Şimdi Ara

bu sisteme amfi gerekirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar 4 kanal bir amfi bağlatmayı düşünüyordum ama tesisatçım seste çok fazla iyileşme bekleme %20 gibi bir fark olur dedi bende taktırmaktan vazgeçtim sizin görüşleriniz nedir.sistemim şöyle..... ana ünite( pioneer deh-p7950ub) ön kapılarda (16cm jbl gto6507c) arka pandizotta (13cm powerbass mid takım) linklerini veriyorum aracım polo classic bagajda 30 cm cadence bass var ve bası besleyen 301.1 kicker bass amfisi var. bass ta sıkıntım yok yorumlarınız için tşkler.... http://www.pioneer.com.sg/storefront/ProductDetail/default.asp?ProductId=407&CatId=2,24,32 http://www.profesyonelaudio.com/Urun/POWERBASS-S-5C-13-cm-5-1-4veampquot-2-Yollu-Component-4-Ohm-70-W-RMS-140-W-PEAK-883-dB-pmu308.html http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-jbl-gto6507c-hoparlor-takimi-76228162/detay/







  • Öncelikle bu iş türkiyede profesyonel olarak yapılmıyor, profesyonel yapan ise sadece 4-5 firma var.
    Bunlardan biri demediyse o söylenen %20 yalandan başka birşey değildir :=)
    Amplifikatör size her zaman faydalı olur, subwooferınız zaten ayrılmış ön arka takımlarınızıda normal bir ampfi ile desteklerseniz sesten memnun kalırsınız.
  • Kardeş sen ona bakma teybiniz zaten 3 amfi çokışlı güzel bir teyp.Bu özelliklerde bir teybi amfisiz kullanmak tabiri caizse son model bir mercedes alıp stabralize yollarda kullanmaya benzer ki mercedes araba kullanmaktan hiç bir zevk almazsınız.Teybinizin rms çıkış gücü yaklaşok 20w rmsdir.Sizin companenetleriniz 70w rms teyp tam beslemez ve randımanlı çalmaz.4 kanal amfi alıp bağlatın.Ama çift amfi olacağından aracınıza kapasitör gerekebilir.
  • yorumlarınız için teşekkür ederim..bu midler için 4 kanal bir amfi önerebilirmisiniz.birde amfi bağlarsam tiz leri yakma gibi bir sorun yaşarmıyım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet_6985

    yorumlarınız için teşekkür ederim..bu midler için 4 kanal bir amfi önerebilirmisiniz.birde amfi bağlarsam tiz leri yakma gibi bir sorun yaşarmıyım.

    Amplifikatör birşeyi yakmaz, üzerinde zatan lpf vardır ve uygun bir ayar ile çalıştırılması gerekir. Xetec Vector 200.4 güzel ve uygun rakamlı bir amplifikatördür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.