Şimdi Ara

Bu Projenin Airdropuna Mutlaka Katılın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Farklı ağları tek bir platformda toplayarak bir NFT pazaryeri oluşturmayı amaçlayan WEYU airdropuna aşağıdaki linkten katılabilirsiniz. Airdropa katılarak ayrıca coin ön satışı için whitelist kurasına da girmiş oluyorsunuz, ancak ön satışa katılmak zorunda değilsiniz.


    https://weyu.io?ref=dJiExSyQ


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • WEYU


    WEYU günlük internet kullanıcıları için Fungible-Token’ların (NFT) benimsenmesini ve kullanım alanlarının yaygınlaştırılmasını sağlamaya çalışır. WEYU aynı zamanda NFT’lerin yeniden satışlarının yapılabilmesi için özel olarak hazırlanmış dünyanın ilk çok zincirli platformudur. Koleksiyon, sanat eseri, müzik, dijital içerik ve aklınıza gelebilecek birçok şeyin dijitalleştirilerek satılmasını sağlayabilir.

    WEYU, katılımcılarına 25,000,000 WEYU dağıttığı bir airdrop etkinliği yapıyor. Bu etkinliğe katılmak için Binance Smart Chain cüzdanınızı bağlayıp birkaç basit sosyal görevi yerine getirmeniz yeterli. Görevleri yerine getirdikçe bilet sayınız artacaktır. Toplam airdrop havuzu, bir katılımcının sahip olduğu bilet sayısıyla doğru orantılı olarak dağıtılacaktır. Ayrıca Bonus olarak airdrop bitene kadar her gün 1 şanslı katılımcı, bir NFT kazanacak.

    LİNK

    https://weyu.io?ref=DvXKx2DK

    https://weyu.io?ref=DvXKx2DK





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.