Şimdi Ara

BU ÖĞRENCİ KARDEŞİNİZE ACİL YARDIM LÜTFEN ÜSTADLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Üniversite öğrencisiyim ve ufak çaplı bir araba bakıyorum kendime. Önceliklerim aracın sorunsuz masrafsız olması ve az yakması. Sene içerisinde çok fazla bir km yapmayacağım zaten. Bütçe 10-12 bin tl civarı. Bütçeyi şuan artırma şansım yok ancak biraz daha beklersem biriktirebilirim. Kafamdaki araçlara gelirsek palio, corsa , 206 , tata vb. Yani anlayacağınız üzere tek kapı olması küçük olması önemli değil modeli yüksek olsun yeterli benim için. Diğer konulara göz attım ancak escort ve mazda gibi öneriler gelmiş. Ne yazık ki 2000 model altı pek düşünmüyorum arkadaşlar. Van tipi araçlar var kafamda. Önerilerinizi bekliyorum.

    Bir de şöyle bir araç buldum ne dersiniz? 2004 Fiat Palio 1.2 16v . Klimalı, airbagli , tek kapı ancak ruhsatta hususi otomobil geçiyormuş yani 2 yıl vizeli, lpgli ve değişen yok boya ise yok denecek kadar az, 200bin km de. Motor bakımları zamanında yapılmış birçok parçası yeni değişmiş. Fiyat olarak 11000 tl dendi. Ne dersiniz bu araç alınır mı? Genel olarak kafamda Palio'lar var za
    ten.







  • alınmaz, elinde kalır.
    az daha az km'si olanlara bak.
  • 10-12 bn tlye 2000 model uzeri sorunsuz bir araba bulmaniz cok zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam doğru söylüyorsunuz ancak ticari kamyonet olanlar gözümü korkutuyor. Bir de uzun süre kullanmayı düşünmüyorum zaten, acemiliği atana kadar kullanayım sonra model yükseltirim diye düşünüyorum. Citroen C3 lere ne dersiniz?
  • Daihatsu Coure bak 2004 2005 az yakar sorun cikarmaz modeli yüksek olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ford ka al bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.