Şimdi Ara

Bu sorunun cevabi nedir sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook reklamlarda gordum kafama takildi. Eger cevap olarak kizin yatagin altindaki kizin yansimasini gormedigini farzedersek cevap baska ne olabilir?

     Bu sorunun cevabi nedir sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • okumadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler artık gidebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu soruyu hatırlıyor gibiyim daha önce de sorulmuştu bana düşüneceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam far saati aydınlatıyor ve saatin çalışmadığını ve pilinin bittiğini anlıyor. Sabah da erken kalkabilmek icin saatin alarmı çalması lazım ama pili bitik. Bu yüzden hanım kızımız yatağının altına önceden koymuş olduğu pillerden birini almak için oraya eğildiğinde meftayla karşılaşıyor. Evlerden ırak . Benim aklıma bu geldi

    Edit: Hocam dikkatli okudum da kız saati görünce korkuyla yatağın altına bakıyormuş demek ki saat direk cinayetin habercisi. İşte o vakit benim ilk teori suya düştüğü icin ikinci teorim devreye giriyor. O da şu şekil olay çok büyük ihtimalle cinayet olduğu için serikatiller arkalarında imza bırakmayı severler. Katilimiz saatin görünen yüzüne kurbanın kanıyla yatağının altındaki için kusura bakma tarzında bişe yazıyor. Bizim kız da direk korkuyla yatağın altına yöneliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullu500 -- 20 Ocak 2015; 2:35:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Duvardaki saat normalde yatağın altındaydı. Araba farı ona gelince de kontrol ediyor işte bu yatağın altında değil miydi diye.
  • dışarı çıkan kızla,katil iş birlikçidirler.katil eve girer ve kızı öldürüp yatağın altına koymak isteyince yatağın altında duvar saatiyle karşılaşır alır onu duvara asar fakat saat bozuk bir saattir onun için yatağın altındadır katil bunu gecenin karanlığında farketmez.kızı yatağın altına koyup uzaklaşır..daha sonra diğer kız evine gelir ve yatağına uzanır olaydan haberdardır fakat kızın nerde olduğunu bilmez..arabanın farı saate yansıyınca korkuya kapılır hemen yatağın altına bakar neden bu saat burda diye yatağın altında olması gerekirken..ve arkadaşının cesediyle karşılaşır..

    farklı cevaplarda verilebilir 10 tane mantıklı cevap verilebilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MEPLIS


    quote:

    Orijinalden alıntı: beratad

    Arkadaşlar bu bir dönem Amerika'da FBI sorusu imiş. Tüm sınavlardan geçtikten sonra sorulan son soru bu: Ben de burada soruyorum.

    İki genç kız var. Aynı evde yaşıyorlar. Kızlardan biri diğerine diyor ki: "Ben bu gece arkadaşlarımla dışarıya gideceğim, haberin olsun. Sen keyfine bak." Tamam diyor diğer kız. Gece arkadaşının dışarı çıktığını ve yatağının boş olduğunu bilen evdeki kız kendi kendine, "bu gece arkadaşımın yatağında yatayım" diyor ve gidip arkadaşının yatağına yatıyor. Derken aradan saatler geçiyor ve dışarı çıkan kız gece eve geri dönüyor ve gidip KENDİ YATAĞINA yatıyor. Uzanıyor ve öylece yatarken dışarıdan bir arabanın geçtiğini fark ediyor. Arabanın farları, kızın yattağının arkasından, pencereden yansıyarak duvardaki saate yansıyor. Kız o farların saate yansıması ardından korkuyla yatağın altına bakıyor ve evde kalan diğer arkadaşının cesedi ile karşılaşıyor.

    Buradaki soru şu. Kızın neden öldüğü sorulmuyor. Eve sonradan gelen kız, kendi yatağına yatınca ve arabanın farları saate vurunca neden yatağın altına bakma ihitiyacı hissediyor?



    Disari cikan kizla katil isbirlikci,saat ise bozuk oldugundan kiz onuvyatagin altina koyar.Katil kiz arkadasini öldürüp yatagin altina saklamak ister ama yatagin altinda bozuk saat vardir ama bozuk oldugunu karaanlikta ve o stresste fark edemez duvara mi nereye ise oraya asar.kiz eve gelir yatagina yatar.parlayan far bozuk saate çarpar.Kiz bu saat bozuk oldugu icin yatagin altina koymustum der ve o an dank eder katilin saati oraya astigini.Cünkü arkadasi bozuk saati neden assın.Katilin de eve girecegini biliyor.Zaten katil tutuyorsa katile öldür demistir cesedi yok et demeyi aklina getirmemistir.katilse al öldürdüm ne halin varsa gör demek istemistir cesedi yatagin altina koyarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • saat yatağın altındaydı. katil cesedi yatağın altına koymak için yatağın altındaki saati telaşla duvara asıyor
    kızda bu saat yatagın altında değilmiydi diyor eğilip bakıyor
  • bir de şu cevabı var;
    odada bir tik tak sesi var. far duvar saatine yansıyınca saatin durmuş olduğunu anlıyor ve sesin geldiği yere bakıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.