Şimdi Ara

Bu şoföre ne cevap verirdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sabah bir semtten başka bir semte gitmek için dolmuş kullanmak zorunda kaldım. Son durağa yetişmek üzere iken dolmuşta ben, bir bayan ve 18-19 yaşlarında bir genç kalmıştı sadece. Genç adam şoföre "Hastanede indirir misin abi" dedi. Kaba saba tavırlarından kıl olduğum şoför de "Niye daha önce demiyorsun. Kaç yaşına gelmişsin nerde ineceğini bilmiyor musun" diye bir karşılık verdi. Çocuk sinirlendi, hafiften söylendi ama sakince inip gitti. Şimdi sorum şu; bu tip dallamalar toplumda yoğunlukta yaşamakta ve her birimiz farklı zamanlarda böyleleri ile muhattap olmak zorunda oluyoruz. Bu gibi bir diyalogta kavga yoluna gitmeden ama adamı da göt etmek için nasıl bir karşılık verilebilirdi acaba? DHde gelebilecek kontra cevapları merak ettiğim için bu konuyu açmak istedim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir_2112 -- 25 Mayıs 2018; 13:36:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bayan değil kadın olacak o. Önce bunu öğrenin.
































































    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whippoorwill

    Bayan değil kadın olacak o. Önce bunu öğrenin.































































    Hocam yapmayın Allah aşkına, ülkemizdeki feministler de son zamanlarda feministligi bu söze göre şekillendirmeye başladılar. Kadın, bayan veya hanımefendi söylenen cümlede herhangi bir cinsi ayrımcılık anlayışı yoksa, kullanmakta bir beis görmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lisedeyken benzer bir durum yaşamıştım. Bir arkadaşımla en arkada oturuyorduk, şoför bağırmaya başladı "yer verin ğıaıağa bilmem ne" diye. Minibüse yaşlı bir kaç kişi binmiş, bizde kalabalıktan dolayı görmemişiz. Neyse kalkıp yer verdik. Sonra minibüste en son durağa, şoförle baş başa kalana kadar bekledik En arkada oturup dikiz aynasından şöforü kesiyoruz, oda bize tip tip bakıyor. Kalkıp şöforun arkasındaki koltuğa oturduk. Adam bir anda melek kesildi, hatta ve hatta bizi eve kadar bıraktı herif Sonra medenice teşekkür ettik ve ayrıldık




  • "Psikiyatri polikliniğine gidiyorum, deli raporum var, asabımı bozma in benim dolmuşumdan" derdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce eşeği suya bağlar, sonra da ordan gelen kadar döverdim o şoförü.
  • Bence şu dolmuşlar kaldırılmalı, isteyene taksi plakası ya da belediye otobüsü şoförlüğü verilmeli. Adamlar saniye kaçırsa bilmem ne kadar ceza yiyecekler, o yüzden bazen insanlıktan çıkmakta haksız da değiller ama yine de olmayacak şekilde kullanıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sallayın beyler Bu tip şoförler sıkıntılı olur. Onlara da hak vermek gerekir. Sabahtan akşama kadar türlü insan taşıyorlar.Trafik zaten sinir stres.Ben müşteriyim ben haklıyım triplerine de girmeyin.ufacık laflara kızıp ortamı bozmayın.Eğer çok sıkıtılı bir şoförse şikayet edin.Gerçi deişen bir şey olmaz da.
    Ama yine de yapıcı ve medeni olun.Tartışmak laf sokmak geçen çağdan kalmadır.Teşekkürler deyip inin.
  • 100 metre ilerde indir o zaman, bunu da mi ben ogreteyim sana! derdim. ekleme olarak; hastanenin icine mi sok dedik, yakinlarda indiriver işte... her yerde kullanabileceğiniz ekleme olarak; siz burda yenisiniz galba , yeni mi geldiniz buraya vs...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.