Şimdi Ara

Bu ne hal Melo (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yahu ben su fb taraftarini anlamiyorum. Hala Emre ile Volkan'i savunuyorlar. Volkan denen adam derbi macinda poposuyla top istop edip futbolculari ve taraftarlari asagilasin, ondan sonra ali samiyen'de mac sonu cinsel organini tutup taraftarlara hareket yapsin (elestri gelince de kasiklarim agriyordu yanlis anlasildi dedi tam bir komedi) ve bu adam terbiyesizlik yaptigi kulubun stadin da maca ciksin neden volkan isliklaniyor? tek sebep budur. Hala anlamakta gucluk ceken insanlar var.

    Emre Belesoglu na da gelirsek. Onun icin o kadar soylenecek soz var ki konusmaya degmez fakat onu da kisa ozet geceyim. Sen alt yapisinda yetisip A takimda 5 yil da, 4 sene ust uste sampiyonluk, 3 Turkiye kupasi, 1 uefa ve 1 avrupa super kupasi kazandigin takima 1 kurus kazandirmadan kacip inter'e gidiyorsun, ardindan Newcastle'da iken ben g.sarayliyim futbolu Allah nasip ederse g.sarayda birakmak istiyorum dedigin sene fb'ye imza atip, ben zaten fb'liydim bunu herkes biliyor diyorsun. Ve tum bunlar yetmezmis gibi fb de sampiyon olduktan sonra (o da tam belli degil) cok sampiyonluk yasadim ama fb de ki bam baska, bu kadar mutlu olmamistim gibi sacma sapan bir aciklama yapiyorsan, Kusura bakma Emre efendi her macta kufur yersin! Olaya bakar misiniz? Cocuk denecek yasta 5 yilda 2 si avrupa olmak uzere 9 kupa kazaniyorsun ve fb deki sampiyonluk hepsine bedelmis? Iste sirf antipatik olmak ve intikam almak icin soylenen sozler.. Demek ki bu adam hak ediyor.

    Neden Gokhan Gonul'e veya baska bir fb li ye milli macta kufur edilmiyor da bu 2 karaktersiz insan her macta isliklanip kufur ediliyor hic dusundunuz mu? Iste sirf bu yuzden... O yuzden bos muhabbet yapmanin manasi yok. Volkan bir sekilde zamanla unutulabilir ama Emre asla! Bu olay'in profesyonellik ile uzaktan yakindan alakasi yok! Cogu fb li arkadasim hala Emre yi sevmediklerini, bir turlu isinamadiklarini soyluyor. Yoksa milli macta kim olursa olsun o formayi giyene her zaman saygi gosterilmesi lazim.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.