KADAR FORUM KÜLTÜRÜM YOK .AMA SİZDE 20 PLAYERİMİZ BİZİ ŞU ŞU SEBEBLERDEN DOLAYI TERK ETTİ YENİ PLAYER ARIYORUZ YAZSANIZ DAHA ETİK OLURDU DEMİ !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esarisoy -- 3 Mayıs 2010; 22:26:57 >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.