Şimdi Ara

Bu şarkıyı bulana hediye verilecektir!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
3.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Günceldir...



    Yeni ipucu: paylaşacağım şarkıdaki fon nakaratı da andırıyor aynı tarz hafif elektronik. Arananda da böyle bir hava var.









  • Siyah-beyaz ve tren garında geçiyor. Bir ihtimal?
  • Kanala e-mail yollayın ya da kanalın telefon numarasını arayın. Böyle olmayacak anlaşılan.
  • Şarkıyı 2 bayan söylüyor.


    Ege TV ye daha önce mail göndermiştim cevap bile vermediler Belki de okunmadı bile...

    Gidip bizzat uğraşıp ve biraz onları besleyip arşiv açtırtmak lazım.
  • t.a.t.u -not gonna get us olmadığından eminsin dimi?
  • Elbette eminim
  • 40 dakika sonra programı direk yapan adamla konuşacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TqMaqe

    40 dakika sonra programı direk yapan adamla konuşacağım.

    Budur Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım + hediyeniz de hazır
  • Umarım bulurum. Yazdığınız şeyleri söyleyeceğim inşallah çıkar şarkı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TqMaqe

    Umarım bulurum. Yazdığınız şeyleri söyleyeceğim inşallah çıkar şarkı.

    Tamam çok teşekkür ederim. Zaten Ege TV de direkt gece o cd, dvd takılıp gidiliyordu büyük ihtimalle çünkü çıkan kliplerin sırası bile değişmezdi. Önce jovanotti çıkardı lombelico del mondo ardından da benim aradığım.
  • Hocam aradım, o kişiye ilettiler ama o kişi sandığımız gibi o programı yayına koyup evine giden kişi değilmiş aslında. O programları yapan kişilerin dağıldığını söylediler, o da 12 13 yıldır orada çalışıyormuş fakat öyle bir program olduğunu hatırlamıyor. Arşive aktaracaktı oradakiler yerinde değilmiş. Yarın aramamı söylediler, arşive ulaşmak istediğimi söylememi söylediler arayınca. Yarına sarktı yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TqMaqe

    Hocam aradım, o kişiye ilettiler ama o kişi sandığımız gibi o programı yayına koyup evine giden kişi değilmiş aslında. O programları yapan kişilerin dağıldığını söylediler, o da 12 13 yıldır orada çalışıyormuş fakat öyle bir program olduğunu hatırlamıyor. Arşive aktaracaktı oradakiler yerinde değilmiş. Yarın aramamı söylediler, arşive ulaşmak istediğimi söylememi söylediler arayınca. Yarına sarktı yani.

    İlgi alaka ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Yarını sabırsızlıkla bekleyeceğim.




  • Hocam, yine ben. Az önce arşivle görüştüm, elimizdeki bilgileri söyledim fakat kadının yapabileceği hiçbir şey yoktu. Yani öyle dedi, elinizde kayda değer bir bilgi yok zaten falan dedi ve hiç pop saati diye bir program yayınlanmamış bunu söylediler. RTÜK'ten falan ulaşabilir miyim dedim, kimse böyle böyle bir şarkı vardı şu şu kısımlarını hatırlıyorum diyerek bulamaz dedi.
  • Ne şarkıymış yahu hocam vazgeçin bu sevdadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TqMaqe

    Hocam, yine ben. Az önce arşivle görüştüm, elimizdeki bilgileri söyledim fakat kadının yapabileceği hiçbir şey yoktu. Yani öyle dedi, elinizde kayda değer bir bilgi yok zaten falan dedi ve hiç pop saati diye bir program yayınlanmamış bunu söylediler. RTÜK'ten falan ulaşabilir miyim dedim, kimse böyle böyle bir şarkı vardı şu şu kısımlarını hatırlıyorum diyerek bulamaz dedi.

    Programın adı pop saati olmasa bile yıllar boyunca neredeyse her gece yayınlanmış müzik programı hakkında hiç bir fikir üretememeleri ilginç olmuş. Dediğim gibi kliplerin sıralamaları bile hep aynı olurdu (yıllarca). Yani Ege TV'nin 10 farklı müzik programı yaptığını düşünmüyorum. Evet RTÜK'den ulaşabilmek için Başbakan'a çıkmak lazım, onlar kişisel isteğe cevap vermez. Ancak Ege TV istese kolayca bulabilir.

    Daha önceki mesajda da dediğiniz gibi o dönem çalışan biri olsa klibi bile direkt hatırlar hep aynı şeyler çıktığından ama şu an bambaşka ve uğraşmak istemeyen kişiler olduğu için ne yazık ki sonuç olumsuz olmuş ve "buyrun son 15 yılda hep aynı yayınladığımız şarkıların cd si bu" bile diyememişler. Size de zahmetlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum tekrardan. Sağlık olsun bir gün denk gelir belki Youtube'da.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkheramos

    Ne şarkıymış yahu hocam vazgeçin bu sevdadan.

    Hayır sinir olduğum ne biliyor musunuz çevremden bir arkadaşım benim verdiğim ipuçlarının bile yarısını veremese de aradıkları şarkıyı kolayca bulabilirken bu şarkıya bir türlü ulaşamıyor olmam. Zaten o kadar enteresan ki bugüne dek yerli ya da yabancı tüm kanalarda klip yayınlarında klibin hem başı hem de sonunda isim yazarken bu klipte o da yoktu ve nasıl böyle bir şey olur diye anlam veremiyordum.

    90 ların ünlü bayan gruplarına da baktım ve bamkaya devam ediyorum. Çoğu 3-4 kişiden oluşuyor zaten o dönem gruplar ve iki kişi olan çok ünlü gruplardan çıkmadılar. Aslında en büyük sorun da bu zaten bu iki kızın çok ünlü olamaması. Bugün düşünsenize bir yabancının 90larda çığlık atarak ünlü olduğu Türk Çiler uçalım mı şarkısını bizden bile binlerce kişi bilmezken o nasıl bulabilsin :)

    Bu yüzden de youtubeda bile belki de klibi yoktur. Sadece şarkı varsa da bulmak imkansıza yakın olacak. Ancak şansım denk getirirse artık. Neyse sağlık olsun. Ancak benim Alize dışında Elize'yi de bildiğim gibi Ünlü olamamış ya da zamanında tutulmamış grup ya da kişileri bildiğim gibi bu klip de yıllarca tvde göründüğünden illa ki bilenler de olacaktır diye düşünüyorum. Hatta onları tanıyanlar da vardır ve beğenenler. Onlar için zaten ip uçları fazla bile gelecektir ama işte onların bir ara konuyu görebilmeleri lazım yoksa cidden işim zor :)




  • Bide ben bakayım burada aranan şarkılar günümüze yakın şarkılar ve söz geçiyor ordan bulunuyor sende söz yok birde 5 yıl geçmiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arkheramos

    Bide ben bakayım burada aranan şarkılar günümüze yakın şarkılar ve söz geçiyor ordan bulunuyor sende söz yok birde 5 yıl geçmiş

    5 yıl sadece tv de yayınlandığı süre üzerinden geçen klibin asıl yayınlandığı dönemden bu güne daha fazla zaman geçmiştir. Jovanotti lomeblico del mondo 1996 da çıktı. Onunla aynı dönem yayınlanan bir şarkı olduğuna göre aradığım klip ve şarkı zaten 90-99 arasından kesin. 2000 olma ihtimali sıfıra yakın olduğu gibi 80 lerden de olmadığına ben eminim.

    Yani keşke 5 yılsa hemen bulurdum :)
  • Sanırım bu
  • Tabi ki değil. Ace of Base oldukça ünlüdür.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.