Şimdi Ara

Bu sene Williams'tan süpriz bekliyorum ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha ilk testler olduğu için konuşmak çok erken olur ama biraz tahmin yürütebiliriz. Ben williamstan büyük bir süpriz bekliyrum . Jerez testlerinin 4 gününde hep ilk üçte yer aldılar . Bir kez birinci bir kez ikinci 2 kez de 3. oldular . Özellikle Massa'dan bir süpriz bekliyorum . Ayrıca Mclaren , Ferrari , Williams ve Mercedes en dayanıklı takımlar konumundalar şuan .

     Bu sene Williams'tan süpriz bekliyorum ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ClutchPlayer -- 1 Şubat 2014; 20:03:21 >







  • MALdonado'dan kurtuldular, bir çok yeni mühendis geldi takıma aero takımı güçlendi ve massa'nın tecrübesi de eklendi. Williams bu sezon 5.liğe oynar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scalentorn

    MALdonado'dan kurtuldular, bir çok yeni mühendis geldi takıma aero takımı güçlendi ve massa'nın tecrübesi de eklendi. Williams bu sezon 5.liğe oynar.

    5. lik bile kötü olur bence . Lotus tam bir karambolde şuan . Maldonado , Grosjean aynı takımda ne yaparlar bilinmez . Red Bull zaten araç tasarımını mecbur yeniden yapcaklar motor yerleştirmede sıkıntı varmış . Mclarende Magnussen bilmecesi var ama çok güçlendiler bu sene . Ben galibiyete oynayabilirler diye düşünüyorum
  • ben pek takip etmedim ama bu sene red bull baya düşüşte olacak gibi geliyor williams ne yapar bilemiyorumda ben mclarenin 1. olacagını dusunuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.