Şimdi Ara

Bu Süpürgenin Başlığı Sökülüyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aşağıdaki fotoğrafını verdiğim ucuz, basit dikey süpürge alıp araç süpürmek istiyorum. Bu ürünlerin ucundaki üçgen aparat çıkarılıp ince boru gibi süpürge başlığı takılabiliyor mu? Malum, üçgen uç ile araç süpürme işi yapılamaz. Ayrıca arkasındaki metal sap sökülebilir mi? Araç içinde pratik çalışabilmek için metal sapı da sökmek istiyorum.


    Aslında bende bu tarz şarjlı el küçük el süpürgesi var ama şarj işi sıkıntı oluyor. Arabayı baştan sona tam süpüremeden şarj bitiyor. O yüzden kablolu küçük bir araç süpürme süpürgesi almak istiyorum. Sinbo, Kiwi, CVS gibi ucuz ürünlerden birini tercih edeceğim.


    Yorumlarınızı bekliyorum.




    Bu Süpürgenin Başlığı Sökülüyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilen Biri -- 23 Ağustos 2023; 10:32:21 >







  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Başlık çıkıyordu bizim eskiden kullandığımızda fakat boru takılıp takılamayacağı konusunda bilgim yok. Tavsiye olarakta bunun yerine normal süpürge alsanız daha rahat süpürürsünüz. Babamlarda kullanmadıkları eski süpürgeye toz torbası bile takmadan araç süpürmede kullanıyorum bazen gayet yeterli oluyor. Dik süpürgelerin çekim gücü genelde normal süpürgeden daha az oluyor. Örnek olarakta aşağıda attığım linkteki gibi bir makine alsanız aracın her yerini rahatça süpürürsünüz.

    Rowenta Süpürge makinası İlan No: 1120031037https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-elektrikli-ev-aletleri-kucuk-ev-aletleri-rowenta-supurge-makinasi-1120031037/detay

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.