Şimdi Ara

Bu sefer YARDIIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepinize merhaba ve kolay gelsin arkadaşlar. Ben de sizler gibi buralardan geçmiştim bundan 4 sene önce. Şu an tıp fakültesindeyim bu forumun da sayesinde :)

    Sizlerden kardeşim için yardım istiyorum. 11.sınıf orta düzey bir anadolu lisesine gidiyor. Yani ilk hedef 100k. Sömestırda başındayım güzel bir şekilde artık tytye başlayacağız inşallah. Sizlerden tyt matematik ve türkçe için kitap önerisi istiyorum. Sistem ne durumda pek hakim değilim açıkçası. Düşüncelerinizi bekliyorum.



  • Matematik için temeli orta-zayıf ise Karekök 0 ile başlayıp konuları öğrensin. 3 4 5 iyidir matematik için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hzbilalkeskn

    Matematik için temeli orta-zayıf ise Karekök 0 ile başlayıp konuları öğrensin. 3 4 5 iyidir matematik için.
    hocam matematik temeli tam orta zayıf düzeyde. ben fl öğrencisiydim. bu zamanlarda ygs başlamıştım. dersanesi tamamen 11.sınıfa yoğunlaşmış ve ben tyt başlaması gerektiğini düşünüyorum. bu konuda ne düşünüyosun? hızlı bir şekilde bitireceği bir kitap var elinde daha sonra 3 4 5 yayınlarını alalım o zaman. türkçe için var mı bi önerin?
  • aqustine kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de geçen sene girdim ama Türkçe için aklımda kalan muhteşem bir eser yok. Sözel dersler için Benim Hocam kanalından ilerlemiştim ben, Türkçe konu anlatımları çok iyiydi Kadir Gümüş'ün.TYT her ne kadar önemli olsa da asıl ayırt edici kısım AYT hocam. 11. sınıf konularını iyi öğrenmesi çok önemli, TYT'yi de yanına eklerseniz iyi olur. 15 tatilde bir tane TYT denemesi çözdürün, durumunu görelim ona göre karar verin bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TYT MAT DA 345 SORU BANKASI İNANIN BANA PİYASANIN EN İYİSİDİR TÜRKÇE DE LİMİT YAYINLARI ALABİLİRSİNİZ BOL ŞANS
  • hzbilalkeskn kullanıcısına yanıt
    Matematik tyt temel eksikliği ayt konularını da etkiliyor hocam 1.derece denklemi tam oturtmadan parabol filan yapmaya çalışmak hayal ya :) artık sene içinde ayt eksik konulara ağırlık verdireceğiz yapacak bi şey yok. bu 15 gün kamp gibi düşündüm temel sağlam olsun diye hayırlısı bakalım. teşekkür ederim yorumlarınız için :)
  • Bence 11de kesinlikle 11. Sınıfı halletmeli. Tyt ye yazın başlasın. 11i güzelce kavrarsa ayt adına çok şey kazanır. Ki mevcut sistemde 2-3 tyt sorusu yanılmıyorsam 1 ayt sorusuna denk. Yanlışım varsa düzeltsinler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pansehir

    TYT MAT DA 345 SORU BANKASI İNANIN BANA PİYASANIN EN İYİSİDİR TÜRKÇE DE LİMİT YAYINLARI ALABİLİRSİNİZ BOL ŞANS
    teşekkür ederim ayt için önerdiğiniz bir matematik kaynağı var mıdır?
  • aqustine kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman siz de haklısınız, eğer çocuk şu an gördüğü konuları yapamıyorsa pek bir faydası yok ona. Bu 15 günde bir deneme çözdürüp TYT çalıştırın. Sene içerisinde zaten 11. sınıf ağırlıklı gider.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sisteme tam hakim değilim haklısınız. bizim zamanımızda ygs daha önce olduğu için daha erken ygs başlardık. zaten şu an tyt çalışması başlatma amacında değilim. çok büyük hız sorunu ve temel eksikliği olduğunu hissettiğim için tyt konularını bir kaynaktan da olsa tamamen bitirmesini istiyorum. sene içinde ayt konularına başlamak lazım o zaman. teşekkürler.
  • aqustine kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyliyim 70/120 tyt 70/80 ayt ile tyt 111 bini ayt 19 bine çekiyor. Yani 11'i yok etsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.